- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Korunmayi biraktiktan snra 2 gun gecikmeye basladi. Gecikmezse 4 5 gun var. Gecikirse 6 7 gun. 6 mayis bat diyorum o yuzden.Düzensiz mi adetin ?
Hadi insallah guzel sonuclarla gelirsin bana da umut olursunvalla yarın oğleden sonra yapacam kan testımı ne çıkarsa cıksın nasip önüne geçemeyiz. yarın iş çıkısı yaptıracam kızlar karar verdım
Anladım canımKorunmayi biraktiktan snra 2 gun gecikmeye basladi. Gecikmezse 4 5 gun var. Gecikirse 6 7 gun. 6 mayis bat diyorum o yuzden.
Amin canim insaallahAnladım canım
İnşaallah hiç gelmez bebişin sana gelene kadar
ayyyy hadi inşşşşYa goguslerimde gozle görülür bi gerilme var. bnm adet oncesi sismez gogsum. Bir de gogus damarlarim belirginlesmis. Mavi pembe kilcal damarlar bile gorunuyo sanki. Ama bi hassasiyet agri yk.
Hamileysen kendim hamileymişim gibi mutlu olucam ya hadi inşaAllah :))Ya goguslerimde gozle görülür bi gerilme var. bnm adet oncesi sismez gogsum. Bir de gogus damarlarim belirginlesmis. Mavi pembe kilcal damarlar bile gorunuyo sanki. Ama bi hassasiyet agri yk.
H HAN_ASYA BAT : 3 MAYIS BEKLİYOR
cansu1109 BAT : 4 MAYIS BEKLİYOR
durueymen BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
E ebruu05 BAT: 5 MAYIS BEKLİYOR
ayran BAT:5 MAYIS BEKLİYOR
P pink_love_lady BAT :5 MAYIS BEKLİYOR
aslibo BAT : 5 MAYIS BEKLİYOR
H Hayaller_hayatlar BAT :6 MAYIS BEKLİYOR
B birmucizelazim BAT : 7 MAYIS BEKLİYOR
T tostos16 BAT:7 MAYIS BEKLİYOR
@Pinkhouselife61 BAT: 12 MAYIS BEKLİOR
O Oykucan BAT: 14 MAYIS BEKLİYOR
snackr BAT: 16 MAYIS BEKLİYOR
Zynpunb BAT: 24 MAYIS BEKLİYOR
İNŞŞ YALARINA VAKİTLER GELİNCEBUNU KOYUCAZ HADİ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISII KIZLARRR
Sagol canim ya. Ama insan emin olamiyor. Boyle bi sislik gerginlk olmazdi gogsumde. Akintim da basladi. Ama daha vakit de var.Hamileysen kendim hamileymişim gibi mutlu olucam ya hadi inşaAllah :))
hadi inşallah güzel haberin başını çek canımmmilk benimm
Neden inanmak istemiyorsun cnm olumlu düşün olumlu olsunVe seffaf renkte bi akintim basladi bugun. Bir kac defa geldi. Ama inanmak da istemiyorum hayal kirikligi oluyor sonra.
hadi inşallah güzel haberin başını çek canımmm
Mesela hafif kasik agrim da var. Ama adet olcam diye korkuyorum. Olumlu dusunmek istiyorum. Ama hamile degilsem cok uzulcem. Oysa iyi degerlendirdm bu ayiNeden inanmak istemiyorsun cnm olumlu düşün olumlu olsun
Bak bende senin gibiyim ama artık hep olumlu düşünüyorum Rabbim doğru zamanı bilir canım adet olsak ta kısmet nasiptir üzülmek yok vardır yaradanin bir bildiğiMesela hafif kasik agrim da var. Ama adet olcam diye korkuyorum. Olumlu dusunmek istiyorum. Ama hamile degilsem cok uzulcem. Oysa iyi degerlendirdm bu ayi
11 AYDIR DENİYORUM SENİ İNAN ANLIORUM AMA HAYATI KENDİNE ZEHİR ETME HERŞEYDE BİR HAYIR VAR BEN ARTIK ÇOK TAKMAMAYA ÇALIŞIORUM VE KENDİMİ ŞÖYLE TESELLİ EDİYORUM ÇOCUK OLUNCA EN AZINDAN BİR MÜDDET YAPAMAYACAKLARINI BOL BOL YAP MESELA GEZ TOZ AKŞAMLARI DIŞARI ÇIK EŞİNLE ÇÜNKÜ ÇOCUK OLUNCA BUNLARI BİR MÜDDET YAPMASI ZOR OLCAKMesela hafif kasik agrim da var. Ama adet olcam diye korkuyorum. Olumlu dusunmek istiyorum. Ama hamile degilsem cok uzulcem. Oysa iyi degerlendirdm bu ayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?