MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Aaa yapma yaaa cok uzuldum canim ya ne diyelim bilmiyorum heveslendirmek de istemem ama insallah gec dollenmedir de cikmamistir
İnşallah öyledir ama sanmam adete 5 gun var olsa biraz daha yüksek değer çıkabilir di anlamadigim şey su gibi akıntım var hala vede gohus hassasiyetim var neden böyle oluyor

Gec dollenme icun yumurtanin gec catlamasi gerekmiyor mu. Yumurtasini normalden erkn catlattilarsa gec dollenme olabilir mi
Cnm nisan ayında 2 kere yumurtlama oldu bende biri klomen ve iğne ile diğeri kendi gunumde normal yumurtalama ovulasyon testi ile ogrenmistum adetten 17 gün sonra

Benim de reglime 5 gün kaldı ama artık düşünmek istemiyorum iyice kafayı yedim. Artık içimde his de kalmadı sanki içim boşmuş gibi geliyor. Hayırlısı.

Allah yardimcimiz olsun gercekten bebek sahibi olacagiz derken psikolojimiz alt ust oldu,benim de belirtiler gitti bugun hicbiseyim yok sabir sabir sabir diliyorum hepimize

Allah yardimcimiz olsun gercekten bebek sahibi olacagiz derken psikolojimiz alt ust oldu,benim de belirtiler gitti bugun hicbiseyim yok sabir sabir sabir diliyorum hepimize
Aminnn rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim bi tane war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo ikinci galiba nir gün günüm geçti burda okudukça umutlandım inş wardır bişiler yoksada nasip wardır bunda da bit hayır

Valla helal olsun,benim bata 5 gun var,yarin test yapicam sizin gününüz gecmis bekliyosunuz bi de ben becerebilsem sunu

İnşallah öyledir ama sanmam adete 5 gun var olsa biraz daha yüksek değer çıkabilir di anlamadigim şey su gibi akıntım var hala vede gohus hassasiyetim var neden böyle oluyor

Bencede yüksek cikmali idi . Ama sen cok stres yapiyorsun iyi düşün iyi olsun bekle ve dusunmemeye calis bence

Benimde mayis 13 bat .. Bende ikinciyi iatiyorum hemde cok ama bir senedir olmuyor.. İnsallah mayista hepimiz guzel haberleri aliriz ))

Benimde mayis 13 bat .. Bende ikinciyi iatiyorum hemde cok ama bir senedir olmuyor.. İnsallah mayista hepimiz guzel haberleri aliriz ))
Eğer hamile olursan mutlaka yaz merak ettim benim son adet 29mart sadece göğsüm hassaslaştı burda bir sürü bişe okuyıncaa umutlandım bakalım adet olucakmıyım

Eğer hamile olursan mutlaka yaz merak ettim benim son adet 29mart sadece göğsüm hassaslaştı burda bir sürü bişe okuyıncaa umutlandım bakalım adet olucakmıyım
Tamam canim sende mutlaka yaz.. Kendinde cok belirti arama benim bi ay 15 gun günüm gecmisti midem bile bulanmaya baslamisti ama hamile degilmişim cok üzülmüştüm. Sanki ikinci cocuk olunca tam aile olcakmişiz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…