- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 45
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.501
Bencede en doğrusu bir yıl olmuş sonuçda rabbim hakkında en hayırlısını versin inşaallahSöküldüm hatta senin internette baktığın şey çok doğru imiş parmağımı sokunca rahmin ağzına deydim ve söküldüm...Resmen aktı tabi zırt pırt sokmamak lazım bakteriyel açıdan sıkıntı olabilir...Yani uzun lafın kısası değilim hamile malesef hayırlısı adetim bitince randevu alıcam doktordan...
13 hafta üçgünlükmü yoksa değerin 133 müTebrik ederim canm
Çok sevindim.bize de dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.
Bebisini rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş.
Sağlıklı bir hamilelik gecirmen dualarimla
Bencede en doğrusu bir yıl olmuş sonuçda rabbim hakkında en hayırlısını versin inşaallah
Tebrik ederim canm
Çok sevindim.bize de dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş.
Bebisini rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş.
Sağlıklı bir hamilelik gecirmen dualarimla
Son adet tarihin ne zamandi canm merak ettim
13 hafta üçgünlükmü yoksa değerin 133 mü
Rabbim sağlıkla kucsğına alıp analı babalı büyümesini nasip etsin inşaallahBebek 3 haftalık canım değer 13.78
Rabbim sağlıkla kucsğına alıp analı babalı büyümesini nasip etsin inşaallah
Evet canm.benimde ilk hamileligimi öğrenince bir duygusallık çökmüştü üstümeYalnız insana bu haberi duyunca bi sükunet geliyormuş bende bi sakinlik bi dinginlik bi heyecansızlık
Hayırlısı canım biliyoruz zor ama elimizden bişey gelmiyor rabbimiz ol derse olurKizlarrrr benim testde negativ cikti adet oluyorum galiba ,sancim cogaldi asilama yaptirmistim tutmadisabah cok agladim yaaa cok umitliydim.
O ne kızzzzSöküldüm hatta senin internette baktığın şey çok doğru imiş parmağımı sokunca rahmin ağzına deydim ve söküldüm...Resmen aktı tabi zırt pırt sokmamak lazım bakteriyel açıdan sıkıntı olabilir...Yani uzun lafın kısası değilim hamile malesef hayırlısı adetim bitince randevu alıcam doktordan...
Canm uzulmeKizlarrrr benim testde negativ cikti adet oluyorum galiba ,sancim cogaldi asilama yaptirmistim tutmadisabah cok agladim yaaa cok umitliydim.
Canm pozitifse pozitiftir yaniArkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye
Bence hastaneye gidip kan testi yaptırmalısın kesin sonucu anca öyle alabilirsinArkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye
Yada farklı markadaysa gebelik testleri o yüzdende farklı sonuçlar vermiş olabilir en iyisi sen bir gebelik testi daha al ve sabah ilk idrarınla testi yineleArkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?