Kızlar bu arada aranızda sigara içen var mı
Ben çok içen biriydim hamilelikten önce hamile olduğumu öğrenince en fazla 3 tane içiyorum ama vicdan azabı çekiyorum yarım söndürüyorum benim gibi olan var mı
valla ben hamile değilim şuan biliyorsun batı bekliyorum 24 ssatimi doldurdum içmeyerek ama oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim
Birde bana sor. Baya azalttim en fazla 3 tane içiyorum dün kendimi sıka sıka 1 tane içtim onu da icmesem eşimle birbirimize girerdik herhalde icmeyince çok sinirli oluyorum
tsh mı yüksek canım bende pko ve haşımato başlangıç var.Benim bat 21mayıstı şuan 23ü hala olmadım adet ..1.5 yıldır bebiş istiyoruz ve tiroid tedavisi oluyorum 2 aydır biraz yüksek çıkmıştı diye. insallah hamileyimdir normalde kolay kolay gecikme olmuyor ama bakakım:) bi keresinde kendimi çok şartlamıstım hamile olduğuma o zaman gecikti bide şimdi..test yapmak istemiyoru m bi kaç gün sabredicem beklentiyede çok girmek istemiyorum ama Allah büyük:)
Evet canım hersey normal çıktı eşimde de bendede bi tsh yüksek.5.12 ydi 2 ay önce geçen ay gittim aynı kalmıs dozu yükseltti bakalım bu ay insallah düzene girmiştir.bizi ailede genetik biraz galiba tiroid ler ananemde annemde var.annemdeki hasimato seninki gibi canımtsh mı yüksek canım bende pko ve haşımato başlangıç var.
Sağlıkla kucağına alırsın insallah canım belirtilerin oldu mu adet gibi bende beklemediyim adetim 2gün gecikti çok değil ama adet olmadan önce hafif karın kasık ağrıları oluyor onun gibi suan o yüzden merak ettimbende perşembe günü öğrendim, cumartesi 42.92 değer, pazartesi 77.4, farklı hastane ve farklı saatlerde yaptırdım doktor 10 gün sonraya çağırdı artık inşallah kesemizi kalbimizi görücez :)
aynı adet belirtilerim oldu canım ama benim göğsüm acır sonra adete yakın geçerdi, bu sefer gecmedi, adetim gecen ay 5 gün önceden geldiydi, o yüzden ne zaman gelceğini bilemedim tesadüfen yaptım öğrendim. inşallah sende kısa zamanda haberini alırsın :)Sağlıkla kucağına alırsın insallah canım belirtilerin oldu mu adet gibi bende beklemediyim adetim 2gün gecikti çok değil ama adet olmadan önce hafif karın kasık ağrıları oluyor onun gibi suan o yüzden merak ettim
bende bu hastalık ara ara t4 düşmesi ve anti tpo nun yüksek olması ile meydana çıktı normalde hiç görünmez tahlillerde.gizli şekerde şeker yüklemesinde çıktı.pko olmama rağmen adet olabiliyorum.doktorlara göre önemli bir engelim yok hamile kalmak için çok ağır hasta değilim. fakat 3 senedir istiyorum hamile kalamadım.en son benim 3.87 çıktı tsh biraz yükselmiş dedi endokrin dr um.inşallah kavuşuruz bebeklerimize.Evet canım hersey normal çıktı eşimde de bendede bi tsh yüksek.5.12 ydi 2 ay önce geçen ay gittim aynı kalmıs dozu yükseltti bakalım bu ay insallah düzene girmiştir.bizi ailede genetik biraz galiba tiroid ler ananemde annemde var.annemdeki hasimato seninki gibi canım
İnsallah canım herseyin bir zamanı var 1.5yıldır istiyoruz bizde ama bakalım ne zaman nasip olucak insallah kavusuruz canım aminnbende bu hastalık ara ara t4 düşmesi ve anti tpo nun yüksek olması ile meydana çıktı normalde hiç görünmez tahlillerde.gizli şekerde şeker yüklemesinde çıktı.pko olmama rağmen adet olabiliyorum.doktorlara göre önemli bir engelim yok hamile kalmak için çok ağır hasta değilim. fakat 3 senedir istiyorum hamile kalamadım.en son benim 3.87 çıktı tsh biraz yükselmiş dedi endokrin dr um.inşallah kavuşuruz bebeklerimize.
İnsallah canım insallah bugünlerde güzel haber alırız bizde 2gün sonra eşimin doğum günü belki güzel bi hediye verdirir Rabbim:)aynı adet belirtilerim oldu canım ama benim göğsüm acır sonra adete yakın geçerdi, bu sefer gecmedi, adetim gecen ay 5 gün önceden geldiydi, o yüzden ne zaman gelceğini bilemedim tesadüfen yaptım öğrendim. inşallah sende kısa zamanda haberini alırsın :)
inşallah canım bu mübarek günlerde rabbim yüzünüzü güldürsünİnsallah canım insallah bugünlerde güzel haber alırız bizde 2gün sonra eşimin doğum günü belki güzel bi hediye verdirir Rabbim:)
valla bende sinir yok tam tersi pamık gibi oldum iş arkadaşlarım bile şokta ama yemek ve çay sonrası çok arıyorum ,kumbara yapıyım para biriktireyim minnağım olursa
İyi gunler ben 23 yasinda yeni hamile oldugumu ogrendim ben ne yapacagimi ne yapmam gerektigini bilmiyorum ben doktora gideyim diyorum esim bana bagiriyo her gun doktora mi gidecez boyle ilk aylarda yapmam gereken seyler neler buyuk olup bana yardim edecek kimsem yok kendimi cok yanliz hissediyorum ne olur bana yardim edin
Ya ilk acilden verdim orda hamilelik cikti dedi mayisin5 gibi bide dun aksam. Gittim bakti 6 haftalik dedi kalp atisi var dedi ama folik asit sanirsam kullanmam gerekiyomus ben yeni baslayacam zaari var midir esimi doktora zorla gtryrm benide brkmiyo tek gideyim ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?