MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Peki nasıl muayene yapıyorlar
Ultrasonla karından mi
Alttan muayene mi
Muhtemelen alttan muayne yaparlar 35 yaşından küçükler bir yıl denemede gebe kalamıyorlarsa tedaviye başlamaları gerekir 35 yaşından büyükler içinde altı ay olmuyorsa.... Bence gözükmelisin bi sorun varsa ki inşaallah yoktur varsada biranevvel tedavini olup en kıza zamanda bebeğini kucağına alırsın. Sana bi tavsiye kadın doğum hastahanesi çok daha mantıklı özele gitmene hiç gerek yok . Uzun hikaye özel doktorlara dünyanın parası yedirdim ama nafile....

Ayyyyyu
Alttan muayeneden çok korkuyorum ben
Öyle böyle değil
Ultrasonla karından bakmiyolar mi acaba.adetimin bitince gitsem karından bakarlar mi ki

Benimde 23- 24 ama hala olmadım hamilede değilim şimdide dört gözle adetimi bekliyorum. Kadın olmak ne zor yavvv
Canm
Gitcem büyük ihtimalle
Eşim yine mi oldun
Perşembeye randevu alalım dedi
Dusunsene insanın eşi bile böyle diyorsa,ne kadar üzücü
O beni uzmek için değilde,şaşırdigı için böyle tepki verdi

6 gün gecikmeyle bugun kırmızıyı gördüm ilk denemeydi hayırlısı :/ ovulasyon testi aldım netten diger ay bi de onla denicem

Arkadaşlar Merhaba bende yeni katıldım ve merak ettiğim bişey var Mayıs 16 catlama ignesi vuruldum prengnly 2 kutu ondan önce yumurtam büyümesi için doktorum bir kutu ilaç verdi onu icitim şuanda iğneyi vurulalı 9 günüm acaba belli olurmu yada int baktım iğneden sonra 14 gün adet olunuyomus hamile oldugumu nezamn anlarım kanda nezamn çıkar meraktan catlicam

Canm
Gitcem büyük ihtimalle
Eşim yine mi oldun
Perşembeye randevu alalım dedi
Dusunsene insanın eşi bile böyle diyorsa,ne kadar üzücü
O beni uzmek için değilde,şaşırdigı için böyle tepki verdi

Üzülme canım çocuğu hemen bulan adam da kendime vakit ayıramıcam uyuyamıcam ona bağımlı yaşıcam demeye başladı sinirlerimi geriyor

Adetinin gecikmesini bekle bence canım çünkü yalancı pozitiflik çıkabiliyormuş onun stresi daha başka ben erken öğrendim mesela onun stresi bi başka acaba devam edecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı

Adetinin gecikmesini bekle bence canım çünkü yalancı pozitiflik çıkabiliyormuş onun stresi daha başka ben erken öğrendim mesela onun stresi bi başka acaba devam edecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı
allah inşallah isteyen herkezi evlat sahibi yapar bizde 7 senedir beklioruz

Kan testi yaptırırsan sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…