Gebeliğe Hazırlık MAYISTA GEBEYİZ İNŞALLAH

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ebru abladan aldim test yumurtlama masajını veters ilişki denedim 2 yumurtlamave yum öncesini değerlendirin çatlama olmadi maalesef bekliyorum 14 gun pazartesi olcak bar 14 mayıs canim tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah

günde bir tane :))) evet doktor önerdi :)

ters iliski dediginiz nasil acaba bende deniyorum ve yumurtlama gunum

Kızlarr çok umutlanmak istemiyorum ama başımdan geçeni anlatayım. 21 Mart'ta aşılama oldum. 13 ve 14. Günü inanilmaz kramplarim saplamalar oldu kasıklarımda ve beyaz akıntı. 14. Gunu kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Doktor adet olmazsan tekrarlariz belki geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama bnm için sonuc belliydi. Bugun 21. Gün sabah test yaptim tek cizgiydi koydum kenara testi şimdi baktığımda bir cizgi daha gördüm. Ne zamn belirdi bilmiyorum ve hala göğüslerim inanılmaz agriyo be beyaz akıntı hala var. Sizce böyle bisey olabilir mi. Burda bi devlet hastanesi var orda da doktor yok şuan testte Yapamıyorum. Heveslenmekte istemiyorummm. Offf acabaaa var mıdır????

Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum yumurtlama akintim var fakat ovulasyon testim silik çıkıyor böyle bi şey geldimi başınıza? Yumurtlama akintisini biliyorum bu yüzden eminim öyle olduğuna kasik ağrım falanda var çünkü. Başına böyle bi şey gelen var mı acaba? Kafam çok karıştı benim.

Şu an bende aynı durumdayım şeffaf akıntı var ama testte silik geçen ayda aynısı oldu

Canım bu çizginin ne zaman çıktığı çok önemli .Bekleme sonrasında da çıkıyor bazen .İki defa başıma geldi.Yok yere umutlanmistim .Elinde başka test de olsaydı keşke .O zaman emin olurdun.İnsallah vardır ..

Bi test daha var elimde ama yapmaya cesaretim yok. Kan tahlili yaptiramiyorum şuan. Yaa bilmiyorum 2.5 yildr kim bilir kac test yaptım ama hep bembeyaz tek cizgi çıkıyordu gunlerce atmazdim testi hergun bakardım sonradan bile olsa 2. Çizgi hiç çıkmamıştı. Yanlış bile olsa bunu görmek ne bileyim mutlu etti şuan belkicem bi iki gun daha hastalanmazsam yine tekrarlicam testi. Bide kan tahlilinde hep 0.00 veya 0.10 cikardi simdi 1.20 çıktı ilk defa. Ayy bilmiyorum canım umut işte benimkii belkii bnmledir bebeğim inşallah

21 mart demişim 21 Nisan

Kuzumm ben hamileyimm belirtilerin benimkine benziyor bence hamile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…