Tesekkur ederim ilgin icin cnm :)Ankarada yaşıyorum 4 yıldır gitmediğim devlet ve özel hastane kalmadı.anladımki hastane değil hekim önemli devlete gideceksen Zübeyde hanım doğum evini tavsiye ederim her zaman aynı doktor denk gelmiyor orada hekim tavsiye edemiycem özele gideyim dersen lokman hekim etlik şubesi doktor elif terzi veya başkent üniversitesi hastanesi göğşen hoca var onlara gidebilirsin tavsiyem devlette zaman kaybetme bu hastanelerde sskn var ise uygun fiyata muayene olup sürekli birebir aynı doktorla muhatap olursun işleyiş daha hızlı inşallah gebelik olursa aynı doktorla devam edip gebelik boyunca seni tanıyan biriyle 9 ayı tamamlamak daha makul geliyor googlden bi araştır iki doktor içinde olumsuz hiç bir yorum yok birebir ikisiyle de muhatabım çok tecrübeli ve herşeyden önce hastasını iyi takip edip doğru tedaviyi uygulayan insanlar 4 senem boşu boşuna devlette geçti sebepsiz infertilite denildi ama özelde troid hastası olduğumu ve gebeliğe engel olduğunu öğrendim iyi araştır tavsiye ederim
Bende okudugum makaleler o sekilde umarim birsey cikmaz tesekkur ederimAninda kala cok duydum hic olmsuz dusunme... esim Negatif ben poztif ama biligim anne negatif olunca kan uyusmazligioldugu yonunde
Aha bende simdi yaptım kossss koca kip kirmisi tek çizgi negatif tabiki bu ayda olmadı napalim artık gelecek zamanda çalışmaya devam
Hoşgeldin o zaman bekleyenler kervanınaMerhabalar kızlar, inşallah hayırlısıyla gönlünuzdekiler olur, biz de mayıs ayında istiyorduk, 19 Nisanda en son adet tarihi. Bu aralar eşim de ben de hiç konusunu açamıyoruz bakalım artık ne olacak
Aaaa msjı şimdi gördüm noldu sonuçKiz bi 4 .5 dkka sonra böyle oldu ne demek buuuu
He sorma yaKader arkadaşım
Dur simdiki halini atimAaaa msjı şimdi gördüm noldu sonuç
Saçmalamaaaa hemn gidip kan ver hadi hadi kaldır totişi koş hastaneye bence kesin hamişsinBele oldi ama inanmiram hamile degilim kesin
EriniyorumSaçmalamaaaa hemn gidip kan ver hadi hadi kaldır totişi koş hastaneye bence kesin hamişsin
Döverim seniEriniyorumgitmeye kim gidecah ya daha ev islerim durir hem cuma bugun pazartesine galdi ancak.
Pazarteside adet olurum kesin.
Kaç dk da böyle olduBiraz sonra gidim ikitane test alim tekrar deniyim.simdi hic cizgi cikmassa o zaman yaptığım ilk test bozuk olmus oluyor kiz bence hamile degilim .
Giz gittim dün dedi sabah 8 .9 gibi gan aliyoruz. Ben dedim kesin benim gozlerimde sorun var yanlis görüyorum. Ama sizde görmüşssunuz.Döverim seniSağlık ocağına git hadi ya bak kesin hamişsin bence baya belli ikinci kırmızı
test yapar yapmaz zaten silik görünüyor du.4.5 dkka bile olmadan ortaya bu cıktıKaç dk da böyle oldu
test yapar yapmaz zaten silik görünüyor du.4.5 dkka bile olmadan ortaya bu cıktı
Giz uzulme salla gitsin sıkma canını.Bi buna bak bi seninkine koş kan vermeye
Giz uzulme salla gitsin sıkma canını.
Valla kiz almazlar simdi gecen ayda gittim dedi sabah gel hafta ici e simdi öğlen olmus.
Eczaneciye galdik artık
Heyatimin anlami eşim aksama ancak yanima gelir soylerim belki giderim acile olmassa ey fikirAcile git kan ver bari ay ne sabırlısın ben ışınlanmıştım hastaneyedikkat et ayrıca ağır kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?