MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Evet canım üç aydan beri denemedeyiz daha önce hiç böyle olmamıştım. Tamam dediklerini dikkate alıcam canım

Biz de iki aydır deniyoruz...Ben de iltihap da vardı ayağımı üşütmeye gelmiyo valla...Dikkat ediyorum kendime ağır kesinlikle kaldırmıyorum çok fazla uzanıp dinleniyorum ne olur ne olmaz İnşallah güzel haberler alırız canım...

Kızlar kalbim çok hızlı atmaya başladı baktım internetten hamilelikte düşük tansiyonlu bayanlar da oluyomuş acaba mı dedim...Kadın hamile kalınca kalbe %50 daha fazla yük biniyomuş ve dakika da normalin den daha hızlı atmaya başlıyomuş...Acaba mı dedim bian...Şimdi bi limon kolonyası olsa da koklasam ne iyi gelirdi iyi hissetmiyorum kendimi...

Günaydın kızlar... reglimin 5. gün gecikmesinde regl oldum önce yerleşme kanaması denilen bişey sandım. ama renki direkt kırmızı olunca değildir diye düşündüm. yerleşme kanaması denilen şey regl gününden önce olur dimi? gecikmeden sonra olmaz.. bilen varsa yardım rica ediyorum..

Herkese Merhaba, bütün yazdığınız yazıları tek tek özenle okudum. Bende başımdan geçeni anlatmak istiyorum sizlere müsadenizle.
Ben 2014 Martta evlendim. ilk 6 ay korunduk ama hapla değil eşim korundu. Daha sonrasında çocuk denemeye başladık her ay inşallah regl olmam diye dua ediyodum. Daha sonra 9-10 ay daha denedik ama olmadı. her ay 3-4 tane test alıp yapıyodum. Bu siteye gelip benm gibi olan var mı diye araştrıyodum. Sonra biz Dr. gittik eşimde sperm kalitesizliği çıktı. bizde Allah büyük durumumuz düzelince tedavi oluruz inş. dedik. Tabi deniyoduk bi yandan. ama bu yılın başından beri artık canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik. öyle artık ayaklarımı havayada dikmedim. sadece ilişki bittikten sonra kalkmadm 2-3 saat öyle yatakta tv falan izledim. Daha sonra ılık suyla duş aldım. Neyse, mayıs ayının 5'i benim bat tarihimdi. Regl olmadım. ama önemsemedim dr. zor demiş sonuçta 100'de 1 kadar düşük ve biz nisan ayında öyle çokta ilişki yaşamadık. 5inde düğüne gittik Biz Rizeliyiz horon falan kendimizden geçene kadar oynadım 6sı 7si 8si yok olamadm heralde hava değişimi dedim. Ama ayın 10u oldu bi test alıyım bari dedim. Ama hep hayal kırıklığı olduğum için yine korkarak yaptım testi. Sonra pozitif çıktı. Öğleden sonra işyerinden izin alıp eşimle dr gittik ve gebe olduğum kesinleşti.
Sizlere nacizhane önerim var. Biliyorum çoook zor ama kafanıza takmayın olsun olsun diye ovulasyon testleri yapa yapa denemeyin. Eşinizde sıkılır yazık adamada içinizden ne zaman gelliyosa o zaman yapın özellikle bugün yarın demeyin. Dua edin bol bol Allah'a ve tavsiyem eşinizin ve sizin bi sorununuz yoksa düzenli ve sağlıklı bol bol sebze yiyin et yiyin ve sigaradan uzak durun. Ve sakın isyan etmeyin. Ben 2 sene çok ağladım. yoldaki dilenci kadınlar bakamıyolar bile ama Rabbin onlara vermiş banada versin diye çok dua ettim. Sizde edin. Rabbim en doğru zamanda en sağlıklısını ve en güzelini nasib etsin. Kusura bakmayın başınızı şişirdim. Kendinize çok diikkat edin. Dualarımda sizlerle olucak.
Hayırlı Cumala sizi tanımasamda çok seviyorum :)

anneadayi53 hakkaten içimize su serpti :) bu arada biz bebek düşündüğümüzü hiçç kimseye söylemedik şimdiye kadar ama nasıl olduysa akrabalar içinde çocukları olmuyor diye dedikodu çıkmış sinirden patladım dün 3 yıllık evliyiz daha ya hemen insanların fitneleri sokması beni çıldırtıyor

kızlar sorum arada kaynamasın. benim için önemli

Tebrikler canm
Rabbim bebisini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.şimdi merakın cinsiyette.tatlı heyecan bunlar.ne kadar güzel.bizde 2. Yi istiyoruz.beklemek ne kadar zormus ve stresli.ilkinde hiç endisemiz yoktu.olur ediyorduk.3. Aydada hamileydim.şimdi aylar geçti inş hamilesindir bende

kızlar sorum arada kaynamasın. benim için önemli

Canım benim tam olarak ben yaşamadım aslında bilmiyorum ama kimine göre kanama reglden önce kimine göre sonra olduğunu biliyorum. Bünye meselesi. Yerleşme kanaması olucak diye bişeyde yok açıkçası benim daha olmadı. Sen test yaptırdın mı kan testi? Bellide olmaz çünkü.

Yaaaaa 5 gün kaldı bata ama ben neden hiç birşey hissetmiyorum yani sizce de eğer bebek varsa bişeyler hissetmemiz gerekmez mi yani gebelik var evet dediklerinden sonra mı bulantı kusma olmak zorunda mesela varsa şimdiden belli etmesi gerekmez mi yaa hiç bişey hissetmiyorum bu ay da boş geçti galibaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…