- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
H Hayaller_hayatlar , canım senle aramızda bir gün var bata göre ben arada bir adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum başka da bir şey hissetmiyorum :-( Ağrı olunca da üzülüyorum olmayınca da. Ovulasyon günümü yakaladığımız için umutluydum adet günü yaklaştıkça umudum sönüyor sanki. Sende durumlar nasıl?Aynen benm de oyle. icimde bisi yokms gbi geliyor.
Bn dun cok hastaydım ateşlendim istifra mide bulantısı falan hastaneye gittim beta dusuk cikti negatif yanıCanim o testler gecikmeden dogru sonuc vermiyo
Sende ikinci bebegin icin mi ugrasiyorsun canim ?Benimde 4 Mayıs adet tarihim 4 aydır olmuyor inşallah bu ay hamile oldugumu öğrenirim negatif görmekten bıktım
Kizlar kasiklarim agrimaya basladi. Adet olcam gbi. Gecen ayda boyle bikac gun onceden agrimisti ve adet olmstum.istemiyorum artik cocuk falan. Psikolojim mahvoldu
Adet olcam gbi hissediyorum. karnim sisti ve kasiklarim agriyo. Artik biktim gercekten. Psikolojim berbat. Olmuyosa olmuyodur. Yeter artikH Hayaller_hayatlar , canım senle aramızda bir gün var bata göre ben arada bir adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum başka da bir şey hissetmiyorum :-( Ağrı olunca da üzülüyorum olmayınca da. Ovulasyon günümü yakaladığımız için umutluydum adet günü yaklaştıkça umudum sönüyor sanki. Sende durumlar nasıl?
Ama adet olcam gbi hissediyorum. Bu hamilelik olamaz. Gecen ay da boyleydm. yeter artkYilmak yok
Ama adet olcam gbi hissediyorum. Bu hamilelik olamaz. Gecen ay da boyleydm. yeter artk
4 ay cok erken degilmi cnm ne cabuk biktinBenimde 4 Mayıs adet tarihim 4 aydır olmuyor inşallah bu ay hamile oldugumu öğrenirim negatif görmekten bıktım
mrb cnm yasin kac?5 aylik mi evlisin?Kizlaaar. Mayis 4 adet tarihim. Yumurtlamam yeni gecti. Insallah hamileyimdir. Bu 5. Ayimiz. Varmi mayısta haber bekleyenlerr
bence 5 mayisi beklemene gerek yok cnm.Valla helal olsun,benim bata 5 gun var,yarin test yapicam sizin gününüz gecmis bekliyosunuz bi de ben becerebilsem sunu
bence 5 mayisi beklemene gerek yok cnm.
asilama olmussun sanirim.sen ctltm ignesini vurdugun gunden 14 yada 16. gun hastalanmadiysan bilki hamissin.
tabii stresten gecikirse onu bilemem.insallah hamissindir...
Canım benim bildiğime göre 0,1 in üstü şüpheli oluyor yani iki gün sonra tekrar tahlil yaptırıp katlıyormu değer diye bakıyorlar0.667 çıktı cnm kafayı yemek üzereyim
5 Mayıs adet tarihim o güne kadar bekleyecemCanım benim bildiğime göre 0,1 in üstü şüpheli oluyor yani iki gün sonra tekrar tahlil yaptırıp katlıyormu değer diye bakıyorlar
Eğer kırmızılar gelmezse iki gün sonra tekrar yaptır istersen
evet cnm .ctlama tarihinden 14 veya 16 gun sonra adet olunuyor.Varmi boyle birsey o zaman hemen test yap merak ettim simdi
Nasil yani?Catlatma ignesinin 15,asilamanin 13.gunu bugun ama bat 5mayis diye biliyorum,valla eger dediginiz gibi hamissem ucarim mutluluktanbence 5 mayisi beklemene gerek yok cnm.
asilama olmussun sanirim.sen ctltm ignesini vurdugun gunden 14 yada 16. gun hastalanmadiysan bilki hamissin.
tabii stresten gecikirse onu bilemem.insallah hamissindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?