- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
nasıl yapacam ki :) ayıptır söylemesi nasıl yapacağımı bilmiyorum
KIZLAR BEN OLUSTURFDUM BEKLIYORUMEski formlara baksan oluşturan kisiye sorarak yapsan olmazmi ben tl baglanarak girdigim icin yapamiyorum
Aynıyız canmKizlar adetime 5 ile 7 gun kaldi. Hicbi belirtim akintim yok. Hamile degilmiyim
Bende de bebiş var mı bilmiyorum ama bol gaz mevcutKizlar adetime 5 ile 7 gun kaldi. Hicbi belirtim akintim yok. Hamile degilmiyim
sende ay içinde hiç garip ağrı oldu mu ?Bende de bebiş var mı bilmiyorum ama bol gaz mevcuthavayı alcam sanırım bu ay :)))))
yumurtlama dönemimi çok ağrılı ve bol akıntılı geçirdim sonrasındada hafif oldu ama şu an hiçbişi kalmadı göğüslerim bile balon gibiydi söndü umudum yok zaten yumurta çatladıktan sonra birliktelik oldu en önemli zamanı değerlendiremedik hayırlısı böyleymiş demek ki takmıyorum çoksende ay içinde hiç garip ağrı oldu mu ?
bende yumurtlama dönemi sonrası bel ağrısı kasık ağrısı ve hafif bulantı oldu ve bir kaç gün baş ağrısı vardı ilk defa oldu anlamadım bir kaç gün sürdü bir hafta kadar sonra geçti :) suan birşey yok
Bas agrisi oldu benimde. Mide bulantim da oldu. Ama yumurtalik donemi olduu icin mi hic oyle aklima gelmedi. Yumurtlama gunlerimde batma vardi kasiklarimda. Smdi hcbisey yok. Adetime 5 gun var ama son bikac aydir 2 gun gec geliyo. Yani 7 gun var diuorum bende. Ya hic belirti yok. Normal mi. Cok umutluydumsende ay içinde hiç garip ağrı oldu mu ?
bende yumurtlama dönemi sonrası bel ağrısı kasık ağrısı ve hafif bulantı oldu ve bir kaç gün baş ağrısı vardı ilk defa oldu anlamadım bir kaç gün sürdü bir hafta kadar sonra geçti :) suan birşey yok
yumurtlama dönemimi çok ağrılı ve bol akıntılı geçirdim sonrasındada hafif oldu ama şu an hiçbişi kalmadı göğüslerim bile balon gibiydi söndü umudum yok zaten yumurta çatladıktan sonra birliktelik oldu en önemli zamanı değerlendiremedik hayırlısı böyleymiş demek ki takmıyorum çok
yumurtlama dönemini belirlemek istiyorsan test kullanabilirsin canım ben garanti olsun diye test kullanıyorum bideben hiç birşey hisetmiyorum yumurtlama döneminde telefonuma koyduğum programa göre bakıyorum oda ne kadar doğruysa artık ama bu ay hisettiklerim neydi bilmiyoırum bekleyip görcez :)Allah nasip edecek vakti var bunu deyince çok rahatlıyorum ben :)
H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
İSTEYENLERİNKİNİ EKLİYİM YAZIN BANA
yumurtlama dönemini belirlemek istiyorsan test kullanabilirsin canım ben garanti olsun diye test kullanıyorum bide
6 mayıs canimH HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
Benim adet 3 mayıs :))H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
5 mayısH HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
14 mayisH HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?