Kuzum telefonum kırıldı ancak yapıldı bugün geldi bende çok merak ettim nasil gidiyor hamislikYa sen neredesin seni bekliyorum yaz diyeee hamileymişiimm Allah'ım şoktayım dün öğrendim sana yazdım hemennn
Hoşgeldin o zamanKuzum telefonum kırıldı ancak yapıldı bugün geldi bende çok merak ettim nasil gidiyor hamislik
MasallahhhHoşgeldin o zamaniyi çok şükür 3 gün önce keseyi gördük bakalım daha kalp atışı yok
Rabbim seninde güzel haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah ama beni unutma söyle olur muuMasallahhh
Aminn inş.cnm sağlıkla kucağına al her zaman aklimdasinizRabbim seninde güzel haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah ama beni unutma söyle olur muu
Seni seviyoruzzzAminn inş.cnm sağlıkla kucağına al her zaman aklimdasiniz
Merhabalar :) ben de hayıt kullandıgım ay bir hafta reglim gecikti anlam veremedimBen geçen ay adette hormon testi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı o ay hayıt otu suyu kullanmıştım regl 15 gun geciktirmistitekrar denemek istiyorum bal çörek otu ve tarcın hazırladım birde off 4 aydır deniyoruz olmuyor Bu ay da ekstra ovulasyon testi denicem bakalım umutlar mayısa
Merhaba canim Ben yumurtlama döneminde kullandım yanlış yapmışım adetken başlayın 10 gun için diyolarMerhabalar :) ben de hayıt kullandıgım ay bir hafta reglim gecikti anlam veremedimDemek ki sizde de olmus dokundu mu acaba bize
Test yaptınız miEwt hamileyim ayni belirtiler var goguslerimde koyulasma oldu uc kismnda yani akntimda cok deil gun icinde ama normale gore sıklaşti
Ben bıraktım canım kullanmayı ya :/Merhaba canim Ben yumurtlama döneminde kullandım yanlış yapmışım adetken başlayın 10 gun için diyolar
Mrb umarim guzel haberler alirsin kisa zamanda dualarimizi duysun allah ben size bi sey sormak ıstiyorum ayni sorunlar bende de var mı yüksek insulin direnci var falan ama doktor kili ver biraz daha bekleyelim dedi 1 yıldır istiyorum ama halen bi tedaviye başlanmadı özel gittim enn iyilerine gittim ama yok yani doğu görevimiz çıkıcam bizim son denemiş batıda şimdi bide doktor bulma derdi başlıcam hale bi şey de yok acaba size bi tedavi başladımı diye sormak istedimMerhabalar herkeseee:)) valla uzun zamandır ilk kez yazıyorum, özlemişim:)
7 aydır evliyim, 2-3 ay denedik olmadı benim de pko var, lh ve prolaktinim yüksek, artı bir de insilün direncim var, yaşım da 31 olunca çok geçmeden anne olmak istiyorum artıkdr beslenmene dikkat et dedi ve folik asit verdi , bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız, heyecanla bekliyorum burada
Teşekkür ederim amin inşallah, bu mesajdan sonra 3 ay daha bekleyip aynı hastanede başka bir doktora gittim ve o doktorum tedaviye başladı, 3-4 aydır yumurta büyütmek için ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyor, ben de pko var ve yaşım itibariyle de avantajlı durumda değilim o yüzden daha fazla beklemek istemedik, yoksa 1-2 yıl normal yolla deneyin deniliyor,belki o yüzden doktorlar tedaviye başlamak istememişlerdir ya da sizin durumunuz benden daha iyidir, şimdilik ben bir sonuç almış değilim , tedavide aksilikler yan etkiler oldu ara verdik bir süre, bakalım hepimiz için hayırlısı olsun, sizin de gönlünüze göre nasip olsun inşallahMrb umarim guzel haberler alirsin kisa zamanda dualarimizi duysun allah ben size bi sey sormak ıstiyorum ayni sorunlar bende de var mı yüksek insulin direnci var falan ama doktor kili ver biraz daha bekleyelim dedi 1 yıldır istiyorum ama halen bi tedaviye başlanmadı özel gittim enn iyilerine gittim ama yok yani doğu görevimiz çıkıcam bizim son denemiş batıda şimdi bide doktor bulma derdi başlıcam hale bi şey de yok acaba size bi tedavi başladımı diye sormak istedim
Rabbim yardımcın olsun kuzum benim... doğuda neredesinTeşekkür ederim amin inşallah, bu mesajdan sonra 3 ay daha bekleyip aynı hastanede başka bir doktora gittim ve o doktorum tedaviye başladı, 3-4 aydır yumurta büyütmek için ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyor, ben de pko var ve yaşım itibariyle de avantajlı durumda değilim o yüzden daha fazla beklemek istemedik, yoksa 1-2 yıl normal yolla deneyin deniliyor,belki o yüzden doktorlar tedaviye başlamak istememişlerdir ya da sizin durumunuz benden daha iyidir, şimdilik ben bir sonuç almış değilim , tedavide aksilikler yan etkiler oldu ara verdik bir süre, bakalım hepimiz için hayırlısı olsun, sizin de gönlünüze göre nasip olsun inşallahbir de ben yapamıyorum ama siz stres yapmamaya çalışın o en büyük etken diyorlar
Bu arada biz de doğu görevimizdeyiz , burda doktor işi biraz sıkıntı ara ara buna üzülüyorum ama bir taraftan da olacağı varsa her türlü olur, sonuçta nasip eden Allah
Amin çok teşekkür ederimRabbim yardımcın olsun kuzum benim... doğuda neredesin
Bende Muş tayım...inan burada da sağlık şartları çok iyi değilAmin çok teşekkür ederimmardindeyim
Tahmin edebiliyorumBende Muş tayım...inan burada da sağlık şartları çok iyi değil
Anladım ben 25 aşındayım ama sorun 1 yıldır vae bende polistik over liyim aslında kist yok ama hormonel sorunlar var doktorum bunu gönderdi ve kilo sorunum var kilo ver dedi ama kiloda versem olucak gibi hissetmiyorum bu aralar niye ise bazen cidden bunalıyorum bu aralar özellikle allah hepimize sabır versin herşeyden önce umarım olurTeşekkür ederim amin inşallah, bu mesajdan sonra 3 ay daha bekleyip aynı hastanede başka bir doktora gittim ve o doktorum tedaviye başladı, 3-4 aydır yumurta büyütmek için ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyor, ben de pko var ve yaşım itibariyle de avantajlı durumda değilim o yüzden daha fazla beklemek istemedik, yoksa 1-2 yıl normal yolla deneyin deniliyor,belki o yüzden doktorlar tedaviye başlamak istememişlerdir ya da sizin durumunuz benden daha iyidir, şimdilik ben bir sonuç almış değilim , tedavide aksilikler yan etkiler oldu ara verdik bir süre, bakalım hepimiz için hayırlısı olsun, sizin de gönlünüze göre nasip olsun inşallahbir de ben yapamıyorum ama siz stres yapmamaya çalışın o en büyük etken diyorlar
Bu arada biz de doğu görevimizdeyiz , burda doktor işi biraz sıkıntı ara ara buna üzülüyorum ama bir taraftan da olacağı varsa her türlü olur, sonuçta nasip eden Allah
Sen daha gençmişsin yaaAnladım ben 25 aşındayım ama sorun 1 yıldır vae bende polistik over liyim aslında kist yok ama hormonel sorunlar var doktorum bunu gönderdi ve kilo sorunum var kilo ver dedi ama kiloda versem olucak gibi hissetmiyorum bu aralar niye ise bazen cidden bunalıyorum bu aralar özellikle allah hepimize sabır versin herşeyden önce umarım olur
Canım takipte adetinin kaçıncı gününde kaç ml oluyordu hatrlıyor musun?2 ay normal denedik gebelik olmayinca doktora gittim hormonlarda sıkıntı çıkmadı esim de hemen gitti biraz spermleri düşük çıkmıştı doktor ultrosan önerdi ramazan sonrası gebelik olmazsa özele gidicez. Şimdilik esim icin keçiboynuzu suyu ve tiribulus kullanıyoruz. Ben Doktora hormon testi yaptırdığımda 2 aylık evliydim folik asit verdi 1 kutu bitirdim 2.ye basladim haftaya kontrolum var bakalim ne dicek suandada yumurtlama takibi yapıyorum adet bitince hemen başladım bu ay da boyle deneyelim dedik.
Rastlantı mı bilemiyorum, bu ay benimde 12 gün gecikti, hayıttan olabilir mi? Göğüslerde de hassasiyet oldu mu?Merhabalar :) ben de hayıt kullandıgım ay bir hafta reglim gecikti anlam veremedimDemek ki sizde de olmus dokundu mu acaba bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?