mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

benim de 29 mayıs bat inşallah ben de 3 senelik bekleyişimden sonra bebepimin geldiğini sizlerle paylaşırım amin

Şubatta 4 ayın içindeki bebeğimi kaybettim pıhtılaşmadan bu ay erken ovulasyon oldu onuda rasgele farkettim ama şükür çalışmalar tamdı :) ovulasyondan 5-6 gün sonra yani Cuma gününden beri kasık batması ve sivilcelenme var geçen gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu 2 gece öncede rüyama girdi sarı mavi bir bebeğin olacak dedi içimde gebe olduğuma dair de kuvvetli bir his var Cumartesi kan vericem inşallah yanılmıyorumdur

Ben de bugün öğrendim hamile oldugumu..202 beta hcg. Yarın kadın doğuma gorunecegim..insallab sıkıntı yoktur.

Benim şahsen pek bi belittim yoktu..sadce sadet olacakmisim gibi karin ve bel agrisi vardi..hatta bak yine adet olacağım demiştin.. .bir de hafif iştah artisi

Benim şahsen pek bi belittim yoktu..sadce sadet olacakmisim gibi karin ve bel agrisi vardi..hatta bak yine adet olacağım demiştin.. .bir de hafif iştah artisi
Bende kasık batması halsizlik idrar koyulaşması var yarın kan vereyim diyorum inşallah hamileyimdir

Kizlar bende hic bir belirti yokdu adet belirtileri ile aynidi 5+3 halen mide bulantim bile yok

kızlar hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
bende 8 mayısta beta hcg 27 de öğrendim 15 mayısta 145 olmuş kasık ağtısı ve bel ağrısı var

kızlar hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
bende 8 mayısta beta hcg 27 de öğrendim 15 mayısta 145 olmuş kasık ağtısı ve bel ağrısı var
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın regl geçtikten sonra mı yoksa öncesinde mi öğrendiniz

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın regl geçtikten sonra mı yoksa öncesinde mi öğrendiniz
teşekkür ederim :) adetime 3 gün kala öğrendim idrarda silik çıkmıştı kan verdim 27 dediler hatta hamile değilsin diyen bile oldu. geç yumurtladığım için. haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah herşey yolunda gider

Hayırlısı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bata 3 gün kala öğrenmişsniz. Peki adedinin her ay düzenli mi? Yani 28 günde bir oluyorsunuz diyelim sürekli bu sürede mi?yoksa bir ay 28 diğer ay 30 felan mı
Çünkü benim o şekilde

En erken 26.gün adet oluyorum.
En geç 32.gün
Tam tutmuyor döngü

Merhaba,
Bende dun kan verdim bhcg 265.. yarin tekrarlayip artisa bakicaz, dogru artiyorsa cumartesi doktora..

A
Merhaba kızlar
Bende bu ay hamile olduğumu öğrendim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Sağlıkli bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
hayirli uğurlu olsun canimm..allah sağlıklı bir şekilde bebusini kucağına Olmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…