Canim ne yaptın test yaptın mı?Ya da doktora gittin mi??21 mart demişim 21 Nisan
Rabbim inşallah hayırlı bir vakitte size güzel bir evlat vermeyi nasip eder inşallahSlm kızlar bu ay da hüsran maalesef. Dün regl oldum. Yeni bat 11 haziran. Bayram sonrası eşimle tamamen muayeneden geleceğiz artık nasipse.
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimRabbim inşallah hayırlı bir vakitte size güzel bir evlat vermeyi nasip eder inşallah
Benim öyle oldu bir gün önce akıntı oldu testte yumurtlama gördüğüm gün hiç akıntı yoktu hatta çatladıktan sonra tekrar akıntı olduKızlar bugün adetimin 13.günü ovulasyon testi pozitif değil ama az önce lavaboya gittim peçeteye yumurta akı akıntı geldi. Pik görmeden böyle olan var mı?
Malesef bugun hastalandımCanim ne yaptın test yaptın mı?Ya da doktora gittin mi??
Malesef yavrum bugun hastalandım. Kisnet değilmiş bu ayda. Senin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKuzumm ben hamileyimm belirtilerin benimkine benziyor bence hamile olabilirsin
Yarın ovulasyon testini tekrarlayacağım. Geçen ay ovulasyonda pik gördükten 2-3 saat sonra akıntım gelmişti. Sizin Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti?Benim öyle oldu bir gün önce akıntı oldu testte yumurtlama gördüğüm gün hiç akıntı yoktu hatta çatladıktan sonra tekrar akıntı oldu
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Ben C life bitkisel macun kullanıyorum. Bu 2.ayım geçtiğimiz ay kullandım yumurtlama gördüm ama gebelik olmadı. Önceki aylara göre adetim daha rahat ve az sancılı geçti. İnstagram sayfaları var dilersen ordan bi araştır. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahMerhaba kızlar, bnde de pko var adet düzensiz ama son zamanlarda iyi. 3 başarısız aşılamam ve 2 de düşükle sonuçlanan tüp bebek denemem var yaş 29. Haziran ayında transfer için hazırlık var normalde. Bu ay bi takip edip degerlendirsem de tedaviye gerek kalmasa inşallah.Pko da yumurtlama olmuyor. Daha önce de ovulasyon testi ile çok kez denedim. Yumurtlama masajı yapıyorum. Başka neler yapabilirim acaba tecrübeli hanımlar
Benim 1 gün sonra ve 1 gün önce geldi akıntı akıntı her zaman gelmeyebiliyormuşYarın ovulasyon testini tekrarlayacağım. Geçen ay ovulasyonda pik gördükten 2-3 saat sonra akıntım gelmişti. Sizin Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti?
Yaa inşallah tez zamanda Rabbim sana da hayırlı bir evlat vermeyi nasip eder inşallah kuzumm sağol Allah razı olsunMalesef yavrum bugun hastalandım. Kisnet değilmiş bu ayda. Senin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok erken kuzum ya hiç modunu düşürme belirti var mıKızlar herkese hayırlı bayramlar
bu sabah test yaptım negatifama reglime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum
Bu tarz karışımlar denemiştim canımMerhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Ben C life bitkisel macun kullanıyorum. Bu 2.ayım geçtiğimiz ay kullandım yumurtlama gördüm ama gebelik olmadı. Önceki aylara göre adetim daha rahat ve az sancılı geçti. İnstagram sayfaları var dilersen ordan bi araştır. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti? Herhangi bir belirtiniz var mı gebeliğe dair?Benim 1 gün sonra ve 1 gün önce geldi akıntı akıntı her zaman gelmeyebiliyormuş
canım tebrik ederim. merak ettiğim bat gününe kadar hiç belirti hissetmedin mi? sadece bat günü mü kasıklarında ağrı olduAllah razı olsun kuzumbat dündü belirti olarak sadece göğüs ağrım vardı bat günü iki kere kasığımda ağrı çektim baya sonra yumurtlama dönemi üzerinden tam 14 gün geçmişti zaten bende hemen test yaptım çıktı ya ben hiç ummuyordum çünkü belirtim yoktu yani 3 aydır demiyorum ovulasyonda 2 gün yumurtlama vardı ilk günü bir de çatlama gününü değerlendirme imkanım oldu ama bu ay minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan var Instagram da onların postu var ters pozisyon onu denedim mutlaka bakın onun faydasını gördüm diyebilirim
2 gün geçti yani bir belirti yok zaten çok erkenYumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti? Herhangi bir belirtiniz var mı gebeliğe dair?
Yok hiç belirti hissetmedim bat günü 2.kere kasiklarima ağrı girdi hem sağ hem sol kuzummcanım tebrik ederim. merak ettiğim bat gününe kadar hiç belirti hissetmedin mi? sadece bat günü mü kasıklarında ağrı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?