- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.521
Canım merhaba aşılama yapanların kullandığı ilaç ile alakalı testin pozitif çıktığını daha önce de duymuştum bu testi yapmak için aşılama tarihinden belli bir süre sonra yapılması gerektiğini bilmiyorum sanırım 13 günden fazla bir süre geçmesi gerekiyormuş bundan kaynaklı olabilir sen kan testi yaptır beta Hcg ye baktır en sağlıklısı bu bence umarım hamilesindir Rabbim gönlüne göre versinArkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye
Aminn Canım inşallah hamileymişim ve yakında tekrar pozitif olut test teşekkürler cevabın ve iyi temennilerin içinCanım merhaba aşılama yapanların kullandığı ilaç ile alakalı testin pozitif çıktığını daha önce de duymuştum bu testi yapmak için aşılama tarihinden belli bir süre sonra yapılması gerektiğini bilmiyorum sanırım 13 günden fazla bir süre geçmesi gerekiyormuş bundan kaynaklı olabilir sen kan testi yaptır beta Hcg ye baktır en sağlıklısı bu bence umarım hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin
Canm aslında her kadının hergun hamile kalma şansı varmisSimdi ben bir sey merak ediyorum yumurtlama gunu adet olduktan sonraki 14.gun degil mi? Bu herkes icin ayni degildir yani kimi 14. Gun kimi 7.gun olabilir degil mi? Ona gore doktora gidip ogrenmemiz mi gerekiyor.Benim annem hep adetin bittigi gun hamile kalmis bende ne zamana agirlik verecegiz kararsizim.
Canim hep 14 denilince nasilsa o tarihte de hep bi memlekete gitme fasli denk geliyor o yuzden merak ettim.tesekkue ederim :)Canm aslında her kadının hergun hamile kalma şansı varmis
Ama yumurtlama gününde daha fazlaymis
Yumurtlama günü leri farklılık gösteriyor muş.
Herkesin aynı değilmiş
Bize düşen adet bitiminden adet olana kadar deneme yapmak
Rabbimiz ne zaman isterse ne zaman ol derse olcak ins
Canim hep 14 denilince nasilsa o tarihte de hep bi memlekete gitme fasli denk geliyor o yuzden merak ettim.tesekkue ederim :)
En doğrusu günaşırı ilişkiSimdi ben bir sey merak ediyorum yumurtlama gunu adet olduktan sonraki 14.gun degil mi? Bu herkes icin ayni degildir yani kimi 14. Gun kimi 7.gun olabilir degil mi? Ona gore doktora gidip ogrenmemiz mi gerekiyor.Benim annem hep adetin bittigi gun hamile kalmis bende ne zamana agirlik verecegiz kararsizim.
Amin canım inşallah benimde 2 gün geçti adetim ama hep böyle gecikmeler yaşadığım için biraz daha bekleyeceğiz umarım sende bende ve isteyen herkeste hamile kalïrBayanlar merhaba yaklaşık 1 haftadır sizleri takip ediyorum bugün üye olmak istedim. Benim de 2 gün sonra adetim var bugün test yaptım negatif.. Yumurtlama günüm ayın 11 iydi ve kasıklarımda ağrı ve batmalar oldu yüzüm sivilcelendi ki hiç sivilcem çıkmaz 4-5 tane var şu an suratımda bilmiyorum adet olmazsam tekrar deneyeceğim
İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin..
Evet canım bizim ilk denememiz ve daha önce düşünmediğimiz için de pek bir bilgim yoktu bu konularda buradan okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum :) ama ovulasyon testini de eczaneden mi alıyoruz onunla ilgili bilgim yok, benim telefonumda bi program var yaklaşık bir yıldır kullanıyorum düzenli olarak ve yumurtlama gününü vs. Her şeyi gösteriyor adetime göre tabi ne kadar güvenilir olur bilemiyorumHerkesin yumurtlama günü farklı canım benimki 20. Mesela ve 30 günde bir adet oluyorum o yüzden değişiyor ovulasyon testini öneririm
Sen takma canmAma dün çok silikti bugünkü idrar testi biraz daha netleşmişti ama yine silik gitgide artıyor demek değil mi bu
Hiç gulecegim yoktu canmAz önce test yaptım kızlar benim de negatif. Sınavı kötü geçip de zaten çalışmamıştım diyen çocuklar gibi kendime teselli vericiğimzaten çalışmamıştık
Hakkında ne hayırlıysa mevlam onu versin gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaallahBayanlar merhaba yaklaşık 1 haftadır sizleri takip ediyorum bugün üye olmak istedim. Benim de 2 gün sonra adetim var bugün test yaptım negatif.. Yumurtlama günüm ayın 11 iydi ve kasıklarımda ağrı ve batmalar oldu yüzüm sivilcelendi ki hiç sivilcem çıkmaz 4-5 tane var şu an suratımda bilmiyorum adet olmazsam tekrar deneyeceğim
İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin..
Normal şartlarda 13 değeri hamilelik ama doktorun bi bildiğide olabilir aşılamayla alakalı ilaçların etkisi gibi.... Ben senin yerinde olsam iki gün sonra sabah gidip sağlık ocağında kan testi yaptırırdım iki katı artış varsa gebelik güzel gidiyor demek olır. On gün beklemek işkence takdir tabiki senin kardeşimYa doktora gittim kızlar herşey olabilir B hcg 13 olması hamile olman demek değil 10 gün sonra kese görüşünce hamilesin diyebilirsin dedi ne ya bu
Ben varım aç kardeş ümitler yerle birKIZLAR HAZİRAN DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BİZLER İÇİN KONU AÇICAM GELEN VARMI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?