mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Anneler sizin bebeğin karin ultrasonunda göründü mu???
Ayın 18 inde karından gözüktü benimki ama idrara sıkışık gel demişti belki onda gördü zaten sadece kese vardı 5+2 di 25 inde kalp atışı için yeniden gidicem :)

Kizlar tam olarak ne kdr sizin ki benim ki 5+6 yarin tam 6 olucak bana 25 inde gel demisti ilk kontrplde ama ben 7+1 iken gidicem haftaya pazartesi kalp atisini kesin duymak ifin yoksa kendi kendime kuruntu yaparim

Kizlar tam olarak ne kdr sizin ki benim ki 5+6 yarin tam 6 olucak bana 25 inde gel demisti ilk kontrplde ama ben 7+1 iken gidicem haftaya pazartesi kalp atisini kesin duymak ifin yoksa kendi kendime kuruntu yaparim

Canım doktor tahmini gün veriyor zaten 6-7 hafta olunca kalp atışı duyuluyor. Ben daha keseyi görmeye gideceğim

Kızlar bu arada aranızda sigara içen var mı
Ben çok içen biriydim hamilelikten önce hamile olduğumu öğrenince en fazla 3 tane içiyorum ama vicdan azabı çekiyorum yarım söndürüyorum benim gibi olan var mı

Yok canim ben zaten kullanmiyordum oyle sikintim yok ama icme ya zordur belki ama .. sonucda biliyorsn .
Senn ki kac haftalik sizde halsizlik var mi ya benim 3 4 gundur cnm hic bisey isdemiyor yemek zor yiyorum ama istifar felan hic etmiyorum

Yok canim ben zaten kullanmiyordum oyle sikintim yok ama icme ya zordur belki ama .. sonucda biliyorsn .
Senn ki kac haftalik sizde halsizlik var mi ya benim 3 4 gundur cnm hic bisey isdemiyor yemek zor yiyorum ama istifar felan hic etmiyorum

4+2 canım ben halsizlik bir gün olup bir gün olmuyor bende adet olacakmış gibi sancim oluyor oda bir gün olup diğer gün olmuyor dengem bozuldu baya yani

Biraz evvel ikinci bhcg icin kan verdim.. iki kat artmissa hersey yolunda diyebiliriz simdilik

Kızlar belim ve kasik ağrılarım var ara ara..masada oturduğumda belim parçalanıyor gibi oluyor..siz de de oluyor mu? Bir de üç dört gündür cok uyumaya basladimm

Herkese merhaba. Ben de geçen anneler gününden önce öğrendim. :) suan 7 haftalık. Sağlıkla inşallah geçirelim hamileliklerimizi

Kızlar belim ve kasik ağrılarım var ara ara..masada oturduğumda belim parçalanıyor gibi oluyor..siz de de oluyor mu? Bir de üç dört gündür cok uyumaya basladimm

Ben de felaket uyuyorum, 24 saatin 18 saati falan bıraksalar uyurum o derece :) kasık ağrıları bende de var. Cumartesi doktora gideceğim o zaman soracağım bende ama etrafımdakş tecrübeliler normal diyorlar

Inanamiyorum .. bhcg ve tsh bakilacakti kanda.. sadece tsh icin istek yapmislar.. bizde saatlerdir sonuc bekliyoruz . Bi daha gidip verdim , iskenceye bakin:))
Bu arada benimde belim cok agriyor sanki biri gelip kutukle vurmus yada tum gun ev tasimisim gibi.. uyku deseniz gozlerimden yaslar akiyor esnemekten
Uyumadan once su sonuc geleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…