MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Nasil yani?Catlatma ignesinin 15,asilamanin 13.gunu bugun ama bat 5mayis diye biliyorum,valla eger dediginiz gibi hamissem ucarim mutluluktan
bir onceki adet tarihini esas almiyorsunuz bildigim kadariyla.
doktorlarim hep 15. gun test verirlerdi.catlatma ignesinin tarihine gore hesapliyordu.
sende dene arkadasim bence bugun yada yarin olmazsan bebis var demektir.insallah...

bir onceki adet tarihini esas almiyorsunuz bildigim kadariyla.
doktorlarim hep 15. gun test verirlerdi.catlatma ignesinin tarihine gore hesapliyordu.
sende dene arkadasim bence bugun yada yarin olmazsan bebis var demektir.insallah...
Yaa insallah Allahim duysun sesini,yarin sabah test yapicam zaten ama stresten sigamiyorum hicbir yere,Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli bebisleri

Yaa insallah Allahim duysun sesini,yarin sabah test yapicam zaten ama stresten sigamiyorum hicbir yere,Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli bebisleri
amin insallah cnm .kac yasindasin? ne kadar oldu isteyeli?kacinci tedavin bu?

29u devirmek uzereyim,1seneye yakindir istiyoruz surekli klomen kullandim ama olmadi,bu 2. Asilamam klomen+catlatma ignesi ile.Senin?
ben 23 yasindayim.5 bucuk yillik evliligim var.
2 asilama.1 tup bebek negatif oldu malesef.
RABBIM kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah bizleride bir an once nasiplendirsin annelik duygusuyla...

Adet olcam gbi hissediyorum. karnim sisti ve kasiklarim agriyo. Artik biktim gercekten. Psikolojim berbat. Olmuyosa olmuyodur. Yeter artik
Canım ben de öyle hissediyorum da bozma moralini. Rabbim hayırlı bir zamanda hepimize nasip eder inşallah. Vakti zamanı gelmedi demek ki. Ağrı geliyor kasıklarıma ama hamilelik belirtisi değilmiş gibi geldi bana da. Daha kırmızıyı görmeden üzülüyorum da napalım. Rabbim sağlık versin diğer aya deneriz. Üzme kendini

ben 23 yasindayim.5 bucuk yillik evliligim var.
2 asilama.1 tup bebek negatif oldu malesef.
RABBIM kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah bizleride bir an once nasiplendirsin annelik duygusuyla...
Aminnn, Allahım ben de içinde isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarımızı doldursun inşallah

Amin canim,var miydi bi problem peki
en son tup bebek doktoruyla konustuk gecen ay.
yumurtamin yavas oldugunu ve esimdede yavaslik oldugunu soyledi.
bu durumda tup bebek sart dedi.normal yolla bu yavaslikla olmiycagini dusunuyor dktr.
biraz toparlanip ikinci tedaviye gideriz insallah.RABBIM buyuktur cabamizin karsiligini aliriz insallah...

Rabbim tez zamanda bu guzel duyguyu sana yasamayi nasip etsin namaz kilinca sanada dua edecem

Kızlarrr Catlatma iğnesinden Kac gün sonra tutmassa sökülür bir insan Bende Tutmadı herhalde ya... Adet belirtileri var bende Canım Gece Gece patates salatası cekti burnuma Kokusu geldi Cok Hazım var 2 Gunden beri Kasığında arada sırada sancı oluyor bu kesin adet olcamın belirtisi

Amin canim,insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz,sen beni mutlu ettin,Allah da seni mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…