Mayısta Gebelik Düşünenler Buyursun

Tesekkur ederim ilgin icin cnm :)

Merhabalar kızlar, inşallah hayırlısıyla gönlünuzdekiler olur, biz de mayıs ayında istiyorduk, 19 Nisanda en son adet tarihi. Bu aralar eşim de ben de hiç konusunu açamıyoruz bakalım artık ne olacak
Hoşgeldin o zaman bekleyenler kervanına

Bele oldi ama inanmiram hamile degilim kesin

Eklentiler

• 1556267484852733782440925544093.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 38
Biraz sonra gidim ikitane test alim tekrar deniyim.simdi hic cizgi cikmassa o zaman yaptığım ilk test bozuk olmus oluyor kiz bence hamile degilim .

Eriniyorum gitmeye kim gidecah ya daha ev islerim durir hem cuma bugun pazartesine galdi ancak.
Pazarteside adet olurum kesin.
Döverim seni Sağlık ocağına git hadi ya bak kesin hamişsin bence baya belli ikinci kırmızı

Eklentiler

• IMG_20190426_065921.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 39
Giz uzulme salla gitsin sıkma canını.
Valla kiz almazlar simdi gecen ayda gittim dedi sabah gel hafta ici e simdi öğlen olmus.
Eczaneciye galdik artık

Acile git kan ver bari ay ne sabırlısın ben ışınlanmıştım hastaneye dikkat et ayrıca ağır kaldırma

Acile git kan ver bari ay ne sabırlısın ben ışınlanmıştım hastaneye dikkat et ayrıca ağır kaldırma
Heyatimin anlami eşim aksama ancak yanima gelir soylerim belki giderim acile olmassa ey fikir ne bilem kiz oyle is görüyorum arada batma oluyor kasikta korkuyorum da dikkat ederim canım sende sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…