A
hayirli uğurlu olsun canimm..allah sağlıklı bir şekilde bebusini kucağına Olmayı nasip etsin..
Ayın 18 inde karından gözüktü benimki ama idrara sıkışık gel demişti belki onda gördü zaten sadece kese vardı 5+2 di 25 inde kalp atışı için yeniden gidicem :)Anneler sizin bebeğin karin ultrasonunda göründü mu???
Ben de bebegimm daha keseyi görmedik..haftaya gideceğim.Amin çok teşekkür ederim darısı size inşallah
Son adet tarihin kac ti canimBende ayın 29 gidicem idrar sıkışıp gel dedi banada
Kizlar tam olarak ne kdr sizin ki benim ki 5+6 yarin tam 6 olucak bana 25 inde gel demisti ilk kontrplde ama ben 7+1 iken gidicem haftaya pazartesi kalp atisini kesin duymak ifin yoksa kendi kendime kuruntu yaparim
Yok canim ben zaten kullanmiyordum oyle sikintim yok ama icme ya zordur belki ama .. sonucda biliyorsn .Kızlar bu arada aranızda sigara içen var mı
Ben çok içen biriydim hamilelikten önce hamile olduğumu öğrenince en fazla 3 tane içiyorum ama vicdan azabı çekiyorum yarım söndürüyorum benim gibi olan var mı
Yok canim ben zaten kullanmiyordum oyle sikintim yok ama icme ya zordur belki ama .. sonucda biliyorsn .
Senn ki kac haftalik sizde halsizlik var mi ya benim 3 4 gundur cnm hic bisey isdemiyor yemek zor yiyorum ama istifar felan hic etmiyorum
Son adet tarihin kac ti canim
Bnm o zamnalarhic biseyim yoktu simdii cpk kotuyum cok4+2 canım ben halsizlik bir gün olup bir gün olmuyor bende adet olacakmış gibi sancim oluyor oda bir gün olup diğer gün olmuyor dengem bozuldu baya yani
Insallah artmistirBiraz evvel ikinci bhcg icin kan verdim.. iki kat artmissa hersey yolunda diyebiliriz simdilik
17 nisan canim benimki.21 nisan canım seninki kaç ?
Kızlar belim ve kasik ağrılarım var ara ara..masada oturduğumda belim parçalanıyor gibi oluyor..siz de de oluyor mu? Bir de üç dört gündür cok uyumaya basladimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?