- 25 Mayıs 2016
- 303
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.701
Yarım saate çıkıyorum eczaneye :)Ayy çok heyecanlı testlerin resimlerini bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı inşaAllah :))
Canım farklı marka yokmuş yaptım negatif :)Hahahaben de aradım adet olmadım hala diye akşama hemen test yaparız diyo benden sabırsız iyi yapmışsın iki test almakla garanti olur :)
aaa nasıl yani ama diğerleri baya pozitifti şaşırdım hayırlısı olsun bu testin markası neYarım saate çıkıyorum eczaneye :)
Canım farklı marka yokmuş yaptım negatif :)
YaaYarım saate çıkıyorum eczaneye :)
Canım farklı marka yokmuş yaptım negatif :)
Eczane de 6 gun once adetin den yapcagin tesler satilio bide ondan dene benceBnm adetim 9gun gcti 4. Gun test yptm ngatf bgnde ngatif ama idrar testi
Sente lady canım markası kaset olanlardan hayırlısı zaten olsaydı içim buruk olucaktı kaza oldu bu ay yeni evliyiz biz o yüzden daha zamanı var canımaaa nasıl yani ama diğerleri baya pozitifti şaşırdım hayırlısı olsun bu testin markası ne
Canım 5 gün geçti 21 inde olmam gerekiyo test yaptım silikti bugünkü negatif çıktıYaabazen idrarda çıkmıyo diyolar regl günün ne zamandı
Kan testi ver canım için tam rahat olur başta silik çıkması şüphe uyandırıyo çünküCanım 5 gün geçti 21 inde olmam gerekiyo test yaptım silikti bugünkü negatif çıktı
o zaman hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun canımSente lady canım markası kaset olanlardan hayırlısı zaten olsaydı içim buruk olucaktı kaza oldu bu ay yeni evliyiz biz o yüzden daha zamanı var canım
İnşallah sizin bebişler gelir bu ayo zaman hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun canım
Adet olmazsam vericem canımKan testi ver canım için tam rahat olur başta silik çıkması şüphe uyandırıyo çünkü
amin amin amin inşallah heyecanla bekliyoruz yaşımız geçti acelemiz var azcık :))İnşallah sizin bebişler gelir bu ay
Benim yaşım 26 1-2 sene sonra başkarım çalışmalara diye düşünüyorum çok geç olmaz heralde degilmi :)amin amin amin inşallah heyecanla bekliyoruz yaşımız geçti acelemiz var azcık :))
Fortel canım adı iNT araştır bak 6 gun once yapanlar 100 yüz net sonuç verio dio şaşırdım bende deniyicem bakalımaaa nasıl yani ama diğerleri baya pozitifti şaşırdım hayırlısı olsun bu testin markası ne
Eczaci bunda cikar dedi canm ama baklm biraz daha beklcm uzuntudende kaynaklanabilir adetimin gelmemesiEczane de 6 gun once adetin den yapcagin tesler satilio bide ondan dene bence
Canm ertesi gun hapindan dolayi adetn geckmstr bnceBenim yaşım 26 1-2 sene sonra başkarım çalışmalara diye düşünüyorum çok geç olmaz heralde degilmi :)
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah..Beta hcgnizin sonucu nedir acaba???Çok şükür bende mayıs ayında dünyanın en güzel haberini aldım... şuan 4+3 günlük hamileymisim kesemide gördüm.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah. Bende çok arayanlardanim. Allahım dualarımız kabul etti dilerim kusursuz sağlıklı kucağına alırım bebisimi
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah..Beta hcgnizin sonucu nedir acaba???[/QUOTE
Sagol canım inşallah.....Pazartesi 4500 civariydi ilk keseyi gordugumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?