- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bizim de 1 yilimiz bu ay doldu. Bz de hamilelik haberiyle kutlamak istesk evlilik yildonumunu ama nasip olmadi. Rabbim ne zaman verirse artik29 mayıs bat son 4 gün sayıyorum pazara kadar adet olmazsam hemen testeee
İnş.canım en kısa zamanda.dua edin banaBizim de 1 yilimiz bu ay doldu. Bz de hamilelik haberiyle kutlamak istesk evlilik yildonumunu ama nasip olmadi. Rabbim ne zaman verirse artik
Sende bize canimİnş.canım en kısa zamanda.dua edin bana
Kizlar ben soyle bisi paylasmak istiyorum. Bn gecen hafta carsamba gunu yumurtlama testi yaptim. 2.cizgi koyuya yakindi. bn persembe test yapmadm. Tam koyulasmistir diye ve o 2 3 gunu cok iyi degerlendirdim. ama yine de degerlendirmeye devam ediyordum nolur nolmaz diye. Ama dun bisi olmadi o konuda. Korkuuorum smdi. Ya hamile degilsem
Benim de 9 gun var. Gecmistir yumurtlama yani artik. Diye tahmin ediyorum.Hamile değilsen bi sonraki ay Allah kerim.
Umarım hamilesindir.
Daha batıma 9 gün var beklemek çok zor.
Hala yumurtalıklarım ağrıyor. Umarım bebiş vardır.
Bir de daha önce düşük yapan arkadaşlara tavsiyem d vitamini değerlerine baktırsınlar. Bu değerin olması gerekenden az olması en önemli düşük nedeni. D vitamininiz düşükse düşük yaparsınız bu böyledir. Dikkat etmenizi öneririm.
evet d vitamini önemli benim düşükden sonra baktılar 4 dü değerim çok düşük dedi doktor sonra ampüllerden verdiler d vitamini şuan 62 ye cıktı bakalım hayırlısıHamile değilsen bi sonraki ay Allah kerim.
Umarım hamilesindir.
Daha batıma 9 gün var beklemek çok zor.
Hala yumurtalıklarım ağrıyor. Umarım bebiş vardır.
Bir de daha önce düşük yapan arkadaşlara tavsiyem d vitamini değerlerine baktırsınlar. Bu değerin olması gerekenden az olması en önemli düşük nedeni. D vitamininiz düşükse düşük yaparsınız bu böyledir. Dikkat etmenizi öneririm.
bence 5 gün kalana kadar devam et bazen geç döllenme oluoBenim de 9 gun var. Gecmistir yumurtlama yani artik. Diye tahmin ediyorum.
Evet. Ama 1 gunden bosi olmaz dmi. Sonucta hergun olmasi da saglikli degil dimibence 5 gün kalana kadar devam et bazen geç döllenme oluo
yok ben yumurtlama 3 gün peşpeşe sonrasında birgün boşlukla ypıorum doktor öle tavsiye etmiştiEvet. Ama 1 gunden bosi olmaz dmi. Sonucta hergun olmasi da saglikli degil dimi
yani ovu testi kullanıosan yada doktor takibindesen çatlama döneminde 3 gün peşpeşe sonrasında mutlaka en az bir hafta boyunca bir gün arayla demişti doktorum ben öle uyguladığımda hamile kaldım ama düşük oldu malesef buayda o şekilde devam edioruz bakalım inşş olumlu sonuçlar olur hakkımızda hayırlısıEvet. Ama 1 gunden bosi olmaz dmi. Sonucta hergun olmasi da saglikli degil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?