MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ya doktora gittim kızlar herşey olabilir B hcg 13 olması hamile olman demek değil 10 gün sonra kese görüşünce hamilesin diyebilirsin dedi ne ya bu
Canım seni kesinikle korkutmak istemiyorum. Zaten dr un şüphelense sana söylerdi.yakın zamanda yaşadığım bişeyi anlatmak istedim Ben dış gebelik yaşadığımda ilk öğrendiğimde değer 13dü. Biliyosun onun 2günde 2katına çıkması gerek. Ama benimki 15 olmuştu değer artışı normal değildi. Adetime 8gün vatdı ilk testi yaptırdığımda 3haftalık falan demişlerdi. Ama değilmiş sonradan öğrendik herşeyi. Senin için şuan en önemlisi değer artışının düzenli olması. Sonra kesenin rahimde oluşması. Sonra içinde bebeğin oluşması. Sonrada kalp atışları:) erken öğrenincede böyle herşeyi bekliyorsun daha sttrsli oluyor. Umarım herşey yolunda gider

Son iki gun eger adet olursam bende gelirim hazirancilara.hatta 1 gun kaldi.ama adet olacak gibiyim.normalde adet olacagim zaman bende gogus agrisi olmazdi bu ay baya bi agriyinca hamile oldugumu dusundum.

Ovulasyon testi netten alabilirsin canım giytigidiyorda var çoklu hamilelik testi gibi yapılan bir test idrarla yumurtlamdaki hormonu gösteriyor ve ne zamn yumurtladigini anlıyorsun ona göre hareket ediyorsun ben 1yıldır o programa bakıyorum ve telegondakinin benimle hiçbir alakası yokmuş hemen istiyorsan bir araştır derim

Benimde yarın olmam lazım ve düzenlidir adetlerim ama ne hamileyim nede doğru düzgün regl belirtim var.... Çok strest yaptım hormonlar yerlebilir
Aynı bende öyleyim ya geçen ay bile doğru düzgün gelmesi regl akıntı m stres midir havaları artık hayirlisi hakkimizda

Kızlar sizlere sorum var benim bat a 2 gün var ama sanmıyorum bu ay

Hamile kalmak için ne yöntemler yaptınız biraz tüyo verin yemek ten içmeye kadar

Bana göre ben hamileyim şimdi de doktordan rapor istedim onu vermedi vermezken de böyle moralimi bozdu yarın akşam baktırcam 2 gün öyle doluyor ama 10 gün sonra rapor vercek

Telefona adet takvimi o takvimde ovulasyon gösterdiği gün ultrasonla yumurtaya bakmak sonra ovulasyon testleriyle hangi gün atıldığından net emin olaraktan o günlerde gün aşırı ( ben 4 gün üst üste yaptım) çalışmak:)

Aynen ya erken öğrenmek hiç iyi değil

cnm bazen çatlatma iğnesinin etkikisi geçmemişse pozitif çıkabiliyor testlerde ,bunu doktorun sana söylemedimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…