- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
RAHİM FİLMİ BENDE ÇEKİNCEM BUAY OLMASSA DOKTORUM İSTEDİbende alcam o testlerden :) rahim filmide çekeceğim belki tıkanıklık söz knonusudr
yaptıktan sonra katılacagım bende arkadaslar:))H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
T tostos16 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
5 mayıs ben de :)H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
İSTEYENLERİNKİNİ EKLİYİM YAZIN BANA
Beni de ekleyin kızlar 16 MayısH HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
@drybzlr BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
UMARIMM HEPİMİZ SEVİNÇLİ HABERLER ALIRIZ :)
aminnn inşallah hayırlısı ile canım :)H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
@drybzlr BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
UMARIMM HEPİMİZ SEVİNÇLİ HABERLER ALIRIZ :)
ayy ne diyelim ki canım benim kelin ilacı olsa başına sürermiş hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka yapacak bişi yokKizlar bende hic agri akinti falan yok nolur bisi deyin. Belirti hiç yok
Bende napicami ne dusuncegimi sasirdim. Zaman gecmiyo. Bi belirti olmali mi bilemiyorumayy ne diyelim ki canım benim kelin ilacı olsa başına sürermiş hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka yapacak bişi yok
Benm arkdasm hiç belirti olmadıgı halde hamile oldgnu öğrensi canm inş wardırBende napicami ne dusuncegimi sasirdim. Zaman gecmiyo. Bi belirti olmali mi bilemiyorum
Insalllah canim. Gecen ay agrim oluyodu ama su an yok. Gerci daha vakti var belki ama. Bu ay agrim yom. BilemiyorumBenm arkdasm hiç belirti olmadıgı halde hamile oldgnu öğrensi canm inş wardır
YAVRUCUM BEN HERAY BELİRTİ YAŞIORUM FOS ÇIKIO BOŞVER DUA ET HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDABende napicami ne dusuncegimi sasirdim. Zaman gecmiyo. Bi belirti olmali mi bilemiyorum
Bende napicami ne dusuncegimi sasirdim. Zaman gecmiyo. Bi belirti olmali mi bilemiyorum
aynen öyle belirti falan hikaye stresten geçen ay adetim bile gecikti 6 gün sakın yapma öyle oluruna bırak canım H Hayaller_hayatlarCanım bosuna stres yapma iyi degil olacagi varsa olacak böyle zaman geçmez senin icin ben kizimda hiçbir belirti yasamamistim. Ona bakarsan gecen ay surekli midem bulaniyordu sonuç negatif yani belirti.melirti hikaye
Umarim bebis vardir. Stres yapmak istemiyorum ama oluyo ister istemez.aynen öyle belirti falan hikaye stresten geçen ay adetim bile gecikti 6 gün sakın yapma öyle oluruna bırak canım H Hayaller_hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?