- 30 Ekim 2015
- 484
- 262
- 103
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
cnm şimdi isyerimdeyim ogleden sonra kan testi yapacam çok heyacnliim ama negatif çıkar diye cokkkk korkuyorum ne olur bana dua edindurueymen canim ne yaptin var mi bi gelisme
Öyle çıkanlar birkaç tane test daha yapıyorlar genelde
Yaaa burda bi kac kisiyi okudum da ewde pozitifi olup da kan testinde cikmayan .ondan emin olamadim.hormon hapi kullanmiyorum.4.yila giriyoruz .ilk deneme biraz zor falan dedilerde .ondan inanamdim
Korkma tatlım iki türlü sonuca da hazırlıklı olcnm şimdi isyerimdeyim ogleden sonra kan testi yapacam çok heyacnliim ama negatif çıkar diye cokkkk korkuyorum ne olur bana dua edin
İnsallh oyledir.adet gecmeden doktora gitmek istemiyorum .ama pazartesiden itaberen silah atislari basliyo .barut kokusu cok zararliymis .kararsiz kaldimÖyle çıkanlar birkaç tane test daha yapıyorlar geneldesanırım sen predictor kullandın biraz pahalı normal testlere nazaran
Bence git hmn kan testi yaptır
Bence hamilesinolumlu düşün
Çok dusuk beklemelidir nasippKızlar negatif sanırım 0.667 xikti sonuç adetime 5 gün var
Olumsuz değilmi yaniÇok dusuk beklemelidir nasipp
0.667 çıktı cnm kafayı yemek üzereyimKorkma tatlım iki türlü sonuca da hazırlıklı ol
Tabi olumlu düşün ki olumlu olsun inşaallah
Bat 8 mayis hadi ins...
Canjm benim gecen ay adete 4 gun varken 2.7 cikmisti. Antibiyotk kullanmam gerekiyodu. Soyledm doktorlara. Adetime 4 gun var dedm. 2.7 cikmis. Olsa fazla cikardi dediler. Ki adet oldum. Senin yumurtayi erken catlattilar dimi0.667 çıktı cnm kafayı yemek üzereyim
Ben gecen ay hamile kalamayisima sevindm hatta. Yoksa bisuru ilac kullanmak zorunda kalicaktim. Heraeyde bi hayir vardir diye dusundum. Ama bu ay zaman gecmiyoQUOTE="pink_love_lady, post: 46284353, member: 726552"]Mantıklı..ben de yarın dayanamazsam gidicem canım..
Daha adetine 5 gün warmış belki geç döllenme de olmuş olabilir umuylanma diyemem ama bekle bakalım bi adet günün gelsin cnmOlumsuz değilmi yani
Evet cnm erken catlattilar[/QUOTE]Ben gecen ay hamile kalamayisima sevindm hatta. Yoksa bisuru ilac kullanmak zorunda kalicaktim. Heraeyde bi hayir vardir diye dusundum. Ama bu ay zaman gecmiyo
Canjm benim gecen ay adete 4 gun varken 2.7 cikmisti. Antibiyotk kullanmam gerekiyodu. Soyledm doktorlara. Adetime 4 gun var dedm. 2.7 cikmis. Olsa fazla cikardi dediler. Ki adet oldum. Senin yumurtayi erken catlattilar dimi
Evet cnm erken catlattilar
Evet cnm belirtiler çok var su gibi akinti gohus hassasiyeti hemde çok fenaEn az 4 5 cikmasi lazmdi. Ama bekle bakalm kendi gununu. Belirtilerin devam ediyomu
Insallah canim hayirli haberlerle gelirsin cok heyecanli haklisincnm şimdi isyerimdeyim ogleden sonra kan testi yapacam çok heyacnliim ama negatif çıkar diye cokkkk korkuyorum ne olur bana dua edin
Canim bozma moralini ama cok da umutlanma. Cnku adete 5 gun kala deger bu kdr dusuk cikmaz. Bnm 4 gun kala 2.7 ydi. Belki yukselir dedm. Negatif dedilerEvet cnm belirtiler çok var su gibi akinti gohus hassasiyeti hemde çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?