yeni yeni başlıyor arada sancısı oluyo senin kızın nasıl oldu iyileşti miYarı kırkınız çıktı gaz sancılarınız başladı mi
Benim oğlum var iyi şükür iki aylık olduyeni yeni başlıyor arada sancısı oluyo senin kızın nasıl oldu iyileşti mi
Ben tüm aşılarını yaptircmKızlar rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
Bagisikliklari duzeliyo o yüzden gerekiyo benceTum asilari yapacağız. Hastaligim siddetli gecmesini engelliyor..balmayin bu medyatik bir iki doktorun asi yapmayin dediklerine...asi yapmayip bi kizamik geçirsin cocuk bakalım ne olacak???
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-subat-anneleri.1007670/page-5310#post-55757076Bu grup kapanmış artık sanırım bende dahil hepimiz bebeklerimize dalmisiz.
Kızlar nasıl gidiyor herşey yolunda mı benim kızım bugün 3aylik oldu.hersey çok şükür yolunda sadece ise döneceğim için stres başladı,ailevi sorunlar yasiyorum,psikolojim çok kötü Dr yardımı almaya karar verdim.sizler ne durumdasıniz.
Benim bi hafta sonra 4 de girecek çok şükür iyiyim sen moralini bozmamaya çalış mama mı vereceksin çalışmaya başladığındaBu grup kapanmış artık sanırım bende dahil hepimiz bebeklerimize dalmisiz.
Kızlar nasıl gidiyor herşey yolunda mı benim kızım bugün 3aylik oldu.hersey çok şükür yolunda sadece ise döneceğim için stres başladı,ailevi sorunlar yasiyorum,psikolojim çok kötü Dr yardımı almaya karar verdim.sizler ne durumdasıniz.
Ben 40 gün birikmiş yıllık iznimi kullanicam.biraz da rapor bulabilirsem temmuz başına sarkiticam ise dönüşü ama yine de kv emanet Edip yavrmdan ayrılmak çok korkutuyor beniBenim bi hafta sonra 4 de girecek çok şükür iyiyim sen moralini bozmamaya çalış mama mı vereceksin çalışmaya başladığında
Üzme kendini onun geleceği için calisiyosn ona rahat bi hayat vermek içinBen 40 gün birikmiş yıllık iznimi kullanicam.biraz da rapor bulabilirsem temmuz başına sarkiticam ise dönüşü ama yine de kv emanet Edip yavrmdan ayrılmak çok korkutuyor beni
Merhaba remmm. 1yıl önce yazmissiniz ama şu an ben de aynı durumu yaşıyorum. 5+5 haftalık hamileyim ve birkaç gündür goguslerimdeki dolgunluk kayboldu çok korkuyorum bebeğe bişey oldu diye. Zaten daha önce 9 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtaj oldum.Tum asilari yapacağız. Hastaligim siddetli gecmesini engelliyor..balmayin bu medyatik bir iki doktorun asi yapmayin dediklerine...asi yapmayip bi kizamik geçirsin cocuk bakalım ne olacak???
Yok canim allah a sukurler olsun..bebegim iyi 4 Ylik..Merhaba remmm. 1yıl önce yazmissiniz ama şu an ben de aynı durumu yaşıyorum. 5+5 haftalık hamileyim ve birkaç gündür goguslerimdeki dolgunluk kayboldu çok korkuyorum bebeğe bişey oldu diye. Zaten daha önce 9 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtaj oldum.
Sizin de 5 haftalıkken goguslerinizdeki dolgunluk kaybolmuş sonrasında olumsuz bir durum oldu mu acaba? Cevap yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?