- Konu Sahibi minikurabiye
-
Evet 6 gün geçtiAdetin geçtimi canım
6 gün geçtiyse kan tahlili yaptırın bence. Gec döllenme olsa bile kanda çıkar artık. İnsallah pozitif sonuc alırsın ama değilse de. Bir doktora danış neden geciktigiyle ilgiliEvet 6 gün geçti
Bugün test yaptım bakarmisin canm var midir birsey senceEvet 6 gün geçti
Merhaba kızlar bat benim ay sonu
Hadi gelin bu ay sonu sabırsızlıkla bekliyen anne adayları gelin bekleyelim. Dertleşelim Şafak tutalımgüzel haberleri birbirimize verelim. Rabbim bize bir bebek nasip etsin ve bizde hamileyimmm diye yazalım. Test atalım. O çift çizginin her seferinde bizim gördüğümüz hayal çizgileri bu sefer gerçeğini görelim :)
Bence yok gibi
Tüh bu ay da olmadı demekBence yok gibi
Ayyyy hayalet bi çizgi var. Test yapsanaaaaBugün test yaptım bakarmisin canm var midir birsey senceEki Görüntüle 2824081 Eki Görüntüle 2824082
Aynısından bir tane daha yaptım ayni şekilde oldu. Baska marka yaptım birsey cikmadiAyyyy hayalet bi çizgi var. Test yapsanaaaa
İstersen 1-2 gün daha bekle kan ver canım. Slik bi çizgi varAynısından bir tane daha yaptım ayni şekilde oldu. Baska marka yaptım birsey cikmadi
Bugun gidip versemmi acabaİstersen 1-2 gün daha bekle kan ver canım. Slik bi çizgi var
Ben gördüm çizgiyi 2 ci hayalet siz gördünüz mü
Canım hayalet bir çizgi gördüm ben deeBugün test yaptım bakarmisin canm var midir birsey senceEki Görüntüle 2824081 Eki Görüntüle 2824082
Amin canım benim de 29’u. Bakalım ne olacakKızlar şu mübarek ay’ın yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlerede mis kokulu evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın İnşallahBenim BAT 26 Nisan beklemedeyim bakalım
2.çizgi var bence de ama Bence 1-2 gün bekle kan vermek için sen bilirsin yine de...Bugun gidip versemmi acaba
Ben hayal cizgiyi gördüm
6 gün var. 6 gün kala yapılan test yaptım. 2-3 gün daha bekleyip vereyim diyorum kan iyice az kalmışkenCanım hayalet bir çizgi gördüm ben deeReglin gecikti mi ? Kan testi yaptırabiliyorsan en doğru sonucu o verir
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiştir6 gün var. 6 gün kala yapılan test yaptım. 2-3 gün daha bekleyip vereyim diyorum kan iyice az kalmışken
Doğru diyorsun da sabirsizlik işte. Dayanabildigim kadar dayanicam kan testi içinHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiştirben olsam kesin sonuç İçin reglimin en azından 1 gün geçmesini beklerdim. Çünkü adet gecikmeden önce yapılan kan testleri bile yanıltıcı olabiliyor.. sonucu yaz mutlaka merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?