- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ampülleri nasıl kullandın? Haftada kaç ampul içtin? Ne kadar zaman kullandın canım?evet d vitamini önemli benim düşükden sonra baktılar 4 dü değerim çok düşük dedi doktor sonra ampüllerden verdiler d vitamini şuan 62 ye cıktı bakalım hayırlısı
cnm benım gogus ucu kenarı genısledı, gece hıc uyanıp lavaboya gıtmeyen ben her gece kalkmaya basladım (3 gundur ) akıntım hala devam edıyor ara ara cok acık kahverengı leke tarzı ve karnım adet olacakmısım gıbı agırıyor bel agrısı ıle berabaer
Adetinize kac gun var benim de ayni belirtilerim var akintim kahverengi cok acik bazen beyaz bazen krem 4 gundur geciyir benim kicnm benım gogus ucu kenarı genısledı, gece hıc uyanıp lavaboya gıtmeyen ben her gece kalkmaya basladım (3 gundur ) akıntım hala devam edıyor ara ara cok acık kahverengı leke tarzı ve karnım adet olacakmısım gıbı agırıyor bel agrısı ıle berabaer
Canim aynen dedigin gibi yaptm ben. Catlama gunu dahil onceainde 3 gun pespese oldu. Snra birer gun arayla yaptik. Cok ümitlendimyani ovu testi kullanıosan yada doktor takibindesen çatlama döneminde 3 gün peşpeşe sonrasında mutlaka en az bir hafta boyunca bir gün arayla demişti doktorum ben öle uyguladığımda hamile kaldım ama düşük oldu malesef buayda o şekilde devam edioruz bakalım inşş olumlu sonuçlar olur hakkımızda hayırlısı
5 gun kalana kadar devam edilcek de bat 5 gunden daha yaklastikca yapilmamasi gerekiyor dimi? Sakincasi oluyo diyorlarCanim aynen dedigin gibi yaptm ben. Catlama gunu dahil onceainde 3 gun pespese oldu. Snra birer gun arayla yaptik. Cok ümitlendimsmdi
4 ampül verdi 10 günde bir iç dedi ben 6 tane içtim doktora gidene kadar haftada bir içtim çabuk yükselsin diye :)Ampülleri nasıl kullandın? Haftada kaç ampul içtin? Ne kadar zaman kullandın canım?
doktora ben bunu sormuştum bi sakınca yok keyfine kalmış dedi benim doktorum ama annemler ve tecrübeli teyzeler çocuk oluştuysa yaparsan düşük olur dedikleri için ben yapmıorum zaten düşük hikayem var zaten insanın artık yapasıda gelmio :))))5 gun kalana kadar devam edilcek de bat 5 gunden daha yaklastikca yapilmamasi gerekiyor dimi? Sakincasi oluyo diyorlar
doktora ben bunu sormuştum bi sakınca yok keyfine kalmış dedi benim doktorum ama annemler ve tecrübeli teyzeler çocuk oluştuysa yaparsan düşük olur dedikleri için ben yapmıorum zaten düşük hikayem var zaten insanın artık yapasıda gelmio :))))5 gun kalana kadar devam edilcek de bat 5 gunden daha yaklastikca yapilmamasi gerekiyor dimi? Sakincasi oluyo diyorlar
Umutsuz olma. Rabbim izin verirse hersey olur. Sadece zamani vardirBenim bat mayısa iki kala :)
Hiç umudum yok.
Cunku bu ay yumurtlama sancısı çekmedim. Hoş çeksemde Olmuyor zaten
Aslnda cogu insan hamileligini bilmeden devam ediyor. Mesela plansz hamile kalanlar. Jicbisi olmuyor neticede.doktora ben bunu sormuştum bi sakınca yok keyfine kalmış dedi benim doktorum ama annemler ve tecrübeli teyzeler çocuk oluştuysa yaparsan düşük olur dedikleri için ben yapmıorum zaten düşük hikayem var zaten insanın artık yapasıda gelmio :))))
Bencede yilmak yok bugün 12.gün3-4 mayıs başlıcam bende suan reglım ıns olur:)yılmak yok
bat 4 mayıs cnmAdetinize kac gun var benim de ayni belirtilerim var akintim kahverengi cok acik bazen beyaz bazen krem 4 gundur geciyir benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?