- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Canım bazen hemen oluyor bazen beklemek gerekiyo yumurtlama zamanını iyi bilmek lazım sabret Allah en iyi vekildir.yaa pek parlak deil diyosun yani .ilk denememizdi ama insan bi an once olsun istiyo
normalde kilolu musun canm
insallah gelmez canim hepimiz hamis oluriz bu ayyMeraba kızlar benim de bat 5 mayıs insallah gelmez :)
Kacinci denemen bu canimBenim bat 1 mayisti. Bugün geldi kırmızılar. 2 aydır erken geliyorlar. Geçen ay 2 güm bu ay 3 gün erken geldi. Hayırlısı artık. Vardır bir zamanı.
Uyuyup uyansak bat gelse
Olcak deseler hangimiz yapmazdikbayram gibiibebiş pabuşlarıda hazır olur baş ucumuzda
5 kez adet oldum canım korunmayi birakali. 6. Deneme dönemine gircez yani.Kacinci denemen bu canim
Ben 4 kez oldm. 5.aydayiz. benimde korunmayo birakinca 2 3 gun gecikmeye basladi. Degiaim oluyo sanirim illa ki gunlerde5 kez adet oldum canım korunmayi birakali. 6. Deneme dönemine gircez yani.
Bilemiyorum ben hap vs kullanmadım yani benim dengemi bozacak bi korunma yöntemi kullanmiyorduk. Benim daha onceden gecikmelerim oldu ve hafif düzey pko çıktı sonra düzene girdi kilo verince biraz. Şimdi de 28 de 1 olmaya başladım ve kanama miktarim eskiye göre farkedildi derecede az. Tsh de yüksekti bende şimdi ilaçla onu düşürdüm saniyorum ki ondan bu değişiklikler. Yapabilir dedi dr çünkü.Ben 4 kez oldm. 5.aydayiz. benimde korunmayo birakinca 2 3 gun gecikmeye basladi. Degiaim oluyo sanirim illa ki gunlerde
Bi de ilk denemeyi hatırlıyorum hemen olacak sanıyorduk, halbuki ne zormus. Ben dr .uma görüştüm acele ediyorsanız adetin 2. Veya 3. Günü gelin dedi. Bu ay da beklicem , Hayatımız artık daha düzenli bazı gelişmelerden dolayı o yüzden gün kacirmamaya calisicaz. Bu ihtimali de curutup öyle gitmek istiyorum dr a. Allah ım aratmasin kimseye inşallah.Ben 4 kez oldm. 5.aydayiz. benimde korunmayo birakinca 2 3 gun gecikmeye basladi. Degiaim oluyo sanirim illa ki gunlerde
Ama şunu da söyleyeyim bu 5 den sadece 2 sinde gunune denk getirdik,Şubat ve ucundan kıyısından martta yakaladık. Onun dışındakiler pek gününe denk gelemedi. Avuntum da bu ya. Bu ihtimali bu ay kaldırmak istiyoruz bakalım 2 güne 1 şeklinde. Hayırlısı inşallah.5 kez adet oldum canım korunmayi birakali. 6. Deneme dönemine gircez yani.
Benimde tam gunune denk getirdigim 2 ay oldu. Bnde hap vs kullanmadm canim. Rabbim ne yazdiysa o. Vakti gelince olur nasibimizseAma şunu da söyleyeyim bu 5 den sadece 2 sinde gunune denk getirdik,Şubat ve ucundan kıyısından martta yakaladık. Onun dışındakiler pek gününe denk gelemedi. Avuntum da bu ya. Bu ihtimali bu ay kaldırmak istiyoruz bakalım 2 güne 1 şeklinde. Hayırlısı inşallah.
Ovulasyon testi kullandim aslinda ama ilk seferde olmuyo demekkiCanım bazen hemen oluyor bazen beklemek gerekiyo yumurtlama zamanını iyi bilmek lazım sabret Allah en iyi vekildir.
Ayy inşallah yaaH HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
cansu1109 BAT : 4 MAYIS BEKLİYOR
durueymen BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
ayran BAT:5 MAYIS BEKLİYOR
P pink_love_lady BAT :5 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
@selind1 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
snackr BAT: 16 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
İNŞŞ BU LİSTENİN YANINABU İKONU HEPİMİZ İÇİN KOYARIZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?