- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.481
Evet 5 gün önce yapmıştımYok muben de göreceklerimden korkuyorum yaaa
Ben de bu forumda 10 gün önce yapıp da çift çizgi gören olduğunu öğrenince...4-5 gun önce yapıp da hamile olduğu belli olan var mıdır acaba yaaa
Ama daha 25i gelmedi ki sen de çok erken yapmışsın canım bi de sürpriz geliyor muymuşEvet 5 gün önce yapmıştım
Bilmem ki canmAma daha 25i gelmedi ki sen de çok erken yapmışsın canım bi de sürpriz geliyor muymuş
Hyrlısı cnm inşallah Rabbim en ykn zmnda nasıp etsinçok düzenli hatta bi ilk evlendigim ay gecikmişti sonra hep sabit 28 gün neyse bakalım bi hafta daha bekleyim gelmezse tekrar veririm kan
Bn 3 gün kala kan testiyle öğrendim süpriz bi şekilde ve sadece adet olckmışım gibi ağrım vardı okdr4-5 gun önce yapıp da hamile olduğu belli olan var mıdır acaba yaaa
Cnm dosya yükle yazıyo ordan atamadn mıFoto atmayı beceremedim siz de yorumlardınız
Hayırlı olsun ne zamandır deniyordunuzDosya seç e tıklıyorum tık yok
hadi hayırlısı İNŞALLAH güzel haberlerini alırız İNŞALLAH hamilesindir cnmKızlaaaaaar yaptım çok çok çok silik çıktı dayanamadım kan verdim 1 saat sonra çıkacak
HHayırlı olsun ne zamandır deniyordunuz
Kızlar bu arada sonuç çıktı 13 3 haftalık yani yarın doktora gidicem
Darısı sizin başınıza Allah elinizi boş bırakmasın inşallah
Ve hala hamileymiş gibi hissetmiyorum
tbk ederim cnmALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere
Tebrik ederim canmKızlar bu arada sonuç çıktı 13 3 haftalık yani yarın doktora gidicem
Darısı sizin başınıza Allah elinizi boş bırakmasın inşallah
Ve hala hamileymiş gibi hissetmiyorum
Son adet tarihin ne zamandi canm merak ettimKızlaaaaaar yaptım çok çok çok silik çıktı dayanamadım kan verdim 1 saat sonra çıkacak
Canım sökülmediysen bence git bi test yap sonucuda bize yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?