MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

5 gün kala akşam çoooook silik çıktı benimki çok çok silik ama belli belirsiz 5 tane test yaptım hepsi aynı hatta eşimle acaba olsa da olmasa da bi cizgi bu kdr hepsinde beliriyor mu ki diye düşündük

Sabah ilk uyandığın Zaman yapılan test daha net sonuç veriyor eğer sabahı bekleyemem diyosan en az 3 saat idrara çıkmaman lazım aynı gün test yapman için

5 gün kala akşam çoooook silik çıktı benimki çok çok silik ama belli belirsiz 5 tane test yaptım hepsi aynı hatta eşimle acaba olsa da olmasa da bi cizgi bu kdr hepsinde beliriyor mu ki diye düşündük
Kızlar negatif cikti hayırlısı buymus bu ay..
Belirtileri takmamakla hakliymisim
Regl im henüz gelmedi hayirlisiii
hayırlısı canım bidahaki aya inşallah :) sıkma canını

Benim adet sancım başladı daha dün akşam bile hiçbir şey yoktu daha 4 gün var ama benim zaten hep bi kaç gün kala başlıyor yani yine şaşmadı olacağım galiba oysa ümidim çok vardı.. Sabah sabah hayal kırıklığı ile gün'e başladım

Ümidini kaybetme canım hamileyken de oluyor o ağrılar benim bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk günler çok fazlaydı şimdi yok gibi bişi bende bu yüzden kaybettim umudumu ağrım gittiği için

Ümidini kaybetme canım hamileyken de oluyor o ağrılar benim bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk günler çok fazlaydı şimdi yok gibi bişi bende bu yüzden kaybettim umudumu ağrım gittiği için
Bu süreç ne kadar zormuş ya evlenmeden önce toz pembe idi böyle bilmiyodum evlenirsin hemen sonra ki ay hamile olduğunu öğrenirsin diye düşünüyordum çünkü etrafımda ki insanlar hep öyleydi bi evlenirdi bi duyardım hamile Ben 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadık ama daha nasip olmadı Eşim benim kadar üzülmüyo arada espirilerle soruyo yumurtladın mı var mı bisey hamilemisin der ben maalesef diyince iyi tamam der. Belki de o bu kadar soğuk davranmazsa daha çok yıkılırdım o da çok istiyor ama beni üzmemek için yansıtmıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…