- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Herkes te Farklıdır..Gebelik Belirtisi..Kizlar bu arada yerlesme kanamasi herkes de olmayabiliyor dmi
oğlumda yaşamadım öyle bişi hiçbir belirtim bile olmadı üstelik adetim gelmeyince anlamıştım test aldım pozitif çıktıKizlar bu arada yerlesme kanamasi herkes de olmayabiliyor dmi
Insallah o pozitifi gormek nasip olur hepimizeoğlumda yaşamadım öyle bişi hiçbir belirtim bile olmadı üstelik adetim gelmeyince anlamıştım test aldım pozitif çıktı
canımsın..ateş basıyor boyle goguslernden kulaklarına dogru cız cız bi his gelıyor gögslerıne hemen anlamıstım ben lakinn reglının uzerınden gecmesı lazım bırkac gun beybısıBende napicami ne dusuncegimi sasirdim. Zaman gecmiyo. Bi belirti olmali mi bilemiyorum
Adet zamanim gecince mi o dedikkerin olucak canimcanımsın..ateş basıyor boyle goguslernden kulaklarına dogru cız cız bi his gelıyor gögslerıne hemen anlamıstım ben lakinn reglının uzerınden gecmesı lazım bırkac gun beybısı
bende oyle oldu buradakı arkadaslarda sıcak basmasından bahsedıyor demekkı oluyor cunku kan basıncı artıyormus.reglın gecmeden kasık batmasından başka bı belırtı hıssetmezsın canım.gectımı senınAdet zamanim gecince mi o dedikkerin olucak canim
ayy ben tam tersi donuyorum şu aralarbende oyle oldu buradakı arkadaslarda sıcak basmasından bahsedıyor demekkı oluyor cunku kan basıncı artıyormus.reglın gecmeden kasık batmasından başka bı belırtı hıssetmezsın canım.gectımı senın
hayirr. 7 gunum var. Ama kasik agrim falan yok. Oluyo diyolar geneldebende oyle oldu buradakı arkadaslarda sıcak basmasından bahsedıyor demekkı oluyor cunku kan basıncı artıyormus.reglın gecmeden kasık batmasından başka bı belırtı hıssetmezsın canım.gectımı senın
O sislik bende de var. Hatta dun akrabalarim hamileyim ama kimseye soylemiyorum sandilar. Olsa mikrofonla duyurcam yeter ki olsunAyyy kızlar gazdan karnım öyle şişki beni hamile sanıp yer verdiler şimdi otobüste
hayırlısı olsun canım haberdar et bizlerıYoo
hayirr. 7 gunum var. Ama kasik agrim falan yok. Oluyo diyolar genelde
Tabiki bi belirtim olursa da paylasirimhayırlısı olsun canım haberdar et bizlerı
Ayyy kızlar gazdan karnım öyle şişki beni hamile sanıp yer verdiler şimdi otobüste
Yok canım kilolu değilim 165 boyum 55 kilom ama çok gazım var karnım kocaman oldu kilolu olmayıncada hemen belli oluyornormalde kilolu musun canm
Amin hepimizin canımAllah gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?