- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.621
Bekliorum inşallah güzel haberi veirirm size burdan arkadaşlar bu ayın 3 de belli olucak daha hic test yapmadimNAPIORSUNUZ HANIMLAR VARMI BEBİŞİ OLAN:)
İnşallah güzel haberi alırsın canım :)Be
Bekliorum inşallah güzel haberi veirirm size burdan arkadaşlar bu ayın 3 de belli olucak daha hic test yapmadim
Yap tabiki beklemek demek regli gelmezse ekstra ümit demek sonrada hayal kırıklı demekKızlar bugün regl günüm ama gecikebilir geçen ay ki gibi.. belirti olarak kasık ağrısı baş ağrısı hafif göğüs um fln ağrısı ama takmiyorummm
Test yapsam mi yarın acaba yoksa beklesemmi kızlar ya
Yap tabiki beklemek demek regli gelmezse ekstra ümit demek sonrada hayal kırıklı demek
Bence bekle canım düşünmemeye çalış belki adet olursunKızlar bugün regl günüm ama gecikebilir geçen ay ki gibi.. belirti olarak kasık ağrısı baş ağrısı hafif göğüs um fln ağrısı ama takmiyorummm
Test yapsam mi yarın acaba yoksa beklesemmi kızlar ya
testler güvenilir olmuyo diye duymuştum en iyisi kan canım ayrıca 5 gün geçmiş testin üstüne bidaha baktır bence hala olmamışsın test bozuktur belkiBnm adetim 9gun gcti 4. Gun test yptm ngatf bgnde ngatif ama idrar testi
Bugün yaptim canım oda negatif kan vermedim eşim bekle dio ama aşırı duygusalim bgn 2kre ağladım belimde ve sol kasigmda agri var teste bak tarihî faln gecmemisBence bekle canım düşünmemeye çalış belki adet olursun
testler güvenilir olmuyo diye duymuştum en iyisi kan canım ayrıca 5 gün geçmiş testin üstüne bidaha baktır bence hala olmamışsın test bozuktur belki
Canim bugun kac cikti sonucumerhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.
Hmm kan testi ver bence baya geçmiş çünkü 9 gün yani.geç döllenme olmuştur belkide o zaman kanda çıkar.bende bugün ağladım hamileliliğin h sini bilmiyorum burda kimsem yok aileden ;(Bugün yaptim canım oda negatif kan vermedim eşim bekle dio ama aşırı duygusalim bgn 2kre ağladım belimde ve sol kasigmda agri var teste bak tarihî faln gecmemis
Kuzum ya ayni şeyleri yasiyoruz benmde kimsem yok uzaga gelin geldim esimlede aram limoni snn gunun gectimiHmm kan testi ver bence baya geçmiş çünkü 9 gün yani.geç döllenme olmuştur belkide o zaman kanda çıkar.bende bugün ağladım hamileliliğin h sini bilmiyorum burda kimsem yok aileden ;(
Yarın 5 gün olucak geçeli canım çok duygusallaştım bugün yaKuzum ya ayni şeyleri yasiyoruz benmde kimsem yok uzaga gelin geldim esimlede aram limoni snn gunun gectimi
Test yaptn mi canmYarın 5 gün olucak geçeli canım çok duygusallaştım bugün ya
Yarın 5 gün olucak geçeli canım çok duygusallaştım bugün ya
salı yaptım silikti 2.çizgi yarın bida tekrar yapıcam onun sonucuna göre cuma doktordan randevu alıcam canımTest yaptn mi canm
Ben hamile olduğumda gögüKızlar takma takma nereye kadar suan göğüs um gerçekten çok ağrıyor ve durmuyor napıyım. .. ama göğüs uçları değil kenarları altlarında ağrı ve bariz...
Sanki alttan üstte ağrı geliyor bilen anlayan var mı normalde reglim geldiğinde göğüs um bu kadar ağrımazşişmedi birde
Al bendende okadar pazar günü nöbetçi eczaneye gönderip erken gebelik testi aldırdım diye üçgündür ayrı yatıyoruz .... Neymiş bekleseymişim bi günüm geçseymiş... Onların bizi anlaması doğaya aykırı yapcak bişey yokTest yaptn mi canm
Aynen canım bazen çok şey oluyolar :) sinir bozucuBen hamile olduğumda gögü
Al bendende okadar pazar günü nöbetçi eczaneye gönderip erken gebelik testi aldırdım diye üçgündür ayrı yatıyoruz .... Neymiş bekleseymişim bi günüm geçseymiş... Onların bizi anlaması doğaya aykırı yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?