- 30 Ekim 2015
- 484
- 262
- 103
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
AYY ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH TATLIM YA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNyüzünde güller açtırır inşallah güzel bir sonuç olur umarım canmm
Yine çok dayanamam dersen yap ama erken yani olsa bile negatif çıkar cnm sen blrsncıkmayabılırmı cnm bekleyımmı dıyorsun yanı
Olabilir canim. Catlama gunu agri oluyorHanimlar benim bugün kasillarim cok agiriyo bugun 14.günüm acaba yumurtam mi catliyo
Olabilir canim. Catlama gunu agri oluyor
Valla o yontemi bilmiyorum ben canim. Benim ilk olacak insallah. Kiz oglan farketmez bana. Sen yine bi arastir derim.Yaa ovulasyon testi aldim ama aksam ancak elimde olur yaparsam anlarmiyim. Emin olmak istiyorum oğlum olsun istiyorum çünkü
benimde bat 5 mayıs. 9 ay oldu çalışmalara başlayalı artık olsun istiyorum. bütün tahlillerimi yaptırdım hersey normal çıktı. hayırlısı artık. rabbim isteyen herkese versin.
ben yumurtlamamı hep ağrıdan tespit ediyorum ,hep 15.gün ağrım olur ve 14.günü de regl gelir.bazen 13.gün ağrım oluyor ve regl hop beklenenden 2gün öne geliyor çok şükür ağrılarım beni hiç yanıltmıyor hoş bi işe yaramıyor o ayrı :) sen boş geçme benceHanimlar benim bugün kasillarim cok agiriyo bugun 14.günüm acaba yumurtam mi catliyo
H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
cansu1109 BAT : 4 MAYIS BEKLİYOR
durueymen BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
ayran BAT:5 MAYIS BEKLİYOR
P pink_love_lady BAT :5 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
T tostos16 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
snackr BAT: 16 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
güncel gidelim çok geride kaldı :)
Beni de eklermisiniz 12 Mayıs bat.. Batlar yerine bebişler gelsin inşaallahH HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
cansu1109 BAT : 4 MAYIS BEKLİYOR
durueymen BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
ayran BAT:5 MAYIS BEKLİYOR
P pink_love_lady BAT :5 MAYIS BEKLİYOR
aslibo BAT : 5 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
T tostos16 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
snackr BAT: 16 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
canım benim yaa dinleme kendini bu kadar rahat ol tatlımKizlar brn ogretmenlk yapiyoru. Su an okuldaym. Göğüslerim normaldede buyuktur.ama daha bi buyuk gerilms hissediyorum. Ama agrim yok. Eve gidisi iple cekiyorum. Koyulasma var mi diye bakicam.
Kizlar brn ogretmenlk yapiyoru. Su an okuldaym. Göğüslerim normaldede buyuktur.ama daha bi buyuk gerilms hissediyorum. Ama agrim yok. Eve gidisi iple cekiyorum. Koyulasma var mi diye bakicam.
6 Gunum kaldi canimKaç gün var bat a cnm
Elimde degil kiKaç gün var bat a cnm
Düzensiz mi adetin ?Elimde degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?