Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sen neredesin seni bekliyorum yaz diyeee hamileymişiimm Allah'ım şoktayım dün öğrendim sana yazdım hemennn
Kuzum telefonum kırıldı ancak yapıldı bugün geldi bende çok merak ettim nasil gidiyor hamislik

Merhabalar :) ben de hayıt kullandıgım ay bir hafta reglim gecikti anlam veremedim Demek ki sizde de olmus dokundu mu acaba bize

Merhabalar :) ben de hayıt kullandıgım ay bir hafta reglim gecikti anlam veremedim Demek ki sizde de olmus dokundu mu acaba bize
Merhaba canim Ben yumurtlama döneminde kullandım yanlış yapmışım adetken başlayın 10 gun için diyolar

Mrb umarim guzel haberler alirsin kisa zamanda dualarimizi duysun allah ben size bi sey sormak ıstiyorum ayni sorunlar bende de var mı yüksek insulin direnci var falan ama doktor kili ver biraz daha bekleyelim dedi 1 yıldır istiyorum ama halen bi tedaviye başlanmadı özel gittim enn iyilerine gittim ama yok yani doğu görevimiz çıkıcam bizim son denemiş batıda şimdi bide doktor bulma derdi başlıcam hale bi şey de yok acaba size bi tedavi başladımı diye sormak istedim

Teşekkür ederim amin inşallah, bu mesajdan sonra 3 ay daha bekleyip aynı hastanede başka bir doktora gittim ve o doktorum tedaviye başladı, 3-4 aydır yumurta büyütmek için ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyor, ben de pko var ve yaşım itibariyle de avantajlı durumda değilim o yüzden daha fazla beklemek istemedik, yoksa 1-2 yıl normal yolla deneyin deniliyor,belki o yüzden doktorlar tedaviye başlamak istememişlerdir ya da sizin durumunuz benden daha iyidir, şimdilik ben bir sonuç almış değilim , tedavide aksilikler yan etkiler oldu ara verdik bir süre, bakalım hepimiz için hayırlısı olsun, sizin de gönlünüze göre nasip olsun inşallah bir de ben yapamıyorum ama siz stres yapmamaya çalışın o en büyük etken diyorlar
Bu arada biz de doğu görevimizdeyiz , burda doktor işi biraz sıkıntı ara ara buna üzülüyorum ama bir taraftan da olacağı varsa her türlü olur, sonuçta nasip eden Allah

Rabbim yardımcın olsun kuzum benim... doğuda neredesin

Anladım ben 25 aşındayım ama sorun 1 yıldır vae bende polistik over liyim aslında kist yok ama hormonel sorunlar var doktorum bunu gönderdi ve kilo sorunum var kilo ver dedi ama kiloda versem olucak gibi hissetmiyorum bu aralar niye ise bazen cidden bunalıyorum bu aralar özellikle allah hepimize sabır versin herşeyden önce umarım olur

Sen daha gençmişsin yaa kilo konusunda da gerçekten fark ettiriyor bence, mesela benim çok kilo problemim yok ama 3-5 kilo bile verince hormon değerlerim biraz daha normale döndü, kilo sorunu yaşayıpta hamile olan yok mu var tabiki ama bizim pko yüzünden daha zor maalesef..
Amiin, çok uğraşmadan hepimize nasip olsun inşallah

Canım takipte adetinin kaçıncı gününde kaç ml oluyordu hatrlıyor musun?

Rastlantı mı bilemiyorum, bu ay benimde 12 gün gecikti, hayıttan olabilir mi? Göğüslerde de hassasiyet oldu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…