- 30 Ekim 2015
- 484
- 262
- 103
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Negatif cnm 0.667 çıktı adete 5 gun var ama belirtilerim çok bu nasıl oluyor kafayı yemek üzereyimInsallah canim hayirli haberlerle gelirsin cok heyecanli haklisin
Neyi kacirdim cikti mi ki sonucEvet cnm belirtiler çok var su gibi akinti gohus hassasiyeti hemde çok fena
Evet cnm xikti 0.667 negatif yaniNeyi kacirdim cikti mi ki sonuc
Aaa yapma yaaa cok uzuldum canim ya ne diyelim bilmiyorum heveslendirmek de istemem ama insallah gec dollenmedir de cikmamistirNegatif cnm 0.667 çıktı adete 5 gun var ama belirtilerim çok bu nasıl oluyor kafayı yemek üzereyim
İnşallah öyledir ama sanmam adete 5 gun var olsa biraz daha yüksek değer çıkabilir di anlamadigim şey su gibi akıntım var hala vede gohus hassasiyetim var neden böyle oluyorAaa yapma yaaa cok uzuldum canim ya ne diyelim bilmiyorum heveslendirmek de istemem ama insallah gec dollenmedir de cikmamistir
Cnm nisan ayında 2 kere yumurtlama oldu bende biri klomen ve iğne ile diğeri kendi gunumde normal yumurtalama ovulasyon testi ile ogrenmistum adetten 17 gün sonraGec dollenme icun yumurtanin gec catlamasi gerekmiyor mu. Yumurtasini normalden erkn catlattilarsa gec dollenme olabilir mi
O zaman bi sansin var hala. Ama degern yine de dusuk. 2 3 gun bekle ve tekrar test yp bnceCnm nisan ayında 2 kere yumurtlama oldu bende biri klomen ve iğne ile diğeri kendi gunumde normal yumurtalama ovulasyon testi ile ogrenmistum adetten 17 gün sonra
Adet gününe kadar bekleyecem mecburO zaman bi sansin var hala. Ama degern yine de dusuk. 2 3 gun bekle ve tekrar test yp bnce
Aynen benm de oyle. icimde bisi yokms gbi geliyor.Benim de reglime 5 gün kaldı ama artık düşünmek istemiyorum iyice kafayı yedim. Artık içimde his de kalmadı sanki içim boşmuş gibi geliyor. Hayırlısı.
Aminnn rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim bi tane war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo ikinci galiba nir gün günüm geçti burda okudukça umutlandım inş wardır bişiler yoksada nasip wardır bunda da bit hayırAllah yardimcimiz olsun gercekten bebek sahibi olacagiz derken psikolojimiz alt ust oldu,benim de belirtiler gitti bugun hicbiseyim yok sabir sabir sabir diliyorum hepimize
Valla helal olsun,benim bata 5 gun var,yarin test yapicam sizin gününüz gecmis bekliyosunuz bi de ben becerebilsem sunuAminnn rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim bi tane war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo ikinci galiba nir gün günüm geçti burda okudukça umutlandım inş wardır bişiler yoksada nasip wardır bunda da bit hayır
İnşallah öyledir ama sanmam adete 5 gun var olsa biraz daha yüksek değer çıkabilir di anlamadigim şey su gibi akıntım var hala vede gohus hassasiyetim var neden böyle oluyor
Benimde mayis 13 bat .. Bende ikinciyi iatiyorum hemde cok ama bir senedir olmuyor.. İnsallah mayista hepimiz guzel haberleri alirizAminnn rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim bi tane war ikinci düşünüyorum ama ilk hamilelikle bir olmuyo ikinci galiba nir gün günüm geçti burda okudukça umutlandım inş wardır bişiler yoksada nasip wardır bunda da bit hayır
Eğer hamile olursan mutlaka yaz merak ettim benim son adet 29mart sadece göğsüm hassaslaştı burda bir sürü bişe okuyıncaa umutlandım bakalım adet olucakmıyımBenimde mayis 13 bat .. Bende ikinciyi iatiyorum hemde cok ama bir senedir olmuyor.. İnsallah mayista hepimiz guzel haberleri aliriz))
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sadece göğüslerim hassaslaştı acaba mı diyorum ama tutucam kendimi pazartesi beklicemValla helal olsun,benim bata 5 gun var,yarin test yapicam sizin gününüz gecmis bekliyosunuz bi de ben becerebilsem sunu
Tamam canim sende mutlaka yaz.. Kendinde cok belirti arama benim bi ay 15 gun günüm gecmisti midem bile bulanmaya baslamisti ama hamile degilmişimEğer hamile olursan mutlaka yaz merak ettim benim son adet 29mart sadece göğsüm hassaslaştı burda bir sürü bişe okuyıncaa umutlandım bakalım adet olucakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?