- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
kızlar mrb dün mayadaydım gelidim yine ist.a şerife hemşireye 7 tüp kan verdim dıptıscım bende senin gibi çok aceleciyim osman hocaya dedim ki taahliller iyi çıkarsa mayısı beklemeyelim nisanda olsun :)))))çok aceleciyim ya ondan.tamam bakalım sonuçlar nasıl olacak sorun çıkmazsa başlarız dedii.inşallah orda aynı dönemlerde olursak görüşürüz.dıptıscım senin isim ne?seni soracaktım düün güler hemşireye adını bilmediğim için soramadım.kızlar daha önceki dr. bana tedaviden önce yumurtaları baskılamak için doğum kontrol hapı veriyodu ama osman hoca vermedi bakalım ne olacak.rabbim bu sayfayıııı hamilelik haberini verenlerle doldurur inşallah.evet canım hepimiz aynı dönem hamile kalırsak bebişlerimizin bir sürü tüp kardeşi olacak inşallah..kızlar benim eşimdede morfoloji bozukluğu ve sayı azlığı var.çok korkuyorum...
valla canım konu bebek olunca malesef hepimiz aceleciyiz 8 yıl bekleyince yolunu böyle son günler hiç geçmek bilmiyo
ay tabi dıptıs desen garip gelirdi :roflol:
damla canım benim adım şerife hemşireye damla de betibenzi atar sanıyorum
bıktı kadın benden:roflol: hergün rutin olarak arayıp soru soruyorumdelikafadulden
ayın 25i gelsede şu iğnelere başlasamhihoyyyt
inşallah adetimde zamanında gelir
bir sürü olumsuzluk var aslında eşimin izin olayı
birde tam mayısın 24 ündeki sınavı vs. ama umrumda değilhihoyyyt
cnm valla bende hemşireleri bıktırıyorum da şimdilik daha tedaviye başlamadım ya bıktırmadım hele bi tedaviye başlayım sen o zaman gör beni ayyyyy birde tedavide misafirhanede aynı dönemde kalırsak ne güzel olurrr
iyi aksamlar kıslar size bir sorum vardı ya bende insallah tedavye baslıcam ama adetim yeni bitti ben ne zaman gitmeliyim merkeze muayene olmak icin ayrıca kısa protokolde olsa uzunda olsa adetin 21 nci günü lucrinlemi baslanılıyo tedaviye bunu merak ettimde yani ben simdi adet oluncamı gitmeliyim yoksa adetimin 21nci günü gelmedenmi gitmeliyim ? kafam karıstı ya
ayın 25i gelsede şu iğnelere başlasamhihoyyyt
inşallah adetimde zamanında gelir
bir sürü olumsuzluk var aslında eşimin izin olayı
birde tam mayısın 24 ündeki sınavı vs. ama umrumda değilhihoyyyt
eğer sosyal güvencemden onay gelirse bende olabilirim.
kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslaaaaaaaaaarr en erkenci benimhihoyyyt
günaydın caneylom herkese günaydınlar
nasılsın ayçacım....
Şu an için problem yok arkadaşım 24 ünde kontrol randevum var Murat Bey e sanırım antibiyotik verecek. Eğer bir aksilik çıkmazsa regl dönemim 29 Nisan..Murat Beyin dediğine göre 2.gün tedaviye başlanacakmış.Tabi heyşey yolunda giderse peki senin durumun nedir canım
canım inşallah sorunsuz devam edersin ederiz bu yolda ve bebeklerimizi alırız kucağımıza bende muhtemelen 30 nisanda adet olcam. hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye aynı gün bağırırız inşallah canım:CüvCüv::CüvCüv:
Canım ben ilk kez yaptıracağım için işlemi süreç ne kadar devam ediyor bilmiyorum ne kadar sürüyor yumurta hazırlama transfer sonuç kısmı eğer sakıncası yoksa anlatabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?