- 13 Mayıs 2016
- 103
- 69
- 48
- 44
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.441
Ücreti 20 lira ClearBlue ismi
Adı ne peki canm bu testin
Ücreti ne kadar
Ücreti 20 lira ClearBlue ismi
Çok ilginç
tek kullanimlik degili canm.
teknoloji gelişiyor tabi
Herşeyin kolayı var
Çok teşekkürler ettim
Canm şimdi pozitif çıkarsa denemeye değerdetek kullanımlık ama muhteşem bi ürün kac haftalık oldugunu yazıyor ..
Adetten 4 gün önce %67 kesin sonuç
3 gün önce %95
2 gün önce %97
1 gün önce %98 denemeye deger
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucapına almayı nasip etsinÇok şükür bekleyiş sona erdi 4 gün öncesini gösteren test çıkmış arkadaşlar deneyin derim
Ben dayanamadım 1 gün kala dün testimi yaptım Veee hamd olsun bizimde sonucumuz pozitif çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
Sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum inşaallah
Canım sökülmediysen bence git bi test yap sonucuda bize yazBen de mi denesem acaba...Ortada kaldim...
Markası ve fiyatı nedir eğer 40 civarıysa kan testi daha mantıklı değilmiBu testte tek çizgi çift çizgi yok csnım direk + /- var
+ ise kac haftalık onu yazıyor
Ben hangi eczaneye sorduysam üç beş liralık testlerden verdiler sanırım her yerde yok ne bilem meraktan yaptım işte hem o şekildede mikrop kapacağımı düşünmüyorumda anlayabilseydim bide . Çok derine gittim snırım peçeteye biraz leke geldi şimdi gelen giden yokCanm inş hamilesindir
Mikrop kapabilirsin canm oyle
Baksana bi test varmis 4 gün önce kesin sonuç ve kaç haftalık hamile olduğunu gostwriyormus
20 lira canmMarkası ve fiyatı nedir eğer 40 civarıysa kan testi daha mantıklı değilmi
Teslim ol dua et hayırlı olanı verir RabbimCanm şimdi pozitif çıkarsa denemeye değerde
Ya negatif çıkarsa
Negatife mi üzüleyim giden paramami
Canm birde ben soğan kürü yaptım geçen ayTeslim ol dua et hayırlı olanı verir Rabbim
Canm benimde hiç farklı bir belirtim yokOffffff benim adet sanilarim basladi yaaaaaa goguslerimdeki acimalarda azaldi cok moralim bozuk sali kan testi yaptiricaktim hic umudum kalmadi ustelik asilama yaptirmistim.
İnş canm biran önce hamile kalırızBen hem soqan kurunü hemde bal tarçın corekotu karışımını yaptm ama gene olmadı bende 31 Mayıs ader olursam doktora qidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?