Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

ay tabi dıptıs desen garip gelirdi :roflol:
damla canım benim adım şerife hemşireye damla de betibenzi atar sanıyorum
bıktı kadın benden:roflol: hergün rutin olarak arayıp soru soruyorumdelikafadulden

valla canım konu bebek olunca malesef hepimiz aceleciyiz 8 yıl bekleyince yolunu böyle son günler hiç geçmek bilmiyo

ayın 25i gelsede şu iğnelere başlasamhihoyyyt
inşallah adetimde zamanında gelir
bir sürü olumsuzluk var aslında eşimin izin olayı
birde tam mayısın 24 ündeki sınavı vs. ama umrumda değilhihoyyyt

canım ayın 24 üne kadar işlerin çoktan bitmiş oluyo yani enazından transferin bitmiş oluyo inşallah sorunların hallolurda başka şeylere kafanı takmazsın allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar tedavilerimiz hayırlı olsun tekrar tekrar....

cnm valla bende hemşireleri bıktırıyorum da şimdilik daha tedaviye başlamadım ya bıktırmadım hele bi tedaviye başlayım sen o zaman gör beni ayyyyy birde tedavide misafirhanede aynı dönemde kalırsak ne güzel olurrr

evet rica ederiz aynı odaya verirlerhihoyyyt
senin adet tarihin ne zaman olacak

iyi aksamlar kıslar size bir sorum vardı ya bende insallah tedavye baslıcam ama adetim yeni bitti ben ne zaman gitmeliyim merkeze muayene olmak icin ayrıca kısa protokolde olsa uzunda olsa adetin 21 nci günü lucrinlemi baslanılıyo tedaviye bunu merak ettimde yani ben simdi adet oluncamı gitmeliyim yoksa adetimin 21nci günü gelmedenmi gitmeliyim ? kafam karıstı ya

canım bence bir an önce gidip doktorunla konuş herkesin protokolü farklı oluyor en sağlıklı bilgiyi verirler sana.zaten tahlil ultrason yapılacak onlar sana gitmen gereken zamanı söylerler.umarım hayırlı bir başlangıç olur ve alırsın meleklerini kucağına a.s.

canım ya zaten kocaya bir süre ihtiyaç yokdelikafadulden.bende acayip heyecanlıyım hadi halayın başı siz olun arkanızdan yetişiceza.s.

damlacım benim adet tarihi 23-25 arası bekliyorum eğer bu ay yetişmezse mayıs 25-26 olur sanırım sende mi misafirhanede kalacaksın.eşinde seninle birliktemi kalack.benim eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı büyük ihtimalle tedavi süresinde yanımda olmayacak arada bir gidip gelir diye düşünüyoruz da bakalım ne olacak

günaydın kıslaaaaaaaaaarr en erkenci benimhihoyyyt

nasılsın ayçacım....

Şu an için problem yok arkadaşım 24 ünde kontrol randevum var Murat Bey e sanırım antibiyotik verecek. Eğer bir aksilik çıkmazsa regl dönemim 29 Nisan..Murat Beyin dediğine göre 2.gün tedaviye başlanacakmış.Tabi heyşey yolunda giderse peki senin durumun nedir canım

canım inşallah sorunsuz devam edersin ederiz bu yolda ve bebeklerimizi alırız kucağımıza bende muhtemelen 30 nisanda adet olcam. hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye aynı gün bağırırız inşallah canım:CüvCüv::CüvCüv:

makber günaydın diycektim gitmişsin arkadaşım((

Canım ben ilk kez yaptıracağım için işlemi süreç ne kadar devam ediyor bilmiyorum ne kadar sürüyor yumurta hazırlama transfer sonuç kısmı eğer sakıncası yoksa anlatabilir misin?

Canım ben ilk kez yaptıracağım için işlemi süreç ne kadar devam ediyor bilmiyorum ne kadar sürüyor yumurta hazırlama transfer sonuç kısmı eğer sakıncası yoksa anlatabilir misin?

ne sakıncası olcak canım tabiki anlatırım adetin birinci gün sayınca 12 gün çatlatma iğnesi oluyo 14 gün yumurtalar toplanıyo embriyoların gelişimine göre toplamanın 3, 4, yada 5 günü transfer yapılıyo 10-12 gün sonrada test günü canım belki kişiden kişiye bir gün veya iki gün değişebilir ama ortalama böyle oluyo süreç inşallah sorunsuz ilerler canım tedavimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…