mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

2 gün sonra yapacak bana düşündükçe korkudan ağrım olmaya başladı çatina bakalım dogum şekline karar verelim dedi

Doğum yaptım canisi 2 sinde gece 11.30 suyum geldi ertesi sabah 9 kadar sancı çektim çatim açılmadı sezeryanla doğurdum şimdi yeni eve geldik
Ayyy çok sevindim Allah kurtarmış.saglicakla büyüsün .
hersey yolunda mı
su gelmeden başka belirti var mıydı.
Beni de heyecan bastı iyice
sutun geldi mı.
Bebek nasıl
Ultrason kilosuna yakın mı doğdu
İsmini ne koydunuz

Adımz efe hayır ben sabah iş yaptım araba sürdüm suyum geldi halla sancım yoktu çati muayenesi yaptılar o zaman basladi sancilarim evet 4150 3900 geldi dunyaya sütun geliyodu şuanda çok şu tuketyrm geliyo ama imkanınız varsa normal doğum yapın sezeryanin sonrası sknti darısı senin başına kuzum

Doğum yaptım canisi 2 sinde gece 11.30 suyum geldi ertesi sabah 9 kadar sancı çektim çatim açılmadı sezeryanla doğurdum şimdi yeni eve geldik
Canımm hayırlı olsun benim oğlum da erken geldi 36.haftada küvezde şimdi 1haftadır hergün görüyoruz sütü sağıp veriyoruz Allah herkese hayırlı güzel doğum nasip etsin

Canımm hayırlı olsun benim oğlum da erken geldi 36.haftada küvezde şimdi 1haftadır hergün görüyoruz sütü sağıp veriyoruz Allah herkese hayırlı güzel doğum nasip etsin
Biz eve geldik kuzum sana da bir an once bebeğine kavuşup yuvanıza girmeyi nasip etsin rabbim aynen diğer kızlara da hayırlı doğumlar sen nasıl oldn sezeryan ya nin

Biz eve geldik kuzum sana da bir an once bebeğine kavuşup yuvanıza girmeyi nasip etsin rabbim aynen diğer kızlara da hayırlı doğumlar sen nasıl oldn sezeryan ya nin
Canımm çok şükür kavuştuk bugün oğlumuza :))toparlandım artık sen nasılsın canım

Çok şükür çok sevindim idare ediyrm yarın bi haftam olacak dikişlerin alındı mi ?
Bizde 2 haftalık olduk bugün yok canım dikiş yapıştırma dikiş sadece doğumdan 2 gün sonra gidip bandajı çıkardı,ultrasonla baktı güzel bi sıkıntı yok dedi 3 ay sonra kontrole gel dedi o kadar

Kızlar ne yapiosmz doğum yapanlar bebekler nasıl gaz sancısı uyku düzeni nasıl siz nasılsınız doğum yapmayanlar ne kadar kaldı iyi mısınız nasıl gidiyo hazırlıklarımız bitti mi

Kızlar ne yapiosmz doğum yapanlar bebekler nasıl gaz sancısı uyku düzeni nasıl siz nasılsınız doğum yapmayanlar ne kadar kaldı iyi mısınız nasıl gidiyo hazırlıklarımız bitti mi
Maşallah soz iki haftalik olmussunuz darisi biz bekleyenlerin başına ben nst ye baglandim sancim çıktı 35 haftaligiz daha iki hafta sonra çatı muayenesi olucam sana sorum şu iç camasirimda ara ara islaklik oluyo sende de olmusmuydu korkuyorum da açıkçası amniyon sivisidir falan diye

Ben yarın doğum yapicam arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin suni sanciyla normal doğumyapacagim herşey kolay ve sağlıklı olsun

Yok kuzu ben yaşamadım suyu nu ölçüttür azalmasın randevun ne zaman benim bi anda suyum geldi o zamanda ben idrar kaçırdığımi sandım annem söyledi o gün iş gördüm ondan erken oldu dediler

Ben yarın doğum yapicam arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin suni sanciyla normal doğumyapacagim herşey kolay ve sağlıklı olsun
Rabbim yar yardımcın olsun rabbim ikinizide sağlıklı eşine kavuştursun kuzum doğumdan sonra müsait olunca bizede haber ver saat kacta verecekler suni sancıyı stres yapma stres yaparsan bebegide kasılır

Yok kuzu ben yaşamadım suyu nu ölçüttür azalmasın randevun ne zaman benim bi anda suyum geldi o zamanda ben idrar kaçırdığımi sandım annem söyledi o gün iş gördüm ondan erken oldu dediler
İki hafta sonra randevum bende anlayamam diye korkuyorum ilk hamileligim suyun gelmesi nasil olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…