Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

hos bulduk canım seninde tedavin hayırlı olsun artık bir iki gune baslarsın alkisalkisalkis

tedavin hayırlı olsun canım,moralın nasıl ,tahlilllerin iyıi cıkmıs tebrikler :sm_cool:

merhabalar kızlar nasılsınız tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı sonuclar diliyorum.bakalım kim önce tedavi sonrasında pozitif sonucu alacak rabbim hiç kimseye negatif sonuc göstermesin.

amin canım allah dualarımızı kabul eder insallah ve hepimiz istisnasız anne oluruz :dance:

canım hayırlı olsun,tahlillere gelince daha once elinde olan ne tahlil varsa onu yanında gotur ve goster ozellikle yeni tahlilin varsa cok iyi olur,ayrica Dr seni muayene edince durumuna gore tahlil isticektır,tahlillerin cogu 2 gunde cıkar zaten,ama dedigim gibi elindekı tahlilleri gorurmeye onutma Dr demese bile,onlara bakacaktır ona ısık tutacaktır

cuma gunu canım,sende almandamısın?

Canım evet bende Alman hastanesinde tedavi görüyorum Halit Bey Doktorum. Bugün ameliyatı vardı kendisi muayene edemedi geç gelecekti benimde işyerimde izin problemim olduğu için bekleyemedim. Burçak hanım muayene etti ve yarın yine gideceğim kontrole..Halit bey telefonla aradı sağolsun cumartesi günü yumurtalarım toplanacak eğer bir aksilik çıkmazsa

kızlar benim tedavim yarım kaldı yumurtalarım gelişmedi çok moralim bozuk.

canım bu olay benimde basımdan gecti gecen sene, sabır gostermek gerek,inan o zaman allah mukafatını verecektır goreceksın,bir dahakı tedavinde mutlulugu yakalarsın insallah allah buyuktur canım,lutfen moralını bozma biliyorsun bu isler moral ister

evet belkide böylesi hayırlı ama cok üzüldüm kaç aydır tedaviye başlamayı bekliyordum eşimde şehirr dışında kendimi boşlukta hiissettim iyice agladım şimdide başım agrıyor.

evet belkide böylesi hayırlı ama cok üzüldüm kaç aydır tedaviye başlamayı bekliyordum eşimde şehirr dışında kendimi boşlukta hiissettim iyice agladım şimdide başım agrıyor.

Canım benim kıyamam yaa..Ağlamak evet seni rahatlatır ama dozunda bırak..Ne olur arkadaşımm

sağol canım sizler için dua edecegim inşl siz hedeflerinize ulaşırsınız burda sizinle mutlu haberlerinizi paylaşırım. acaba benim gibi olan varmıdır.

Hlit bey benım de doktorum iyi diyorlar bakalım,insallah sayica cok ve kaliteli yumurtan olur,bir sey sorcam sen puregonmu kullanmıstın?yanında Lucrın verdilermi?senin kısa protokolmu? cok sordum kusura bakma

sağol canım sizler için dua edecegim inşl siz hedeflerinize ulaşırsınız burda sizinle mutlu haberlerinizi paylaşırım. acaba benim gibi olan varmıdır.

Sağol canım. Eminim sende burdan güzel haberler vereceksin bize. Şehnaz yazmıştı biraz önce aynı şeyleri yaşadığını. Nerde başlamıştın tüp bebek tedavisine

bursa acıbadem tatlım dok çok iyi işini ehli ama benim yumurtalarda iş yok.birde incir kürü yaptım gelişsinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…