- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
acım vaaaar kızlar 20den fazla yumurta çıkacak sanırım ağrı olması iyi birşey geliştiğini gösteriyor ama canım yanıyor daha 7. günüm bu kadar sancı senağlama yarın yine kontrolüm var usg ve e2 bakılacak bu arada eselle tanıştık biz asigim maviş maviş bir arkadaşım oldu benim aramızda 2 gün var ard arda olucak herşeyimiz
eselcım cok sevındım canım ..her şey ne guzel gelişmiş .. bır an once bebegıne kavuşman için yurekten dua edıyorum ... kalbım senınle ..kendıne ıyı bak canımkızlarrrr merhaba tekrar döndüm dıpdıtısın dediği gibi tedaviya kaptırdım kendimi yazamadım.bugün yumoşlarım toplandı 7 tane.
eşime macs yöntemi uygulanacaktı sayı çok azdı bugün çok iyi çıkmış.
yarın belli olacak bakalım kaç bebeğim hayatta benimle olmak isteyecek.inşallah
bu sefer beni bırakmazlar...
dıptısla aynı günde gidiyoruz bakalım ne olacak inşallah rabbim isteyen uğraşan herkesin kucağını doldurur...
acım vaaaar kızlar 20den fazla yumurta çıkacak sanırım ağrı olması iyi birşey geliştiğini gösteriyor ama canım yanıyor daha 7. günüm bu kadar sancı senağlama yarın yine kontrolüm var usg ve e2 bakılacak bu arada eselle tanıştık biz asigim maviş maviş bir arkadaşım oldu benim aramızda 2 gün var ard arda olucak herşeyimiz
eselcım cok sevındım canım ..her şey ne guzel gelişmiş .. bır an once bebegıne kavuşman için yurekten dua edıyorum ... kalbım senınle ..kendıne ıyı bak canım
asicim teşekküur ederim canım inşallah sende en kısa zamanda bizi güldüreceksin sende dualarımdasıneselcim canim hadi hayirlisi hakkinda ins bu sefer yuzun gulecek bizleride guldureceksin dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?