- 16 Mayıs 2016
- 192
- 161
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.261
Evet canım üç aydan beri denemedeyiz daha önce hiç böyle olmamıştım. Tamam dediklerini dikkate alıcam canım
78 karabükün plakası 91 de doğum tarihi olarak düşünmüştüm
Adet oldun mu? Ben hala bekliyorumaynı benımde yumurtlama gunu 3 mayısta tek ilşki benmde umudum yok ama regl olmuyorum
YAA CANM ÇOK ERKEN SENİNKİ :) BU DURUMDA ANLAMAN ÇOK ZOR SANKİ
SİZİN AİLEDE VAR MI ÖYLE ADET OLUPTA HAMİLE KALAN GENETİK OLABİLİYOR
Günaydın kızlar... reglimin 5. gün gecikmesinde regl oldumönce yerleşme kanaması denilen bişey sandım. ama renki direkt kırmızı olunca değildir diye düşündüm. yerleşme kanaması denilen şey regl gününden önce olur dimi? gecikmeden sonra olmaz.. bilen varsa yardım rica ediyorum..
Günaydın canmkızlar sorum arada kaynamasın. benim için önemli
Tebrikler canmHerkese Merhaba, bütün yazdığınız yazıları tek tek özenle okudum. Bende başımdan geçeni anlatmak istiyorum sizlere müsadenizle.
Ben 2014 Martta evlendim. ilk 6 ay korunduk ama hapla değil eşim korundu. Daha sonrasında çocuk denemeye başladık her ay inşallah regl olmam diye dua ediyodum. Daha sonra 9-10 ay daha denedik ama olmadı. her ay 3-4 tane test alıp yapıyodum. Bu siteye gelip benm gibi olan var mı diye araştrıyodum. Sonra biz Dr. gittik eşimde sperm kalitesizliği çıktı. bizde Allah büyük durumumuz düzelince tedavi oluruz inş. dedik. Tabi deniyoduk bi yandan. ama bu yılın başından beri artık canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik. öyle artık ayaklarımı havayada dikmedim. sadece ilişki bittikten sonra kalkmadm 2-3 saat öyle yatakta tv falan izledim. Daha sonra ılık suyla duş aldım. Neyse, mayıs ayının 5'i benim bat tarihimdi. Regl olmadım. ama önemsemedim dr. zor demiş sonuçta 100'de 1 kadar düşük ve biz nisan ayında öyle çokta ilişki yaşamadık. 5inde düğüne gittik Biz Rizeliyiz horon falan kendimizden geçene kadar oynadım6sı 7si 8si yok olamadm heralde hava değişimi dedim. Ama ayın 10u oldu bi test alıyım bari dedim. Ama hep hayal kırıklığı olduğum için yine korkarak yaptım testi. Sonra pozitif çıktı. Öğleden sonra işyerinden izin alıp eşimle dr gittik ve gebe olduğum kesinleşti.
Sizlere nacizhane önerim var. Biliyorum çoook zor ama kafanıza takmayın olsun olsun diye ovulasyon testleri yapa yapa denemeyin. Eşinizde sıkılır yazık adamadaiçinizden ne zaman gelliyosa o zaman yapın özellikle bugün yarın demeyin. Dua edin bol bol Allah'a ve tavsiyem eşinizin ve sizin bi sorununuz yoksa düzenli ve sağlıklı bol bol sebze yiyin et yiyin ve sigaradan uzak durun. Ve sakın isyan etmeyin. Ben 2 sene çok ağladım. yoldaki dilenci kadınlar bakamıyolar bile ama Rabbin onlara vermiş banada versin diye çok dua ettim. Sizde edin. Rabbim en doğru zamanda en sağlıklısını ve en güzelini nasib etsin. Kusura bakmayın başınızı şişirdim. Kendinize çok diikkat edin. Dualarımda sizlerle olucak.
Hayırlı Cumala sizi tanımasamda çok seviyorum :)
kızlar sorum arada kaynamasın. benim için önemli
Allah'ım sabır versin ve dualarımızı kabul eylesin inşallahGunaydinlaaaaaaaaaar kızlar
Son 5 gün
Birbirimize dua edelim kızlar.
Bakalım hamile kalabilecekmiyim
Amin canım.rabbimiz gönlümüze Gore versinAllah'ım sabır versin ve dualarımızı kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?