- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
bir onceki adet tarihini esas almiyorsunuz bildigim kadariyla.Nasil yani?Catlatma ignesinin 15,asilamanin 13.gunu bugun ama bat 5mayis diye biliyorum,valla eger dediginiz gibi hamissem ucarim mutluluktan
Yaa insallah Allahim duysun sesini,yarin sabah test yapicam zaten ama stresten sigamiyorum hicbir yere,Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli bebisleribir onceki adet tarihini esas almiyorsunuz bildigim kadariyla.
doktorlarim hep 15. gun test verirlerdi.catlatma ignesinin tarihine gore hesapliyordu.
sende dene arkadasim bence bugun yada yarin olmazsan bebis var demektir.insallah...
amin insallah cnm .kac yasindasin? ne kadar oldu isteyeli?kacinci tedavin bu?Yaa insallah Allahim duysun sesini,yarin sabah test yapicam zaten ama stresten sigamiyorum hicbir yere,Allah isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli bebisleri
29u devirmek uzereyim,1seneye yakindir istiyoruz surekli klomen kullandim ama olmadi,bu 2. Asilamam klomen+catlatma ignesi ile.Senin?amin insallah cnm .kac yasindasin? ne kadar oldu isteyeli?kacinci tedavin bu?
ben 23 yasindayim.5 bucuk yillik evliligim var.29u devirmek uzereyim,1seneye yakindir istiyoruz surekli klomen kullandim ama olmadi,bu 2. Asilamam klomen+catlatma ignesi ile.Senin?
Amin canim,var miydi bi problem pekiben 23 yasindayim.5 bucuk yillik evliligim var.
2 asilama.1 tup bebek negatif oldu malesef.
RABBIM kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah bizleride bir an once nasiplendirsin annelik duygusuyla...
Canım ben de öyle hissediyorum da bozma moralini. Rabbim hayırlı bir zamanda hepimize nasip eder inşallah. Vakti zamanı gelmedi demek ki. Ağrı geliyor kasıklarıma ama hamilelik belirtisi değilmiş gibi geldi bana da. Daha kırmızıyı görmeden üzülüyorum da napalım. Rabbim sağlık versin diğer aya deneriz. Üzme kendiniAdet olcam gbi hissediyorum. karnim sisti ve kasiklarim agriyo. Artik biktim gercekten. Psikolojim berbat. Olmuyosa olmuyodur. Yeter artik
Aminnn, Allahım ben de içinde isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarımızı doldursun inşallahben 23 yasindayim.5 bucuk yillik evliligim var.
2 asilama.1 tup bebek negatif oldu malesef.
RABBIM kimsenin gozunu yolda birakmasin insallah bizleride bir an once nasiplendirsin annelik duygusuyla...
en son tup bebek doktoruyla konustuk gecen ay.Amin canim,var miydi bi problem peki
en son tup bebek doktoruyla konustuk gecen ay.
yumurtamin yavas oldugunu ve esimdede yavaslik oldugunu soyledi.
bu durumda tup bebek sart dedi.normal yolla bu yavaslikla olmiycagini dusunuyor dktr.
biraz toparlanip ikinci tedaviye gideriz insallah.RABBIM buyuktur cabamizin karsiligini aliriz insallah...
Sanki yeni bir gebelik gibi canım doktora sor. Seni üzmek istemem ama umutlandırıyor gibi olmim ama.0.667 çıktı cnm kafayı yemek üzereyim
Kızlar benim adetim geceli 5 gün oldu beta HCG dgerim 18 çıktı. Bu kadar duşuk olan var miSanki yeni bir gebelik gibi canım doktora sor. Seni üzmek istemem ama umutlandırıyor gibi olmim ama.
İnşallah öyledir tum belirtilerim var ama neden öyle oldu anlamadım 5 Mayıs a kadar belli olur dua edin bana kızlar yıkıldım resmenSanki yeni bir gebelik gibi canım doktora sor. Seni üzmek istemem ama umutlandırıyor gibi olmim ama.
Rabbim nasib etsin inşallah canım duyarım seninle..İnşallah öyledir tum belirtilerim var ama neden öyle oldu anlamadım 5 Mayıs a kadar belli olur dua edin bana kızlar yıkıldım resmen
Canım bir değişiklik yoksa eğer geç döllenme olmuş olabilir mi? Doktora sordun mu ne dedi?Kızlar benim adetim geceli 5 gün oldu beta HCG dgerim 18 çıktı. Bu kadar duşuk olan var mi
Adet tarihin ne zamandi canim ? Ben 15 gün gectikten sonra ogrenmistim. Daha yeniydi. Gec döllenme olmus demisti doktor.İnşallah öyledir tum belirtilerim var ama neden öyle oldu anlamadım 5 Mayıs a kadar belli olur dua edin bana kızlar yıkıldım resmen
Amin canim,insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz,sen beni mutlu ettin,Allah da seni mutlu etsinen son tup bebek doktoruyla konustuk gecen ay.
yumurtamin yavas oldugunu ve esimdede yavaslik oldugunu soyledi.
bu durumda tup bebek sart dedi.normal yolla bu yavaslikla olmiycagini dusunuyor dktr.
biraz toparlanip ikinci tedaviye gideriz insallah.RABBIM buyuktur cabamizin karsiligini aliriz insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?