- Konu Sahibi minikurabiye
-
Ben yarın erken test yapsam dogru sonuc alirmiyim acabaOzaman bekle canım zaten bugün 12 nisan 3 güncük daha inşallah tutmuştur. Ama benim içime öyle bi his düştü okadar formları okudum iyneden sonra en geç 16 gün de rgl olmuşlar. İnşallah güzel haberler ile gel
Geldi bugündü 3 gün degerlendiricez. Klomen kullandım yumurta gelişti bakalım. Gerisi ya nasip diyoruz: )İnsallah canim hepimizin yüzü gülsün. Senin yumurtlama dönemin geldimi takip ediyormusun
Geç döllenme olduysa çıkmaz. Silik çıkar Buda seni yıpratır net sonuçu öğrene kadar en doğru sonuç kan testi.Ben yarın erken test yapsam dogru sonuc alirmiyim acaba
Cuma günü kan testi yaptırdım negatif. Yumurtlamanin üstünden 1 hafta gecmisti henüz. Umut var mi senceGeç döllenme olduysa çıkmaz. Silik çıkar Buda seni yıpratır net sonuçu öğrene kadar en doğru sonuç kan testi.
İnsallah hayırlısıyla nasip etsin Allah canmGeldi bugündü 3 gün degerlendiricez. Klomen kullandım yumurta gelişti bakalım. Gerisi ya nasip diyoruz: )
Umut rgl olmadığın sürece var. Hiç denk gelmedin mi kadın örnek 1 nisanda test yapıyor negatifCuma günü kan testi yaptırdım negatif. Yumurtlamanin üstünden 1 hafta gecmisti henüz. Umut var mi sence
Evet duyuyorum insallah öyle olur benimdeUmut rgl olmadığın sürece var. Hiç denk gelmedin mi kadın örnek 1 nisanda test yapıyor negatif
2 nisanda yapıyor negatif 3 nisanda yapıyor hafif silik çizgi varla yok arası 4 nisanda biraz belli yani umud dediğim gibi hep vardır. Biraz bekle ozaman kan testi vermişsin. Yeni daha 1 hafta 10 gün bekle derim.
Günaydın ben şimdi kaset test yaptım negatifGeç döllenme olduysa çıkmaz. Silik çıkar Buda seni yıpratır net sonuçu öğrene kadar en doğru sonuç kan testi.
Umut dünyasıHamileyim kesin derken
Test yaptınız mi peki baya geçmiş inşallah bebek vardır
Ozaman bekle canım zaten bugün 12 nisan 3 güncük daha inşallah tutmuştur. Ama benim içime öyle bi his düştü okadar formları okudum iyneden sonra en geç 16 gün de rgl olmuşlar. İnşallah güzel haberler ile gel
Benimde 2 aydır yumurtlama dönemi ağrılı oldu sonrasinda da geçmedi ağrı. İnsallah bu ay hamilesinizdirdoktor yumurtan çatlamış dedi bana ama geçe ayda çatlamıştı ama döllenmedi baya ağrı çektim bu ayda aynı ağrılarım var ama ümitlenip üzülmek istemiyorum ama başkada birşey düşünemiyorum normalde de geciktiğim için test yapmak istemiyorum ama şuan birgün geçti banada dua edin
inşallah çok teşekkürlerBenimde 2 aydır yumurtlama dönemi ağrılı oldu sonrasinda da geçmedi ağrı. İnsallah bu ay hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?