MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Yaaa burda bi kac kisiyi okudum da ewde pozitifi olup da kan testinde cikmayan .ondan emin olamadim.hormon hapi kullanmiyorum.4.yila giriyoruz .ilk deneme biraz zor falan dedilerde .ondan inanamdim
Öyle çıkanlar birkaç tane test daha yapıyorlar genelde sanırım sen predictor kullandın biraz pahalı normal testlere nazaran
Bence git hmn kan testi yaptır
Bence hamilesin olumlu düşün

Ahh ahh inş hamişimdir pazartesi kan tesi wericem adet günümden 1 gün geçti daha daha erken belki ama umut işte

Öyle çıkanlar birkaç tane test daha yapıyorlar genelde sanırım sen predictor kullandın biraz pahalı normal testlere nazaran
Bence git hmn kan testi yaptır
Bence hamilesin olumlu düşün
İnsallh oyledir.adet gecmeden doktora gitmek istemiyorum .ama pazartesiden itaberen silah atislari basliyo .barut kokusu cok zararliymis .kararsiz kaldim

QUOTE="pink_love_lady, post: 46284353, member: 726552"]Mantıklı..ben de yarın dayanamazsam gidicem canım..[/QUOTE]
Ben gecen ay hamile kalamayisima sevindm hatta. Yoksa bisuru ilac kullanmak zorunda kalicaktim. Heraeyde bi hayir vardir diye dusundum. Ama bu ay zaman gecmiyo
Bat 8 mayis hadi ins...
0.667 çıktı cnm kafayı yemek üzereyim
Canjm benim gecen ay adete 4 gun varken 2.7 cikmisti. Antibiyotk kullanmam gerekiyodu. Soyledm doktorlara. Adetime 4 gun var dedm. 2.7 cikmis. Olsa fazla cikardi dediler. Ki adet oldum. Senin yumurtayi erken catlattilar dimi

QUOTE="pink_love_lady, post: 46284353, member: 726552"]Mantıklı..ben de yarın dayanamazsam gidicem canım..
Ben gecen ay hamile kalamayisima sevindm hatta. Yoksa bisuru ilac kullanmak zorunda kalicaktim. Heraeyde bi hayir vardir diye dusundum. Ama bu ay zaman gecmiyo

Canjm benim gecen ay adete 4 gun varken 2.7 cikmisti. Antibiyotk kullanmam gerekiyodu. Soyledm doktorlara. Adetime 4 gun var dedm. 2.7 cikmis. Olsa fazla cikardi dediler. Ki adet oldum. Senin yumurtayi erken catlattilar dimi[/QUOTE]
Evet cnm erken catlattilar

Evet cnm erken catlattilar[/QUOTE]

CANIMM ÜZÜLME MORALİNİ YÜKSEK TUT DAHA VAKTİN VAR DEĞER YÜKSELECEKTİR
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…