MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

İnşallah vardır ama ignenin etkisi vardır die yaptırmiom çünkü kanda pozitif çıkarmış diolar nekadar doğru bilmiorum sonra yoksa bide çok uzulucem
Üzülsekte sonuç değişmeyecek iki günde bir testi tekrarlarsın bu şekilde beklemektense.... Artış varsa zaten sorun yok artış yoksada boşuna ümitlenmemiş olursun

Do
Üzülsekte sonuç değişmeyecek iki günde bir testi tekrarlarsın bu şekilde beklemektense.... Artış varsa zaten sorun yok artış yoksada boşuna ümitlenmemiş olursun
Doğru söylüyorsun en mantıklı si o sanırım yarın Gidemem ama perşembe gidiyim bazılarında idrar testinde bile çıkmış 10 .gün de

Do

Doğru söylüyorsun en mantıklı si o sanırım yarın Gidemem ama perşembe gidiyim bazılarında idrar testinde bile çıkmış 10 .gün de
Çok küçük bir ihtimal idrar testi.... Sağlık ocaklarında ücretsiz yapılabiliyor kan testi sabah 9-10 gibi istediğin gün gidebilirsin bence gitmelisinde ( merak adamı çıldırtır) negatif olsa bile ki inşaallah pozitiftir durmak yok yola devam.... Ümitsizlik haram unutma

Ya kızlar bu stres beni yedi bitirdi adetime daha 5,6 gün var ama acaba hamilemiyim diye diye tırlattım artık rüyalarıma giriyor her gece çocuk görüyorum 1,5 yıldır bekliyorum bu ay rahim filmi çektirdim umutluyum diyordum ama hiçbir belirti yok benimle beraber Mayıs 30 31 i bekleyen var mı?? Birbirimize destek olalım nolurr böyle bu süreç daha iyi geçer diye düşünüyorum.. Göğüslerim 2 gündür ağrıyordu ama bu sabah çok daha şiddetli bi ağrı ile uyandım koltuk altlarıma doğru çok ağrı var ama bu da adet belirtisi ile aynı olduğu için emin olamadım.. Hastane tam evimin karşısı gidip kandan baktırsam mı yoksa cuma gününe kadar beklesem mi

İmkanın varsa canım hiç bekleme aslında beklemek gerekiyor ama bu sabırsızlıkla strese girmeye hiç gerek yok ben bir haftadır hergün test yapıyorum dün günümdü olmadım yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum olmazsa

C
Şu regl öncesi testlerdende yaptım yok yani biliyorum da hala neyin kafasını yaşıyorum onu bilemiyorum çıldıracam biran evvel olsamda şu adeti kurtulsam
Canım gecikme yumurtalık larla ilgili olabilir bende mesela 7 senedir bekliorum buzamana kadar hiç bi doktor soylemedi suan gittigim doktor çok ilgili adet gecikmem yumurtalig catlama Digi içinmis hormon tahlili yaptırdın mi

C
Canım inşallah meleğin gelir en kisa zamanda ama değilsen bile hiç üzülme artık herseyin çözümü var allah hayırlı evlat nasip etsin bende bekliorum bu ayın sonun da test yapicam inşallah hamileyizdir

Adet oldum kızlar 5gün gecikmeyle yine hüsran içime bi öküz oturdu napalm bilemiyorum korumasız olarak 1yıl 1aydır istiyoruz. Moralim çok bozuldu

C

Canım gecikme yumurtalık larla ilgili olabilir bende mesela 7 senedir bekliorum buzamana kadar hiç bi doktor soylemedi suan gittigim doktor çok ilgili adet gecikmem yumurtalig catlama Digi içinmis hormon tahlili yaptırdın mi
Ben sadece strese bağlıyorum çünkü normalde 28 günde bir adet oluyorum. Bu arada ben ikinci bebiş için uğraşıyorum bu ay dördüncü denememizdi altıncı aydada eğer gebelik olmazsa ozaman doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…