- 16 Mayıs 2016
- 192
- 161
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.541
Canım seni kesinikle korkutmak istemiyorum. Zaten dr un şüphelense sana söylerdi.yakın zamanda yaşadığım bişeyi anlatmak istedim Ben dış gebelik yaşadığımda ilk öğrendiğimde değer 13dü. Biliyosun onun 2günde 2katına çıkması gerek. Ama benimki 15 olmuştu değer artışı normal değildi. Adetime 8gün vatdı ilk testi yaptırdığımda 3haftalık falan demişlerdi. Ama değilmiş sonradan öğrendik herşeyi. Senin için şuan en önemlisi değer artışının düzenli olması. Sonra kesenin rahimde oluşması. Sonra içinde bebeğin oluşması. Sonrada kalp atışları:) erken öğrenincede böyle herşeyi bekliyorsun daha sttrsli oluyor. Umarım herşey yolunda giderYa doktora gittim kızlar herşey olabilir B hcg 13 olması hamile olman demek değil 10 gün sonra kese görüşünce hamilesin diyebilirsin dedi ne ya bu
Geliyoruz uğurlu glsin topiğin herkeseHAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA... hamilelik etiketi ile bulan gelsin bayanlar...
Arıyorum bulamadım henüzAçtım kardeşim gel buyur bakalım nolucaz...
Belirtin varmı canım hamilelik üzerine25 inde öğlene kadar olmazsan bir koşuda eczaneden test alcam
Belirtin varmı canım hamilelik üzerine
Benimde yarın olmam lazım ve düzenlidir adetlerim ama ne hamileyim nede doğru düzgün regl belirtim var.... Çok strest yaptım hormonlar yerlebilir
Daha yok canm
Belim ve sirtim agriyor,bunlarda zaten reglimden önce olan belirtiler
Aynen canmBenimde yarın olmam lazım ve düzenlidir adetlerim ama ne hamileyim nede doğru düzgün regl belirtim var.... Çok strest yaptım hormonlar yerlebilir
İnşaallahda dün o adet öncesi yapılan testten yaptım ya negatifti o yüzden şimdide dört gözle adet olmayı bekliyorumAynen canm
Enerjimizde düşüyor hamile miyim değil miyim derken
Belki de hamilesindir canm
Hiç belli olmaz
İnş oyleyizdir
Ovulasyon testi netten alabilirsin canım giytigidiyorda var çoklu hamilelik testi gibi yapılan bir test idrarla yumurtlamdaki hormonu gösteriyor ve ne zamn yumurtladigini anlıyorsun ona göre hareket ediyorsun ben 1yıldır o programa bakıyorum ve telegondakinin benimle hiçbir alakası yokmuş hemen istiyorsan bir araştır derimEvet canım bizim ilk denememiz ve daha önce düşünmediğimiz için de pek bir bilgim yoktu bu konularda buradan okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum :) ama ovulasyon testini de eczaneden mi alıyoruz onunla ilgili bilgim yok, benim telefonumda bi program var yaklaşık bir yıldır kullanıyorum düzenli olarak ve yumurtlama gününü vs. Her şeyi gösteriyor adetime göre tabi ne kadar güvenilir olur bilemiyorum
Aynı bende öyleyim ya geçen ay bile doğru düzgün gelmesi regl akıntı m stres midir havaları artık hayirlisi hakkimizdaBenimde yarın olmam lazım ve düzenlidir adetlerim ama ne hamileyim nede doğru düzgün regl belirtim var.... Çok strest yaptım hormonlar yerlebilir
Normal şartlarda 13 değeri hamilelik ama doktorun bi bildiğide olabilir aşılamayla alakalı ilaçların etkisi gibi.... Ben senin yerinde olsam iki gün sonra sabah gidip sağlık ocağında kan testi yaptırırdım iki katı artış varsa gebelik güzel gidiyor demek olır. On gün beklemek işkence takdir tabiki senin kardeşim
Aynı bende öyleyim ya geçen ay bile doğru düzgün gelmesi regl akıntı m stres midir havaları artık hayirlisi hakkimizda
Kızlar sizlere sorum var benim bat a 2 gün var ama sanmıyorum bu ay
Hamile kalmak için ne yöntemler yaptınız biraz tüyo verin yemek ten içmeye kadar
Canım seni kesinikle korkutmak istemiyorum. Zaten dr un şüphelense sana söylerdi.yakın zamanda yaşadığım bişeyi anlatmak istedim Ben dış gebelik yaşadığımda ilk öğrendiğimde değer 13dü. Biliyosun onun 2günde 2katına çıkması gerek. Ama benimki 15 olmuştu değer artışı normal değildi. Adetime 8gün vatdı ilk testi yaptırdığımda 3haftalık falan demişlerdi. Ama değilmiş sonradan öğrendik herşeyi. Senin için şuan en önemlisi değer artışının düzenli olması. Sonra kesenin rahimde oluşması. Sonra içinde bebeğin oluşması. Sonrada kalp atışları:) erken öğrenincede böyle herşeyi bekliyorsun daha sttrsli oluyor. Umarım herşey yolunda gider
cnm bazen çatlatma iğnesinin etkikisi geçmemişse pozitif çıkabiliyor testlerde ,bunu doktorun sana söylemedimiArkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?