mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Rabbim yar yardımcın olsun rabbim ikinizide sağlıklı eşine kavuştursun kuzum doğumdan sonra müsait olunca bizede haber ver saat kacta verecekler suni sancıyı stres yapma stres yaparsan bebegide kasılır
Sabah 6 da baslicaz ne zaman acilmam olursa artik uyandim son kez birlikte uyudum bebegimle heyecanlıyım biraz bol dua et sağlıcakla gelsin bebeğim

Sabah 6 da baslicaz ne zaman acilmam olursa artik uyandim son kez birlikte uyudum bebegimle heyecanlıyım biraz bol dua et sağlıcakla gelsin bebeğim
Şuan ya sancı cekiyon yada doğum esasındasın rabbim yar ve yardımcın olsun iyi haberlerini tez zamanda bekliyrz

48 saate yakin suni sanci aldim 8cm acikligm oldu bu sürede ama bebeğin başı bı turlu oturmadı bebek uzun süre susuz kalmasın diye acil sezeryan oldum bu akşam 3500gr 50cm bal bı kızım doğdu.cok acı çektim suni den sonra sezeryana dönmek çok üzdü ama sonuçta biz iyiyiz

Benimde öle oldu neyse hayırlısı olsun hosgeldi minik kiz dikkat et kendine ağır falan kaldırma kendini zorlama 10 20 gün rabbim güzel günler yaşatsın

gözün aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına

Kızlar ne yapiosmz doğum yapanlar bebekler nasıl gaz sancısı uyku düzeni nasıl siz nasılsınız doğum yapmayanlar ne kadar kaldı iyi mısınız nasıl gidiyo hazırlıklarımız bitti mi
Benimde kizim 1 haftalik oluyor yarin Allah izin verirse benim kiz surekli emmek istiyor anlicagin uykuyu unuttum bakalim zamanla duzene girer diyorlar onun disinda bir sıkintimiz yok siz nasilsiniz bebeginiz nasil

Benimde kizim 1 haftalik oluyor yarin Allah izin verirse benim kiz surekli emmek istiyor anlicagin uykuyu unuttum bakalim zamanla duzene girer diyorlar onun disinda bir sıkintimiz yok siz nasilsiniz bebeginiz nasil
Benim 22 günlük benmde öle ama çok yiyince sancısı oluyo o yüzden emzik veriyrm kauçuk veryrm memeden kesilmesin diye

Iki gündür çok ağlıyordu bugün hastaneye gtrdum bakalım ne çıkacak iki gündür gram uyku uyumuyo aranız nasıl normal mi yaptın
yok canım normal doğum için bekliyodum sancılarım başlamıştı bebek kakasını yaptı acil sezaryen oldum şimdi nasıl bebeğin düzeldi mi

yok canım normal doğum için bekliyodum sancılarım başlamıştı bebek kakasını yaptı acil sezaryen oldum şimdi nasıl bebeğin düzeldi mi
Idrar yollarında enfeksiyon çıktı 10 gün ilaç kullandık şimdi iyi şükür siz nasılsınız bizim 40 miz ciktii siz kaç günlük oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…