- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhÇok heyecanlıyım testime baakkk
Ama ovülasyon testi yaptım ve salı günüydü yumurtlamam biteli 4 gün oldu. Bu ıslaklık devam ediyorCanım senin yumurtlama akıntısıdir.En güzel akıntılardan biri
Bende ebru abladan aldim test yumurtlama masajını veters ilişki denedim 2 yumurtlamave yum öncesini değerlendirin çatlama olmadi maalesef bekliyorum 14 gun pazartesi olcak bar 14 mayıs canim tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahAllah razı olsun kuzumbat dündü belirti olarak sadece göğüs ağrım vardı bat günü iki kere kasığımda ağrı çektim baya sonra yumurtlama dönemi üzerinden tam 14 gün geçmişti zaten bende hemen test yaptım çıktı ya ben hiç ummuyordum çünkü belirtim yoktu yani 3 aydır demiyorum ovulasyonda 2 gün yumurtlama vardı ilk günü bir de çatlama gününü değerlendirme imkanım oldu ama bu ay minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan var Instagram da onların postu var ters pozisyon onu denedim mutlaka bakın onun faydasını gördüm diyebilirim
Bende ebru abladan aldim test yumurtlama masajını veters ilişki denedim 2 yumurtlamave yum öncesini değerlendirin çatlama olmadi maalesef bekliyorum 14 gun pazartesi olcak bar 14 mayıs canim tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah inşallah kuzummm ilk ovulasyon mu çatlama daha önce olmuş muydu
Aminnn kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Aklına bir şey takılırsa sor kuzummAminnnn insallah canım❤ daha hic denemedik henüz biz ama ovulasyon takibi yapacağım soyledigin sayfaları takibe aldım inceliyorum instadan
günde bir tane :))) evet doktor önerdi :)Selam doktorunuz mu önerdi fqlid plus ı acaba? Ben de almayı düşünüyorum tsh biraz yüksek içindeki vitamin mineraller tiroit için gerekli şeylermiş almak istiyorum ama nasıl kullanıyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz yorumlarda 3 gördüm de doktorunuz ne önerdi acaba?
Teşekkür ederim canım almıştım iptal ettim sonragünde bir tane :))) evet doktor önerdi :)
ters iliski dediginiz nasil acaba bende deniyorum ve yumurtlama gunumAllah razı olsun kuzumbat dündü belirti olarak sadece göğüs ağrım vardı bat günü iki kere kasığımda ağrı çektim baya sonra yumurtlama dönemi üzerinden tam 14 gün geçmişti zaten bende hemen test yaptım çıktı ya ben hiç ummuyordum çünkü belirtim yoktu yani 3 aydır demiyorum ovulasyonda 2 gün yumurtlama vardı ilk günü bir de çatlama gününü değerlendirme imkanım oldu ama bu ay minnakkkurabiyeler ve ebru Ceylan var Instagram da onların postu var ters pozisyon onu denedim mutlaka bakın onun faydasını gördüm diyebilirim
rica ederiiiimmmTeşekkür ederim canım almıştım iptal ettim sonra
Ben size ozelden gorsel atayim bulupters iliski dediginiz nasil acaba bende deniyorum ve yumurtlama gunum
tamam tsklerBen size ozelden gorsel atayim bulup
Kuzuumm şimdi minnakkkurabiyeler sayfa var oraya gir orada sabit hikayeler var Instagramda ters pozisyon diyeters iliski dediginiz nasil acaba bende deniyorum ve yumurtlama gunum
Şu an bende aynı durumdayım şeffaf akıntı var ama testte silik geçen ayda aynısı olduKızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum yumurtlama akintim var fakat ovulasyon testim silik çıkıyor böyle bi şey geldimi başınıza? Yumurtlama akintisini biliyorum bu yüzden eminim öyle olduğuna kasik ağrım falanda var çünkü. Başına böyle bi şey gelen var mı acaba? Kafam çok karıştı benim.
Canım bu çizginin ne zaman çıktığı çok önemli .Bekleme sonrasında da çıkıyor bazen .İki defa başıma geldi.Yok yere umutlanmistim .Elinde başka test de olsaydı keşke .O zaman emin olurdun.İnsallah vardır ..Kızlarr çok umutlanmak istemiyorum ama başımdan geçeni anlatayım. 21 Mart'ta aşılama oldum. 13 ve 14. Günü inanilmaz kramplarim saplamalar oldu kasıklarımda ve beyaz akıntı. 14. Gunu kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Doktor adet olmazsan tekrarlariz belki geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama bnm için sonuc belliydi. Bugun 21. Gün sabah test yaptim tek cizgiydi koydum kenara testi şimdi baktığımda bir cizgi daha gördüm. Ne zamn belirdi bilmiyorum ve hala göğüslerim inanılmaz agriyo be beyaz akıntı hala var. Sizce böyle bisey olabilir mi. Burda bi devlet hastanesi var orda da doktor yok şuan testte Yapamıyorum. Heveslenmekte istemiyorummm. Offf acabaaa var mıdır????Eki Görüntüle 2846552
Bi test daha var elimde ama yapmaya cesaretim yok. Kan tahlili yaptiramiyorum şuan. Yaa bilmiyorum 2.5 yildr kim bilir kac test yaptım ama hep bembeyaz tek cizgi çıkıyordu gunlerce atmazdim testi hergun bakardım sonradan bile olsa 2. Çizgi hiç çıkmamıştı. Yanlış bile olsa bunu görmek ne bileyim mutlu etti şuanCanım bu çizginin ne zaman çıktığı çok önemli .Bekleme sonrasında da çıkıyor bazen .İki defa başıma geldi.Yok yere umutlanmistim .Elinde başka test de olsaydı keşke .O zaman emin olurdun.İnsallah vardır ..
21 mart demişim 21 NisanCanım bu çizginin ne zaman çıktığı çok önemli .Bekleme sonrasında da çıkıyor bazen .İki defa başıma geldi.Yok yere umutlanmistim .Elinde başka test de olsaydı keşke .O zaman emin olurdun.İnsallah vardır ..
Kuzumm ben hamileyimm belirtilerin benimkine benziyor bence hamile olabilirsinBi test daha var elimde ama yapmaya cesaretim yok. Kan tahlili yaptiramiyorum şuan. Yaa bilmiyorum 2.5 yildr kim bilir kac test yaptım ama hep bembeyaz tek cizgi çıkıyordu gunlerce atmazdim testi hergun bakardım sonradan bile olsa 2. Çizgi hiç çıkmamıştı. Yanlış bile olsa bunu görmek ne bileyim mutlu etti şuanbelkicem bi iki gun daha hastalanmazsam yine tekrarlicam testi. Bide kan tahlilinde hep 0.00 veya 0.10 cikardi simdi 1.20 çıktı ilk defa. Ayy bilmiyorum canım umut işte benimkii belkii bnmledir bebeğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?