MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

inş güzel haberler verirsin canm :)

Ruya tabirinden anlayan var mı?
Garip bir rüya gördüm kapımızın önüne bir karton geliyordu içindede deve kuşu mu ördek mi olduğunu çözemediğim ama ben rüyada ördek diyordum büyükçene kuş yavrusu vardı bir tanesi açıktaydı diğerleri yumurta kabuğu yumuşak zarı olurya onun içindeydi onu açıyordum iki tane çıkıyordu içinden açıkta olan evin içinde koşturuyordu eşime diyordum nasıl bakcam bunlara annemi çağır o sever diyordu onları durdurur kaynanam gelyordu görümcelerde orda ablamlarda gelmiş diyorum neden haber vermediniz geleceğinizi hazırlık yapardım gülüyorlardı dişlerimi sıkıyordum bende kızmıştım orda uyandım :)

hayır olsun ıns:)

ilişkıyı soruyorum arkadaslar reglden hemen sonramı yaptınız hemen ertesı gunu veya bıkac gun ıcınde yapınca erkek oluomus dıye duydum. oyuzden yapmayım bekleyım dıorum:)

ilişkıyı soruyorum arkadaslar reglden hemen sonramı yaptınız hemen ertesı gunu veya bıkac gun ıcınde yapınca erkek oluomus dıye duydum. oyuzden yapmayım bekleyım dıorum:)
Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum tatlım .. Çünkü cinsiyeti belirleyen Y kromozomunu erkek veriyor
Yine de herşeyin en doğrusunu Rabb'imiz bilir

şuan burada ki çoğu kişi olsun da kız oğlan fark etmez diyordur ... benim bir fikrim yok bu konuda yavruuu
haha aynen öyle canım olsun da cinsiyet farketmez yeter ki sağlıklı olsun

şöyle bilimsel bi açıklama var erkek spermler hızlı fakat güçsüz ve zayıf olurmuş kızlar ise güçlü fakat yavaş yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girdin mesela kızların yumurtayla buluşması zaten anca oluyormuş fakat erkek spermler çok erken buluşurlar ama hayatta kalamazlarmış yani kız istiyorsanız yumurtlamadan önce ilişki erkek istiyorsanız o gece ilişki olması gerekiyormuş diye okumuştum

tesekkurler hanımlar 1 kızım var 10 yasında gonlum yıne kız dıo ama rabbm hayırlısını versın ıns ısteyen herkese.kızmıda yumurtlamadan 2-3 once olmustu:))

tesekkurler hanımlar 1 kızım var 10 yasında gonlum yıne kız dıo ama rabbm hayırlısını versın ıns ısteyen herkese.kızmıda yumurtlamadan 2-3 once olmustu:))

Allah gönlüne göre versin canm kızınıda Allah bağışlasın ..
YARIN YAPAYIM DIYORUM KIZLAR YAPMA DIYOR BAT 5 MAYIS CNM

kanda çıkar canm eğer tedavi gördüysen bence de KAN TESTİ YAP

VALLA O ZMAN YAPAYIM COK SABIRSIZIM BU AY INANILMAZ BELIRTI YASADIM AMA IGNENIN ETKISIM IDIR BILMIYORUM YUMURTALAMADAN BERİ AKINTIM DEVAM EDIYOR SU GIBI. GÖĞÜS UCU INANILMAZ HASSAS VE UCU GENISLEDI. 3 GUN ONCE INAILMAZ BELIM AGIRDI MİDEM ARA ARA BULANIYOR AMA DÜN EVDE IDRAR TESTI YAPTIM HASSAS OLANDAN CIKMADI HA BİDE INT. HESAPLADIGIMDA RAHIM ICINE EKILME GUNU DÜN ÇIKIYOR

testlerde cıkmıor ya reglın uzerınden on gun veya bır ay gecıo oyle cıkıor çatlıo ınsan bende kanda ogrenmıstım çatlamıstım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…