MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Aynen benm de oyle. icimde bisi yokms gbi geliyor.
H Hayaller_hayatlar , canım senle aramızda bir gün var bata göre ben arada bir adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum başka da bir şey hissetmiyorum :-( Ağrı olunca da üzülüyorum olmayınca da. Ovulasyon günümü yakaladığımız için umutluydum adet günü yaklaştıkça umudum sönüyor sanki. Sende durumlar nasıl?

Benimde 4 Mayıs adet tarihim 4 aydır olmuyor inşallah bu ay hamile oldugumu öğrenirim negatif görmekten bıktım

Kizlar kasiklarim agrimaya basladi. Adet olcam gbi. Gecen ayda boyle bikac gun onceden agrimisti ve adet olmstum.istemiyorum artik cocuk falan. Psikolojim mahvoldu

Adet olcam gbi hissediyorum. karnim sisti ve kasiklarim agriyo. Artik biktim gercekten. Psikolojim berbat. Olmuyosa olmuyodur. Yeter artik

Kizlaaar. Mayis 4 adet tarihim. Yumurtlamam yeni gecti. Insallah hamileyimdir. Bu 5. Ayimiz. Varmi mayısta haber bekleyenlerr
mrb cnm yasin kac?5 aylik mi evlisin?
adet tarihimiz ayni.ama benimki belli olmaz cunku gecen ay negatif tup bebek tedavim olmustu.
adetimde gecikme olurmu bilmem.insallah gecikmez de kontrole giderim bari.bu arada 5 yildir ugrasiyom. yasim 23.

Valla helal olsun,benim bata 5 gun var,yarin test yapicam sizin gününüz gecmis bekliyosunuz bi de ben becerebilsem sunu
bence 5 mayisi beklemene gerek yok cnm.
asilama olmussun sanirim.sen ctltm ignesini vurdugun gunden 14 yada 16. gun hastalanmadiysan bilki hamissin.
tabii stresten gecikirse onu bilemem.insallah hamissindir...

bence 5 mayisi beklemene gerek yok cnm.
asilama olmussun sanirim.sen ctltm ignesini vurdugun gunden 14 yada 16. gun hastalanmadiysan bilki hamissin.
tabii stresten gecikirse onu bilemem.insallah hamissindir...
Nasil yani?Catlatma ignesinin 15,asilamanin 13.gunu bugun ama bat 5mayis diye biliyorum,valla eger dediginiz gibi hamissem ucarim mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…