MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
cansu1109 BAT : 4 MAYIS BEKLİYOR
durueymen BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
ayran BAT:5 MAYIS BEKLİYOR
P pink_love_lady BAT :5 MAYIS BEKLİYOR
aslibo BAT : 5 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
T tostos16 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
@Pinkhouselife61 BAT: 12 MAYIS BEKLİOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
snackr BAT: 16 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR

İNŞŞ YALARINA VAKİTLER GELİNCE BUNU KOYUCAZ HADİ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISII KIZLARRR

ilk benimm

Mesela hafif kasik agrim da var. Ama adet olcam diye korkuyorum. Olumlu dusunmek istiyorum. Ama hamile degilsem cok uzulcem. Oysa iyi degerlendirdm bu ayi
Bak bende senin gibiyim ama artık hep olumlu düşünüyorum Rabbim doğru zamanı bilir canım adet olsak ta kısmet nasiptir üzülmek yok vardır yaradanin bir bildiği

Mesela hafif kasik agrim da var. Ama adet olcam diye korkuyorum. Olumlu dusunmek istiyorum. Ama hamile degilsem cok uzulcem. Oysa iyi degerlendirdm bu ayi
11 AYDIR DENİYORUM SENİ İNAN ANLIORUM AMA HAYATI KENDİNE ZEHİR ETME HERŞEYDE BİR HAYIR VAR BEN ARTIK ÇOK TAKMAMAYA ÇALIŞIORUM VE KENDİMİ ŞÖYLE TESELLİ EDİYORUM ÇOCUK OLUNCA EN AZINDAN BİR MÜDDET YAPAMAYACAKLARINI BOL BOL YAP MESELA GEZ TOZ AKŞAMLARI DIŞARI ÇIK EŞİNLE ÇÜNKÜ ÇOCUK OLUNCA BUNLARI BİR MÜDDET YAPMASI ZOR OLCAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…