MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhaba yeni katıldım bir yılımız 9 mayısta dolacak inş. Yumurtlama günüm 15 nisandı dünden beridir sol kasığımda bi bilye hareket ediyo batıyo gibi yedi aydır deniyıruz fakat normal adet tarinden üç önce adetim geliyo hüsran yani şimdi ilk evlilik yıl dönümümüz hamilelikle kutlamak istiyoz inş. Paylaşıyım dedim sizlerle

29 mayıs bat son 4 gün sayıyorum pazara kadar adet olmazsam hemen testeee

Bir sorum olacak yumurtalma günü takvimlerinde adet bitiminden üç gün sonra doğurgan gün başlıyor bir hafta boyunca en sonundada yumurtlama günü yazıyor ilişki yumurtlama gününde ve sonrasındami yapılmalı yumurtanın çatladığı güne denk gelsin diye

benimde 7 mayıs bat hayırlısı hepimiz için 11. ay bu ay denemeye başlayalı bu zaman içinde 2 erken düşük yaptım keseyi göremeden düştü

Kizlar ben soyle bisi paylasmak istiyorum. Bn gecen hafta carsamba gunu yumurtlama testi yaptim. 2.cizgi koyuya yakindi. bn persembe test yapmadm. Tam koyulasmistir diye ve o 2 3 gunu cok iyi degerlendirdim. ama yine de degerlendirmeye devam ediyordum nolur nolmaz diye. Ama dun bisi olmadi o konuda. Korkuuorum smdi. Ya hamile degilsem

Hamile değilsen bi sonraki ay Allah kerim.
Umarım hamilesindir.

Daha batıma 9 gün var beklemek çok zor.
Hala yumurtalıklarım ağrıyor. Umarım bebiş vardır.

Bir de daha önce düşük yapan arkadaşlara tavsiyem d vitamini değerlerine baktırsınlar. Bu değerin olması gerekenden az olması en önemli düşük nedeni. D vitamininiz düşükse düşük yaparsınız bu böyledir. Dikkat etmenizi öneririm.

Benim de 9 gun var. Gecmistir yumurtlama yani artik. Diye tahmin ediyorum.

evet d vitamini önemli benim düşükden sonra baktılar 4 dü değerim çok düşük dedi doktor sonra ampüllerden verdiler d vitamini şuan 62 ye cıktı bakalım hayırlısı

Evet. Ama 1 gunden bosi olmaz dmi. Sonucta hergun olmasi da saglikli degil dimi
yani ovu testi kullanıosan yada doktor takibindesen çatlama döneminde 3 gün peşpeşe sonrasında mutlaka en az bir hafta boyunca bir gün arayla demişti doktorum ben öle uyguladığımda hamile kaldım ama düşük oldu malesef buayda o şekilde devam edioruz bakalım inşş olumlu sonuçlar olur hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…