- 1 Nisan 2021
- 117
- 60
- 13
- 30
- Konu Sahibi minikurabiye
-
Benim son regl 7 mart daha regl olmadım bekliyorumMerhaba kızlar bat benim ay sonu
Hadi gelin bu ay sonu sabırsızlıkla bekliyen anne adayları gelin bekleyelim. Dertleşelim Şafak tutalımgüzel haberleri birbirimize verelim. Rabbim bize bir bebek nasip etsin ve bizde hamileyimmm diye yazalım. Test atalım. O çift çizginin her seferinde bizim gördüğümüz hayal çizgileri bu sefer gerçeğini görelim :)
Test yaptınız mi peki baya geçmiş inşallah bebek vardırBenim son regl 7 mart daha regl olmadım bekliyorum
Pardon son regl 7 mart kusura bakmayın yanlış yazmışım. Bu arada Mart 16 çatlatma iğnesi yapıldım mart 25 Dr gittim yumurta çatlamış dedi normalde 6-7 Nisan gibi regl olmam gerekiyor ama olmadım kasık ağrım iğneden buyana hiç geçmediTest yaptınız mi peki baya geçmiş inşallah bebek vardır
Merhaba benim de bat 4 mayıs reglim henüz yeni bitti inşallah diğer aya hamile oluruzMerhaba kızlar bat benim ay sonu
Hadi gelin bu ay sonu sabırsızlıkla bekliyen anne adayları gelin bekleyelim. Dertleşelim Şafak tutalımgüzel haberleri birbirimize verelim. Rabbim bize bir bebek nasip etsin ve bizde hamileyimmm diye yazalım. Test atalım. O çift çizginin her seferinde bizim gördüğümüz hayal çizgileri bu sefer gerçeğini görelim :)
İnşallah canım ben 3 tane kaset test yaptım negatifMerhaba benim de bat 4 mayıs reglim henüz yeni bitti inşallah diğer aya hamile oluruz
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba benim bat 15 nisan yada 20 nisan düzensizlik olduğundan tam emin değilim. İnsallah herkes hayırlı haberler alır
Ozaman sizde birşeyler var genelde rgl sancısı gibi oluyor . Ikınsanız sanki rgl olucakmişsiniz gibi bence test yapın.Pardon son regl 7 mart kusura bakmayın yanlış yazmışım. Bu arada Mart 16 çatlatma iğnesi yapıldım mart 25 Dr gittim yumurta çatlamış dedi normalde 6-7 Nisan gibi regl olmam gerekiyor ama olmadım kasık ağrım iğneden buyana hiç geçmedi
İnşallah ya gerçektenten şu mübarek aylarda yüzümüz olsun inşallahMerhaba benim de bat 4 mayıs reglim henüz yeni bitti inşallah diğer aya hamile oluruz
15 nisana kadar beklesemmi acaba geç döllenme olabilirmiOzaman sizde birşeyler var genelde rgl sancısı gibi oluyor . Ikınsanız sanki rgl olucakmişsiniz gibi bence test yapın.
Senin az kalmiş. Benim ay sonu çok var daha hadi güzel haberler ile gel inşallahMerhaba benim bat 15 nisan yada 20 nisan düzensizlik olduğundan tam emin değilim. İnsallah herkes hayırlı haberler alır
Ama baya geçmiş. Rgl de geçmiş iyneden 14 ile 16 gün içinde rgl olunması bekleniyor sizde oda olmamiş.15 nisana kadar beklesemmi acaba geç döllenme olabilirmi
Ozaman bekle canım zaten bugün 12 nisan 3 güncük daha inşallah tutmuştur. Ama benim içime öyle bi his düştü okadar formları okudum iyneden sonra en geç 16 gün de rgl olmuşlar. İnşallah güzel haberler ile gelEvet işte geç döllenme olduysa testte çıkarmı yarın yaptırsam negatif çıkmasından korkuyorum o yüzden beklemek istiyorum
İnşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederimOzaman bekle canım zaten bugün 12 nisan 3 güncük daha inşallah tutmuştur. Ama benim içime öyle bi his düştü okadar formları okudum iyneden sonra en geç 16 gün de rgl olmuşlar. İnşallah güzel haberler ile gel
Ay inşallah canımİnşallah ya gerçektenten şu mübarek aylarda yüzümüz olsun inşallah
Ay inşallah canımİnşallah ya gerçektenten şu mübarek aylarda yüzümüz olsun inşallah
İnsallah canim hepimizin yüzü gülsün. Senin yumurtlama dönemin geldimi takip ediyormusunSenin az kalmiş. Benim ay sonu çok var daha hadi güzel haberler ile gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?