MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kizlaar yumurtlama gunum 21 nisandi bat ta 5 6 mayis yumurtlama gunumden bikac gun sonra kasik bel karin agrimdan duramiyorum aglarilarim devam ediyor neden sizce ben de mi bi sorun var ?

benimde bat 5 mayıs. 9 ay oldu çalışmalara başlayalı artık olsun istiyorum. bütün tahlillerimi yaptırdım hersey normal çıktı. hayırlısı artık. rabbim isteyen herkese versin.

merhaba benimde sizinle aynı durumum, geçen yıl korunmayı bıraktık, bat 5 mayıs , tahlillerim yapıldı , hormon v.s her şey normal dedi doktor yaş 39, 3 senelik evliyim, eşim kendisi istemedi 2 sene çocuk, benim testlerim tamam sıra eşimde, sperm testi istedi, onu yaptırıcaz, bugün kendimde sigara içiyorum günde 3-4 tane, ilk defa psikolojik mi bilmiyorm, sabah bir başkasının içtiği sigara yüzünden midem bulandı, dün birde kasığıma ağrılar girdi, hiç olmazdı, inşalah hayırlı haberler gelir hepimizden

Hanimlar benim bugün kasillarim cok agiriyo bugun 14.günüm acaba yumurtam mi catliyo
ben yumurtlamamı hep ağrıdan tespit ediyorum ,hep 15.gün ağrım olur ve 14.günü de regl gelir.bazen 13.gün ağrım oluyor ve regl hop beklenenden 2gün öne geliyor çok şükür ağrılarım beni hiç yanıltmıyor hoş bi işe yaramıyor o ayrı :) sen boş geçme bence

merhaba, benide eklermisiniz bat 5 mayıs

Beni de eklermisiniz 12 Mayıs bat.. Batlar yerine bebişler gelsin inşaallah
adet olmayız hiç birimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…