MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Silikse hamilesindir tatlim inşallah.. ahh kuzum ahh nerde o düşünce belim agriodu bide esime alındım dayanamayip agladim bana kızdı neymiste tek çizgi çıktı die aglamisim

Anlıyorum canım seni Allah yardimcimiz olsun bol sabir versin zaten stresliyiz bide onlarla uğraşıoz

Silikse hamilesindir tatlim inşallah.. ahh kuzum ahh nerde o düşünce belim agriodu bide esime alındım dayanamayip agladim bana kızdı neymiste tek çizgi çıktı die aglamisim
Erkek milleti işte ruhsuz duygusuzlar.bizim kadar ince düşünemiyolar. Bizde yürek var onlarda odun

Aynen valla belirtin varmi canim bide kacinci gundesin ben 37. Gunumdeym
Bende 35.günümdeyim canım sık idrara çıkıyorum çabuk acıkıyorum karnım çok gurulduyo akıntım var beyaz birden gelen cinsten iç çamaşırım baya ıslanıyo kasıklarımda hafif batmalar var gögüslerim ağrıyo baya ayaklarımı ısıtamıyorum bide hiç böyle olmazdı

Hm peki hic hafif sari akintin oldumu benm bazen sari oluyo

Negatif cikti canm adet olmadm
Anladım canım kanda baktır bir sen dünden beri o kadar forum okudum ki Öğrendim herşeyi testlerden sonuç alamayıp kanda çıkan gördüm :) ümidini kesme bana bi bak aklımda hayalimde yoktu böyle bişey ertesi gün hapı kullandığım halde test silik çıktı :S

Aa sen istemiyomusun canim.. esimi ikna edersem yaptrcm yrn kan testi

Canım ben istemiyodum eşim istiyo normalde korunmuyoruz geri çekme ile bu sefer öyle olmadı hap kullandım 2 gün sonra ama şok oldum testi görünce.Allah verdi bi hayır vardır dedim eğer hamileysem doğurucam canım süpriz yani

Hadi yaa kac senelik evlisn cocugn varmi tatlim suprz bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…