MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

YA KORKUYORUM INANIN DUN EVDE YAPTOIGIM TEST NEGATIF OLUNCA HEM KAN TAHLILI YAPMAK ISITIYORUM BIYANIMDA DUR DIYOR

YA KORKUYORUM INANIN DUN EVDE YAPTOIGIM TEST NEGATIF OLUNCA HEM KAN TAHLILI YAPMAK ISITIYORUM BIYANIMDA DUR DIYOR
evdeki test için erken davranmışsın canım ya benim reglim ilk ay sadece gecikti onda test yaptım onun harici hiç gecikmedi erken geldiği oldu gecikmedi o yüzden teste imkan olmadı.o ilk ay gördüğüm negatif bende öyle bi etki bıraktı ki günüm geçmeden yapmam büyük konuşmayayım .. geçerse de ilk önce gidip kan veririm muhtemelen insan fena çöküyor çünkü

sorma bende 5 aydır negatifi goruyorum eşimde bende ister istemez üzülüyoruz ama nasip

KAÇ GUN VARKEN YAPMISTIN CNM SEN
SEN SMDI KANDA YAPSAN DR HEMEN ANLIOR DEGERLERINDEN.ben regl olmadan once ıkı kere ıdrar testı yapmstım sonuc negatıftı ama kendımde asırı bı yanma vardı anlıodum bişiler degısıktı kan testı yaptırdmm regl olmadıgım gun hamılelık var dedıler

sorma bende 5 aydır negatifi goruyorum eşimde bende ister istemez üzülüyoruz ama nasip
öyle canım nasipten öteye gidilmiyor ..benim bu ay 11.ay denemede..ilk aylar zaten çok üzerine düşmüyor insan ortalarda 5-6ayda bi hezimet oluyor benim öyleydi yani çok ağlıyordum.şimdilerde de sanki bi kısır döngünün içine girmişim her ay regl olacakmışım gibi geliyor rabbimin mucizesine öyle ihtiyacım var ki ...

yarına kadar fıkrım degısmez ıse yapacam eşim de ısrar edıyor yap dıye bu ay cok umutluyuz çatlatma iğnesınden dolayı bakalım Allah büyük inşallah bu ay nasip olur da gelir bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…