Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar bu ay da hüsran maalesef. Dün regl oldum. Yeni bat 11 haziran. Bayram sonrası eşimle tamamen muayeneden geleceğiz artık nasipse.

Kızlar bugün adetimin 13.günü ovulasyon testi pozitif değil ama az önce lavaboya gittim peçeteye yumurta akı akıntı geldi. Pik görmeden böyle olan var mı?

Kızlar bugün adetimin 13.günü ovulasyon testi pozitif değil ama az önce lavaboya gittim peçeteye yumurta akı akıntı geldi. Pik görmeden böyle olan var mı?
Benim öyle oldu bir gün önce akıntı oldu testte yumurtlama gördüğüm gün hiç akıntı yoktu hatta çatladıktan sonra tekrar akıntı oldu

Benim öyle oldu bir gün önce akıntı oldu testte yumurtlama gördüğüm gün hiç akıntı yoktu hatta çatladıktan sonra tekrar akıntı oldu
Yarın ovulasyon testini tekrarlayacağım. Geçen ay ovulasyonda pik gördükten 2-3 saat sonra akıntım gelmişti. Sizin Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti?

Merhaba kızlar, bnde de pko var adet düzensiz ama son zamanlarda iyi. 3 başarısız aşılamam ve 2 de düşükle sonuçlanan tüp bebek denemem var yaş 29. Haziran ayında transfer için hazırlık var normalde. Bu ay bi takip edip degerlendirsem de tedaviye gerek kalmasa inşallah. Pko da yumurtlama olmuyor. Daha önce de ovulasyon testi ile çok kez denedim. Yumurtlama masajı yapıyorum. Başka neler yapabilirim acaba tecrübeli hanımlar

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Ben C life bitkisel macun kullanıyorum. Bu 2.ayım geçtiğimiz ay kullandım yumurtlama gördüm ama gebelik olmadı. Önceki aylara göre adetim daha rahat ve az sancılı geçti. İnstagram sayfaları var dilersen ordan bi araştır. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Kızlar herkese hayırlı bayramlar
bu sabah test yaptım negatif ama reglime 4 gün var erken mi yaptım bilmiyorum

Malesef yavrum bugun hastalandım. Kisnet değilmiş bu ayda. Senin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yaa inşallah tez zamanda Rabbim sana da hayırlı bir evlat vermeyi nasip eder inşallah kuzumm sağol Allah razı olsun

Bu tarz karışımlar denemiştim canım

canım tebrik ederim. merak ettiğim bat gününe kadar hiç belirti hissetmedin mi? sadece bat günü mü kasıklarında ağrı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…