MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Bencede en doğrusu bir yıl olmuş sonuçda rabbim hakkında en hayırlısını versin inşaallah

Iyi gunler bir iki gun bakamadim kpssye girdim de ondan.benimde hastaligima iki gun kaldi ve galiba bu ay bebis yok cunku bariz adet belirtileri yasiyorum

Arkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye

O ne kızzzz

Kizlarrrr benim testde negativ cikti adet oluyorum galiba ,sancim cogaldi asilama yaptirmistim tutmadisabah cok agladim yaaa cok umitliydim.
Canm uzulme
Buda imtihan bizim için.uzulmemek elde değil biliyorum.ayni şeyleri bende yaşıyorum.
Zamanı değil demek ki
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bir evlat versin ins

Canm pozitifse pozitiftir yani
İkinci niçin negatif çıkmış hiçbir fikrim yok
Kan testi yaptır istersen
Yada birkaç gün daha bekle idrar testi yap tekrar
İnş hamilesindir canm

Bence hastaneye gidip kan testi yaptırmalısın kesin sonucu anca öyle alabilirsin

Yada farklı markadaysa gebelik testleri o yüzdende farklı sonuçlar vermiş olabilir en iyisi sen bir gebelik testi daha al ve sabah ilk idrarınla testi yinele

Simdi ben bir sey merak ediyorum yumurtlama gunu adet olduktan sonraki 14.gun degil mi? Bu herkes icin ayni degildir yani kimi 14. Gun kimi 7.gun olabilir degil mi? Ona gore doktora gidip ogrenmemiz mi gerekiyor.Benim annem hep adetin bittigi gun hamile kalmis bende ne zamana agirlik verecegiz kararsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…