- 23 Mayıs 2016
- 840
- 1.068
- 43
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.681
Öyle mi diyosun. Bi de 20 tl lik testlerden aldım boşa gitmesin dimi.. Beklicez bi gün daha o zaman :)Bence sabahı bekle canım benim 3.gün silik çıktı öğlen yapmıştım bugün tekrar yapıcam
Gözükmeyebilir yani
Aynen canım bekle sabah ilk idrarınla yaparsın daha net olur :) hadi bakalım hayırlısıyla gelir bebiş inşallahÖyle mi diyosun. Bi de 20 tl lik testlerden aldım boşa gitmesin dimi.. Beklicez bi gün daha o zaman :)
İnşallh canıımm :) sen ne durumdasın test yaptın mı?Aynen canım bekle sabah ilk idrarınla yaparsın daha net olur :) hadi bakalım hayırlısıyla gelir bebiş inşallah
Ben daha fazla dayanamayacağım yarın gidip kan testi yapıcam ya da eczaneye gidip bi kaç tane test alıcam onda da çıkar mı bilmiyorum idrar testi için henüz erken acaba adetine 6 gün kala idrar da silik te olsa iki çizgiyi gören var mı kızlarrrr
Sabah ilk uyandığın Zaman yapılan test daha net sonuç veriyor eğer sabahı bekleyemem diyosan en az 3 saat idrara çıkmaman lazım aynı gün test yapman içinKızlar dün adet olmam lazımdı hala olmadım kasık ağrılarım var ara ara. İşte olduğum için test yapamıyorum akşam eve gidince yapıcam genelde sabah yapın diyolar ama yarın sabahı mı beklesemgerçi sabredebilir miyim bilmiyorum
Canım bugün yapıcam 1-2 saat sonra 2 gün önce silikti çizgi eğer belirginleşirse yarın doktora koşucam :)İnşallh canıımm :) sen ne durumdasın test yaptın mı?
pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeceğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zatenCanim bugun kac cikti sonucu
5 gün kala akşam çoooook silik çıktı benimki çok çok silik ama belli belirsiz 5 tane test yaptım hepsi aynı hatta eşimle acaba olsa da olmasa da bi cizgi bu kdr hepsinde beliriyor mu ki diye düşündük
hayırlısı canım bidahaki aya inşallah :) sıkma canınıKızlar negatif cikti hayırlısı buymus bu ay..
Belirtileri takmamakla hakliymisim
Regl im henüz gelmedi hayirlisiii
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım, belki bu şekilde denerim dayanamazsam sabaha kadarSabah ilk uyandığın Zaman yapılan test daha net sonuç veriyor eğer sabahı bekleyemem diyosan en az 3 saat idrara çıkmaman lazım aynı gün test yapman için
Çok heyecanlııı :) hadi bakalım bekliyoruz sonucuCanım bugün yapıcam 1-2 saat sonra 2 gün önce silikti çizgi eğer belirginleşirse yarın doktora koşucam :)
Şuan eşimi taciz ediyorum telefonlaÇok heyecanlııı :) hadi bakalım bekliyoruz sonucu
2 tane alıcam farklı marka ikisindede yapıcam :)Şuan eşimi taciz ediyorum telefonlaaz kaldı öğrenmemize diye
Ayy çok heyecanlı testlerin resimlerini bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı inşaAllah :))2 tane alıcam farklı marka ikisindede yapıcam :)
Ne olursa olsun buruk oluyor insan malumhayırlısı canım bidahaki aya inşallah :) sıkma canını
Ümidini kaybetme canım hamileyken de oluyor o ağrılar benim bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk günler çok fazlaydı şimdi yok gibi bişi bende bu yüzden kaybettim umudumu ağrım gittiği içinBenim adet sancım başladı daha dün akşam bile hiçbir şey yoktu daha 4 gün var ama benim zaten hep bi kaç gün kala başlıyor yani yine şaşmadı olacağım galibaoysa ümidim çok vardı.. Sabah sabah hayal kırıklığı ile gün'e başladım
HahahaŞuan eşimi taciz ediyorum telefonlaaz kaldı öğrenmemize diye
Bu süreç ne kadar zormuş ya evlenmeden önce toz pembe idi böyle bilmiyodum evlenirsin hemen sonra ki ay hamile olduğunu öğrenirsin diye düşünüyordum çünkü etrafımda ki insanlar hep öyleydi bi evlenirdi bi duyardım hamile Ben 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadık ama daha nasip olmadıÜmidini kaybetme canım hamileyken de oluyor o ağrılar benim bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ilk günler çok fazlaydı şimdi yok gibi bişi bende bu yüzden kaybettim umudumu ağrım gittiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?