- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Çok uzun süre Doğum kontrol hapı kullanmıssınız bence . Umudunuzu kırmak istemem ama iki yıl Doğum kontrol hapıyla korunan arkadaşımın suan bebeği olmuyor . Doktor kullandığın Doğum kontrol hapının vücudundan atılması zaman alacak Buda gebeliğe engel demiş .keşke doğal yolla korunsaydınızMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)
Normal canım daha yeni 2 ay oldu zaten korunmayı bırakalı ama hemen olsun istiyor insanBelki erkendir test için umudunu kesme cnmnormal yolla mı denediniz yoksa tedaviyle mi
Yumurta takibi yap o zmn cnm bide tüm tahlil ve tetkiklerini yaptın mı yada eşin yaptı mıNormal canım daha yeni 2 ay oldu zaten korunmayı bırakalı ama hemen olsun istiyor insan
Kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Çevremde yıllarca hap kullanıp bıraktığı ay hamiş olanlar çok en güveniliri doktorÇok uzun süre Doğum kontrol hapı kullanmıssınız bence . Umudunuzu kırmak istemem ama iki yıl Doğum kontrol hapıyla korunan arkadaşımın suan bebeği olmuyor . Doktor kullandığın Doğum kontrol hapının vücudundan atılması zaman alacak Buda gebeliğe engel demiş .keşke doğal yolla korunsaydınız
İnşallah hamiş kalır ama bn ilaçla korunmayı doğru bulmuyorum . Neden kendi değerlerinle oynar ki insanKişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Çevremde yıllarca hap kullanıp bıraktığı ay hamiş olanlar çok en güveniliri doktor
Eşimi o konuda ikna edemiyorum ki ben yaptırdım sorun yok şuan için ovulasyon takibi yapıyorum bakalım 2 3 ay daha sonuç alamazsak ki inşallah alırız bir daha birlikte gideriz.Yumurta takibi yap o zmn cnm bide tüm tahlil ve tetkiklerini yaptın mı yada eşin yaptı mı
Canım hiç moral bozma sakın hem kendi kendine regl ol bakalım böylece takvimini de öğrenir ona göre değerlendirirsiniz.Tesekkur ederim ilginiz icin en iyisi doktora gitmek. Hapı evet uzun sure kullandim Allah ins nasip eder. 2 ay daha adet olmam benim icinde daha iyi olacak bakalim.
Bence zaman kaybetme . Nasıl sen gidip kontrollerini yaptırıyorsan eşinde gitmek zorunda. Bi sperm testi verecek o kadar . Belki eşinde sıkıntı vardır ve sen boş yere her ay umutla bekliyor olacaksınEşimi o konuda ikna edemiyorum ki ben yaptırdım sorun yok şuan için ovulasyon takibi yapıyorum bakalım 2 3 ay daha sonuç alamazsak ki inşallah alırız bir daha birlikte gideriz.
İnşallah hepimiz hamiş oluruz. Ben de hapla korundum benim yumurtlama sorunum da vardı doktorum da düzene girmesi için vermişti ikisi bir arada olduİnşallah hamiş kalır ama bn ilaçla korunmayı doğru bulmuyorum . Neden kendi değerlerinle oynar ki insan
Canım hiç bekleme derim önce tabiki Allah vakti zamanı gelince verir ama bekledim bekledim erteledim sonra da yaş ilerledikçe başka sorunlar çıkmaya başladı veren Rabbim sen değerlendir nacizane fikrim bu bana erteleme diyenlere kızardım şimdi pişmanım tez vakitte hayırlısıyla versin RabbimMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
İnşallah canımİnşallah hepimiz hamiş oluruz. Ben de hapla korundum benim yumurtlama sorunum da vardı doktorum da düzene girmesi için vermişti ikisi bir arada oldu
Bence zaman kaybetme . Nasıl sen gidip kontrollerini yaptırıyorsan eşinde gitmek zorunda. Bi sperm testi verecek o kadar . Belki eşinde sıkıntı vardır ve sen boş yere her ay umutla bekliyor olacaksın
Kadın doğum canımTesekkur ederim cnm bu arada hangi bölüme gitmem gerekiyor?
İns nasip eder bende pismqn oldum simdi kullandigimaCanım hiç bekleme derim önce tabiki Allah vakti zamanı gelince verir ama bekledim bekledim erteledim sonra da yaş ilerledikçe başka sorunlar çıkmaya başladı veren Rabbim sen değerlendir nacizane fikrim bu bana erteleme diyenlere kızardım şimdi pişmanım tez vakitte hayırlısıyla versin Rabbim
Yani gelir inşallah cnmRabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah. İkna etmeye çalışcam canım
Jinekoloji bakmaz mi cnmKadın doğum canım
Kendi doktorun yok mu canım ben kadın doğuma gidiyorum hepJinekoloji bakmaz mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?