MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Benim bat 1 mayisti. Bugün geldi kırmızılar. 2 aydır erken geliyorlar. Geçen ay 2 güm bu ay 3 gün erken geldi. Hayırlısı artık. Vardır bir zamanı.

Ben 4 kez oldm. 5.aydayiz. benimde korunmayo birakinca 2 3 gun gecikmeye basladi. Degiaim oluyo sanirim illa ki gunlerde
Bilemiyorum ben hap vs kullanmadım yani benim dengemi bozacak bi korunma yöntemi kullanmiyorduk. Benim daha onceden gecikmelerim oldu ve hafif düzey pko çıktı sonra düzene girdi kilo verince biraz. Şimdi de 28 de 1 olmaya başladım ve kanama miktarim eskiye göre farkedildi derecede az. Tsh de yüksekti bende şimdi ilaçla onu düşürdüm saniyorum ki ondan bu değişiklikler. Yapabilir dedi dr çünkü.

Ben 4 kez oldm. 5.aydayiz. benimde korunmayo birakinca 2 3 gun gecikmeye basladi. Degiaim oluyo sanirim illa ki gunlerde
Bi de ilk denemeyi hatırlıyorum hemen olacak sanıyorduk, halbuki ne zormus. Ben dr .uma görüştüm acele ediyorsanız adetin 2. Veya 3. Günü gelin dedi. Bu ay da beklicem , Hayatımız artık daha düzenli bazı gelişmelerden dolayı o yüzden gün kacirmamaya calisicaz. Bu ihtimali de curutup öyle gitmek istiyorum dr a. Allah ım aratmasin kimseye inşallah.

5 kez adet oldum canım korunmayi birakali. 6. Deneme dönemine gircez yani.
Ama şunu da söyleyeyim bu 5 den sadece 2 sinde gunune denk getirdik,Şubat ve ucundan kıyısından martta yakaladık. Onun dışındakiler pek gününe denk gelemedi. Avuntum da bu ya. Bu ihtimali bu ay kaldırmak istiyoruz bakalım 2 güne 1 şeklinde. Hayırlısı inşallah.

Benimde tam gunune denk getirdigim 2 ay oldu. Bnde hap vs kullanmadm canim. Rabbim ne yazdiysa o. Vakti gelince olur nasibimizse

Ayy inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…