MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ayni belirtiler bendede var. Hayirlisi olsun..

Adetinize kac gun var benim de ayni belirtilerim var akintim kahverengi cok acik bazen beyaz bazen krem 4 gundur geciyir benim ki

Canim aynen dedigin gibi yaptm ben. Catlama gunu dahil onceainde 3 gun pespese oldu. Snra birer gun arayla yaptik. Cok ümitlendim smdi

5 gun kalana kadar devam edilcek de bat 5 gunden daha yaklastikca yapilmamasi gerekiyor dimi? Sakincasi oluyo diyorlar
doktora ben bunu sormuştum bi sakınca yok keyfine kalmış dedi benim doktorum ama annemler ve tecrübeli teyzeler çocuk oluştuysa yaparsan düşük olur dedikleri için ben yapmıorum zaten düşük hikayem var zaten insanın artık yapasıda gelmio :))))

5 gun kalana kadar devam edilcek de bat 5 gunden daha yaklastikca yapilmamasi gerekiyor dimi? Sakincasi oluyo diyorlar
doktora ben bunu sormuştum bi sakınca yok keyfine kalmış dedi benim doktorum ama annemler ve tecrübeli teyzeler çocuk oluştuysa yaparsan düşük olur dedikleri için ben yapmıorum zaten düşük hikayem var zaten insanın artık yapasıda gelmio :))))

Aslnda cogu insan hamileligini bilmeden devam ediyor. Mesela plansz hamile kalanlar. Jicbisi olmuyor neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…