- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Her ay bende aynı şekilde tüm belirtileri yaşıyordum.. Bu ay çok farklı olarak normalde bir hafta on gün önceden ağıran göğüslerim 20 gün önceden ağrmaya başladı..çatlıyorlar.. :-(
İnşaallah hepimiz hamişizdir kızlar
8 aydır evliyim baştan beri bebiş istiyoruz .. bekliyoruz.. Hemen tek ilişkide hamile kalıverenleri anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten..
Allahım bize de ver ya Rabbim hayırlı evlatlar....
hayır olsun ıns:)Ruya tabirinden anlayan var mı?
Garip bir rüya gördüm kapımızın önüne bir karton geliyordu içindede deve kuşu mu ördek mi olduğunu çözemediğim ama ben rüyada ördek diyordum büyükçene kuş yavrusu vardı bir tanesi açıktaydı diğerleri yumurta kabuğu yumuşak zarı olurya onun içindeydi onu açıyordum iki tane çıkıyordu içinden açıkta olan evin içinde koşturuyordu eşime diyordum nasıl bakcam bunlara annemi çağır o sever diyordu onları durdurur kaynanam gelyordu görümcelerde orda ablamlarda gelmiş diyorum neden haber vermediniz geleceğinizi hazırlık yapardım gülüyorlardı dişlerimi sıkıyordum bende kızmıştım orda uyandım :)
Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum tatlım .. Çünkü cinsiyeti belirleyen Y kromozomunu erkek veriyorilişkıyı soruyorum arkadaslar reglden hemen sonramı yaptınız hemen ertesı gunu veya bıkac gun ıcınde yapınca erkek oluomus dıye duydum. oyuzden yapmayım bekleyım dıorum:)
şuan burada ki çoğu kişi olsun da kız oğlan fark etmez diyordur ... benim bir fikrim yok bu konuda yavruuuilişkıyı soruyorum arkadaslar reglden hemen sonramı yaptınız hemen ertesı gunu veya bıkac gun ıcınde yapınca erkek oluomus dıye duydum. oyuzden yapmayım bekleyım dıorum:)
haha aynen öyle canım olsun da cinsiyet farketmez yeter ki sağlıklı olsunşuan burada ki çoğu kişi olsun da kız oğlan fark etmez diyordur ... benim bir fikrim yok bu konuda yavruuu
inşallah guzel bıseydır akıntım hala devam eıdyor çatlatma ıgnesı burulalı bugun 13. gunbenim normalde regliden 1hafta önce ağrıyan göğüsler bu ay başlamadı bile acımaya ,hassaslaşması güzel bişey bencee
benim de cıktı tüm belirtiler mevcut baş ağrım da başladı beklemedeyim 5gün böyle geçer sonrası aynı :/benim bugün sivilceler çıkmış(
ooo test yapabilirsin aslında canım ya ,yaptın mıinşallah guzel bıseydır akıntım hala devam eıdyor çatlatma ıgnesı burulalı bugun 13. gun
benim de cıktı tüm belirtiler mevcut baş ağrım da başladı beklemedeyim 5gün böyle geçer sonrası aynı :/
YARIN YAPAYIM DIYORUM KIZLAR YAPMA DIYOR BAT 5 MAYIS CNMooo test yapabilirsin aslında canım ya ,yaptın mı
kanda cıkarYARIN YAPAYIM DIYORUM KIZLAR YAPMA DIYOR BAT 5 MAYIS CNM
tesekkurler hanımlar 1 kızım var 10 yasında gonlum yıne kız dıo ama rabbm hayırlısını versın ıns ısteyen herkese.kızmıda yumurtlamadan 2-3 once olmustu:))
YARIN YAPAYIM DIYORUM KIZLAR YAPMA DIYOR BAT 5 MAYIS CNM
VALLA O ZMAN YAPAYIM COK SABIRSIZIM BU AY INANILMAZ BELIRTI YASADIM AMA IGNENIN ETKISIM IDIR BILMIYORUM YUMURTALAMADAN BERİ AKINTIM DEVAM EDIYOR SU GIBI. GÖĞÜS UCU INANILMAZ HASSAS VE UCU GENISLEDI. 3 GUN ONCE INAILMAZ BELIM AGIRDI MİDEM ARA ARA BULANIYOR AMA DÜN EVDE IDRAR TESTI YAPTIM HASSAS OLANDAN CIKMADIkanda cıkar
testlerde cıkmıor ya reglın uzerınden on gun veya bır ay gecıo oyle cıkıor çatlıo ınsan bende kanda ogrenmıstım çatlamıstım:)VALLA O ZMAN YAPAYIM COK SABIRSIZIM BU AY INANILMAZ BELIRTI YASADIM AMA IGNENIN ETKISIM IDIR BILMIYORUM YUMURTALAMADAN BERİ AKINTIM DEVAM EDIYOR SU GIBI. GÖĞÜS UCU INANILMAZ HASSAS VE UCU GENISLEDI. 3 GUN ONCE INAILMAZ BELIM AGIRDI MİDEM ARA ARA BULANIYOR AMA DÜN EVDE IDRAR TESTI YAPTIM HASSAS OLANDAN CIKMADIHA BİDE INT. HESAPLADIGIMDA RAHIM ICINE EKILME GUNU DÜN ÇIKIYOR
benden 1gün sonrasın :) pazartesiye kdr aslında tutarsan kendini yapabilirsin pzt cnm yapma yrn erkenmiş gerçektenYARIN YAPAYIM DIYORUM KIZLAR YAPMA DIYOR BAT 5 MAYIS CNM
PEKI SABREDECEM KIZLAR P.TESI YE KADARbenden 1gün sonrasın :) pazartesiye kdr aslında tutarsan kendini yapabilirsin pzt cnm yapma yrn erkenmiş gerçekten
keşke ama hiç umudum yok 10ay bu şekilde geçtiya deme kızinş güzel sonuçlar alırz süprizler her zaman güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?