- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 45
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.581
Üzülmeye hiç gerek yok zaten hamile olmadığını düşünğyordun bence kardeşim bir yıl olmuş hemen regliyken doktora git ve bi muayne yapsın testlere bakılsın neden zaman kaybedşyorsun kiKizlllaaaâr
5 aydır 25 inde olurdum
Biraz önce adet oldum
Artık umutların hazirana kaldi
İnşaallah hamilesindir hayırlısıylayaa benim adet olcak gibi karnım kasıklarım ağrıyor göğüslerime sancı giriyor ama 1 hafta var daha adet günüme 1 haziran bilemiyorum neden böyle
Peki nasıl muayene yapıyorlarÜzülmeye hiç gerek yok zaten hamile olmadığını düşünğyordun bence kardeşim bir yıl olmuş hemen regliyken doktora git ve bi muayne yapsın testlere bakılsın neden zaman kaybedşyorsun ki
Muhtemelen alttan muayne yaparlar 35 yaşından küçükler bir yıl denemede gebe kalamıyorlarsa tedaviye başlamaları gerekir 35 yaşından büyükler içinde altı ay olmuyorsa.... Bence gözükmelisin bi sorun varsa ki inşaallah yoktur varsada biranevvel tedavini olup en kıza zamanda bebeğini kucağına alırsın. Sana bi tavsiye kadın doğum hastahanesi çok daha mantıklı özele gitmene hiç gerek yok . Uzun hikaye özel doktorlara dünyanın parası yedirdim ama nafile....Peki nasıl muayene yapıyorlar
Ultrasonla karından mi
Alttan muayene mi
AyyyyyuMuhtemelen alttan muayne yaparlar 35 yaşından küçükler bir yıl denemede gebe kalamıyorlarsa tedaviye başlamaları gerekir 35 yaşından büyükler içinde altı ay olmuyorsa.... Bence gözükmelisin bi sorun varsa ki inşaallah yoktur varsada biranevvel tedavini olup en kıza zamanda bebeğini kucağına alırsın. Sana bi tavsiye kadın doğum hastahanesi çok daha mantıklı özele gitmene hiç gerek yok . Uzun hikaye özel doktorlara dünyanın parası yedirdim ama nafile....
CanmBenimde 23- 24 ama hala olmadım hamilede değilim şimdide dört gözle adetimi bekliyorum. Kadın olmak ne zor yavvv
Daha önceki tecrübelerimden ötürü adetin üçüncü günü ve alttan muayne ediliyorAyyyyyu
Alttan muayeneden çok korkuyorum ben
Öyle böyle değil
Ultrasonla karından bakmiyolar mi acaba.adetimin bitince gitsem karından bakarlar mi ki
Ya korkulacak ne var abartma tamam insan çekiniyorda korku neyin nesiymiş sen zaman kaybetme kardeşimDaha önceki tecrübelerimden ötürü adetin üçüncü günü ve alttan muayne ediliyor
O çatalda sicramaktan bağırmaktanYa korkulacak ne var abartma tamam insan çekiniyorda korku neyin nesiymiş sen zaman kaybetme kardeşim
İnşallah canımİnşaallah hamilesindir hayırlısıyla
Takvimim uygulamasını kullanıyorum geçen aylarda regl doğum 22-25-22 çok değişik ciktibenim bildiğim 28 di
Denemeye devam inş yarın regl günüm sonra çalışmalar en az 1 gün arayla devam
Senin ne oldu 4 gün üst üstte sonuç
Canm
Gitcem büyük ihtimalle
Eşim yine mi oldun
Perşembeye randevu alalım dedi
Dusunsene insanın eşi bile böyle diyorsa,ne kadar üzücü
O beni uzmek için değilde,şaşırdigı için böyle tepki verdi
Arkadaşlar Merhaba bende yeni katıldım ve merak ettiğim bişey var Mayıs 16 catlama ignesi vuruldum prengnly 2 kutu ondan önce yumurtam büyümesi için doktorum bir kutu ilaç verdi onu icitim şuanda iğneyi vurulalı 9 günüm acaba belli olurmu yada int baktım iğneden sonra 14 gün adet olunuyomus hamile oldugumu nezamn anlarım kanda nezamn çıkar meraktan catlicam
allah inşallah isteyen herkezi evlat sahibi yapar bizde 7 senedir beklioruzAdetinin gecikmesini bekle bence canım çünkü yalancı pozitiflik çıkabiliyormuş onun stresi daha başka ben erken öğrendim mesela onun stresi bi başka acaba devam edecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı
Birde benim adet düzensizliğim var genelde 3 4 gün gecikio hamilelik belirtisiyle adet belirtileri çok benzio offf beklemek çok zorallah inşallah isteyen herkezi evlat sahibi yapar bizde 7 senedir beklioruz
Kan testi yaptırırsan sonuç verirArkadaşlar Merhaba bende yeni katıldım ve merak ettiğim bişey var Mayıs 16 catlama ignesi vuruldum prengnly 2 kutu ondan önce yumurtam büyümesi için doktorum bir kutu ilaç verdi onu icitim şuanda iğneyi vurulalı 9 günüm acaba belli olurmu yada int baktım iğneden sonra 14 gün adet olunuyomus hamile oldugumu nezamn anlarım kanda nezamn çıkar meraktan catlicam
Kan testi yaptırırsan sonuç verir
İnşallah vardır ama ignenin etkisi vardır die yaptırmiom çünkü kanda pozitif çıkarmış diolar nekadar doğru bilmiorum sonra yoksa bide çok uzulucemKan testi yaptırırsan sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?