MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Canım merhaba aşılama yapanların kullandığı ilaç ile alakalı testin pozitif çıktığını daha önce de duymuştum bu testi yapmak için aşılama tarihinden belli bir süre sonra yapılması gerektiğini bilmiyorum sanırım 13 günden fazla bir süre geçmesi gerekiyormuş bundan kaynaklı olabilir sen kan testi yaptır beta Hcg ye baktır en sağlıklısı bu bence umarım hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin

Aminn Canım inşallah hamileymişim ve yakında tekrar pozitif olut test teşekkürler cevabın ve iyi temennilerin için

Canm aslında her kadının hergun hamile kalma şansı varmis
Ama yumurtlama gününde daha fazlaymis
Yumurtlama günü leri farklılık gösteriyor muş.
Herkesin aynı değilmiş
Bize düşen adet bitiminden adet olana kadar deneme yapmak
Rabbimiz ne zaman isterse ne zaman ol derse olcak ins

Canim hep 14 denilince nasilsa o tarihte de hep bi memlekete gitme fasli denk geliyor o yuzden merak ettim.tesekkue ederim :)

En doğrusu günaşırı ilişki

Bayanlar merhaba yaklaşık 1 haftadır sizleri takip ediyorum bugün üye olmak istedim. Benim de 2 gün sonra adetim var bugün test yaptım negatif.. Yumurtlama günüm ayın 11 iydi ve kasıklarımda ağrı ve batmalar oldu yüzüm sivilcelendi ki hiç sivilcem çıkmaz 4-5 tane var şu an suratımda bilmiyorum adet olmazsam tekrar deneyeceğim

İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin..

Amin canım inşallah benimde 2 gün geçti adetim ama hep böyle gecikmeler yaşadığım için biraz daha bekleyeceğiz umarım sende bende ve isteyen herkeste hamile kalïr

Herkesin yumurtlama günü farklı canım benimki 20. Mesela ve 30 günde bir adet oluyorum o yüzden değişiyor ovulasyon testini öneririm

Herkesin yumurtlama günü farklı canım benimki 20. Mesela ve 30 günde bir adet oluyorum o yüzden değişiyor ovulasyon testini öneririm
Evet canım bizim ilk denememiz ve daha önce düşünmediğimiz için de pek bir bilgim yoktu bu konularda buradan okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum :) ama ovulasyon testini de eczaneden mi alıyoruz onunla ilgili bilgim yok, benim telefonumda bi program var yaklaşık bir yıldır kullanıyorum düzenli olarak ve yumurtlama gününü vs. Her şeyi gösteriyor adetime göre tabi ne kadar güvenilir olur bilemiyorum

Hakkında ne hayırlıysa mevlam onu versin gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaallah

Ya doktora gittim kızlar herşey olabilir B hcg 13 olması hamile olman demek değil 10 gün sonra kese görüşünce hamilesin diyebilirsin dedi ne ya bu
Normal şartlarda 13 değeri hamilelik ama doktorun bi bildiğide olabilir aşılamayla alakalı ilaçların etkisi gibi.... Ben senin yerinde olsam iki gün sonra sabah gidip sağlık ocağında kan testi yaptırırdım iki katı artış varsa gebelik güzel gidiyor demek olır. On gün beklemek işkence takdir tabiki senin kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…