- 28 Ocak 2016
- 399
- 154
- 23
- 32
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.641
Silikse hamilesindir tatlim inşallah.. ahh kuzum ahh nerde o düşünce belim agriodu bide esime alındım dayanamayip agladim bana kızdı neymiste tek çizgi çıktı die aglamisimsalı yaptım silikti 2.çizgi yarın bida tekrar yapıcam onun sonucuna göre cuma doktordan randevu alıcam canım
Bu arada aranız inşallah düzelir canım bu erkeklerin bunu düşünmesi lazım orda benden başka kimsesi yok diyip üzmemesi lazım
Anlıyorum canım seni Allah yardimcimiz olsun bol sabir versin zaten stresliyiz bide onlarla uğraşıozBen hamile olduğumda gögü
Al bendende okadar pazar günü nöbetçi eczaneye gönderip erken gebelik testi aldırdım diye üçgündür ayrı yatıyoruz .... Neymiş bekleseymişim bi günüm geçseymiş... Onların bizi anlaması doğaya aykırı yapcak bişey yok
Erkek milleti işte ruhsuz duygusuzlar.bizim kadar ince düşünemiyolar. Bizde yürek var onlarda odunSilikse hamilesindir tatlim inşallah.. ahh kuzum ahh nerde o düşünce belim agriodu bide esime alındım dayanamayip agladim bana kızdı neymiste tek çizgi çıktı die aglamisim
Aynen valla belirtin varmi canim bide kacinci gundesin ben 37. GunumdeymErkek milleti işte ruhsuz duygusuzlar.bizim kadar ince düşünemiyolar. Bizde yürek var onlarda odun
Bende 35.günümdeyim canım sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum karnım çok gurulduyo akıntım var beyaz birden gelen cinsten iç çamaşırım baya ıslanıyo kasıklarımda hafif batmalar var gögüslerim ağrıyo baya ayaklarımı ısıtamıyorum bide hiç böyle olmazdıAynen valla belirtin varmi canim bide kacinci gundesin ben 37. Gunumdeym
Hm peki hic hafif sari akintin oldumu benm bazen sari oluyoBende 35.günümdeyim canım sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum karnım çok gurulduyo akıntım var beyaz birden gelen cinsten iç çamaşırım baya ıslanıyo kasıklarımda hafif batmalar var gögüslerim ağrıyo baya ayaklarımı ısıtamıyorum bide hiç böyle olmazdı
iç çamaşırımda beyaz gözüküyo ama peçetede hafif sarımsı oluyo ama kokusuz :)Hm peki hic hafif sari akintin oldumu benm bazen sari oluyo
Ben hamile olduğumda gögü
Al bendende okadar pazar günü nöbetçi eczaneye gönderip erken gebelik testi aldırdım diye üçgündür ayrı yatıyoruz .... Neymiş bekleseymişim bi günüm geçseymiş... Onların bizi anlaması doğaya aykırı yapcak bişey yok
Aynen cnm pecetede sari ama bazen beyazda oluyo bel agrin yokmuiç çamaşırımda beyaz gözüküyo ama peçetede hafif sarımsı oluyo ama kokusuz :)
Bel ağrım olmuyo siyatiklerde sorun var benim bi onun ağrısı vuruyo başka ağrı varsa hissedemiyorum sinir sıkışması var bende o baya rahatsız ediyoAynen cnm pecetede sari ama bazen beyazda oluyo bel agrin yokmu
Belki ondan hissetmiondr canm bnm cok ayakta durunca belim agrioBel ağrım olmuyo siyatiklerde sorun var benim bi onun ağrısı vuruyo başka ağrı varsa hissedemiyorum sinir sıkışması var bende o baya rahatsız ediyo
Test yaptın mı canım senBelki ondan hissetmiondr canm bnm cok ayakta durunca belim agrio
Evet canm ilk cuma gunu yaptm bide bugun yaptmTest yaptın mı canım sen
Neyi anlamadın canımanlamadım canım
Ne çıktı canım sonuç kırmızıları gördün mü :)Evet canm ilk cuma gunu yaptm bide bugun yaptm
Negatif cikti canm adet olmadmNe çıktı canım sonuç kırmızıları gördün mü :)
Anladım canım kanda baktır bir sen dünden beri o kadar forum okudum ki Öğrendim herşeyi testlerden sonuç alamayıp kanda çıkan gördüm :) ümidini kesme bana bi bak aklımda hayalimde yoktu böyle bişey ertesi gün hapı kullandığım halde test silik çıktı :SNegatif cikti canm adet olmadm
Aa sen istemiyomusun canim.. esimi ikna edersem yaptrcm yrn kan testiAnladım canım kanda baktır bir sen dünden beri o kadar forum okudum ki Öğrendim herşeyi testlerden sonuç alamayıp kanda çıkan gördüm :) ümidini kesme bana bi bak aklımda hayalimde yoktu böyle bişey ertesi gün hapı kullandığım halde test silik çıktı :S
Hadi yaa kac senelik evlisn cocugn varmi tatlim suprz bebek :)Canım ben istemiyodum eşim istiyo normalde korunmuyoruz geri çekme ile bu sefer öyle olmadıhap kullandım 2 gün sonra ama şok oldum testi görünce.Allah verdi bi hayır vardır dedim eğer hamileysem doğurucam canım süpriz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?