• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

canım eğer sende yazılan luveris bizim buradaki lucrin in karşılığıysa ve o luveris i adetinin 21. günü başlayacaksan protokolün uzun olanıdır. öncesinde mutlaka doğum kontrol hapı içmen gerekmiyor.yok eğer tüm bu ilçlarını adetinin 2. veya 3. günü kullanmaya başlayacaksan oda kısa protokol oluyor. her iki durumdada rabbi şimdiden kolaylıklar versin inşallah.

Ayni fikirirdeyim Firstnimbus, her yerin tedavi sekli farkli ama degisik isimlerde ayni etkilerde ilaclar, raabbim hepimizn hakkinda hayirlisini ansip etsin...

Sagol arkadasim cevabin icin. Ben agustosun adetimin 21ci gun baslicam allahin izniyle. Luveris'e gelince hemen alinmicakmis doktor kullan derse alicam anlican belki hic kullanmaya bilirim neye gore karar alinacak bilemiyorum neye yaradiginida bilmiyorum.
Bu bizim ilk deneme olucak cok sabirsizim.

Cokda sabirsizlanma ve cok umutlanma arkadasim benden sana tavsiye sonra olmadimi cok zuluyosun, yikliyosun.. Sen her iki sonucada kendini hazirl, guclu ol... Tedavin abslayana kadar herseyin atdini cikar, bol bol morel depola, bu konuya takilip kalma, Luveris internetten arastir canim, yada recetesini oku aldinmi....

Evt cnm inşallah sen de pozitif sonucunu alırsın Allahın izniyle. Bana sorarsan test yapma derim gülcecan yanlış anlama negatif çıkarsa (yanlış olabiliyor çünkü) test gününe kadar kendini boşuna üzersin. Biliyorsun stress bebişini etkiliyor. opuyorumnanaktan

kızlar 11.gün değerim 17,55 hamiletyim diyebilirmiyim sizce:teytey::teytey:

canım gozun aydın
ınsallah degerlerın katlanır ve bebgını kucagına alırsın
tekrar nezman test yaptırıcan

Cokda sabirsizlanma ve cok umutlanma arkadasim benden sana tavsiye sonra olmadimi cok zuluyosun, yikliyosun.. Sen her iki sonucada kendini hazirl, guclu ol... Tedavin abslayana kadar herseyin atdini cikar, bol bol morel depola, bu konuya takilip kalma, Luveris internetten arastir canim, yada recetesini oku aldinmi....

Haklisin silanaz. Fakat ben iki sonucada hazirim biliyorum ilkten tutmaya bilir.
Sonuçta insan ister istemez heyecanlaniyor sabirsizlaniyor bir an olsun bitsin gibisine.
Herseyin hayirlisi olsun. Bizim için uzun bir süreç bir yildir ugrasiyoruz ve tüp bebek yaptirmamiz bÜyük bir sans.
Ilaçlari henüz almadin nede olsa daha zaman var diye temmuz sonundan Önce alirim.
Ben agustos adetiyle baslayacagima göre eylÜl'de ancak.
Geç olsun iyi olsun en azindan orucu tutmus olurum.

ınsallah canım
uzme kendını sen ınsalah ıyı olur hersey
kacıncı denemen ve nerede canım

ilk denemem arkadaşım kalamış jinemedde oldu transferim ama takibimi ve transferimi Prof.Dr.CEM TURAN yaptı.şiddetle tavsiye ederim bana 4 tane çikolata kisti ameliyatından sonra Allahın izniyle o bu duyguyu yaşattı

Haklisin silanaz. Fakat ben iki sonucada hazirim biliyorum ilkten tutmaya bilir.
Sonuçta insan ister istemez heyecanlaniyor sabirsizlaniyor bir an olsun bitsin gibisine.
Herseyin hayirlisi olsun. Bizim için uzun bir süreç bir yildir ugrasiyoruz ve tüp bebek yaptirmamiz bÜyük bir sans.
Ilaçlari henüz almadin nede olsa daha zaman var diye temmuz sonundan Önce alirim.
Ben agustos adetiyle baslayacagima göre eylÜl'de ancak.
Geç olsun iyi olsun en azindan orucu tutmus olurum.

Ne kadar kendini hazirlasanda insana uzuluyo arkadasim cunku cok stresli ve yorucu bir tedavi tupbebek, basladinmi anliycan beni. Bende 6 yil olcak arkadasim, evlendim gunden beri isitoyrum cocuk sahibi olmayi ama 18 yasinda evlendim erken dedim ertledim sonradan problemler cikti esimin gecirdigi bir ameliyattan dolayi, Iki bucuk yil once ilk denemem Turkiye'de Oldu,husranla sonuclandi, ikinci'yi bes ay sonra Turkiye'ye gittim, sonuc pozitif benden mutlusu yok ama yasadim ulkeye dondukten sorna doktor'a gittim deger dusmeye basladi, BU Beni yikti resmen, ne kadar nasip degilmis desemde, cok hayallareim vardi olmadi, OKul'a verdim kendimi... IKi yil sonra tekrar ucuncu denemem icin Turkiye'ye tovbe etmistim, yurtdisinda deniyorum... Sen daha var canim zamanin insallah rabbim ilk denemende bebegine kavusmayi nasip eyler.. Benimde Agustos 10'a kadar sonuclar belli olur ben tutabilcekmiyim....

ecemnur canım çok tebrik ediyorum.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsi arkadaşım.
test gününü bekleyen diğer arkadaşlar inşallah hayırlısıyla arkadan sizden de pozif sonuçlar gelir ve hepimize moral, umut olursunuz.
arkadaşlar ben de bugün (adetimin 3.günüydü) gonal-f ye başladım 150 ml lik.bakalım artık hayırlısıyla yumoşların olmasını beklicez.
sılanaz canım sen ne durumdasın artık yumoşalar toplnacka mı?ben baya arkada kaldım sizden :((((((

CATDOG Çok teşekkür ederim canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin. kaydirigubbakcemile5

benimde dün iki minik böcüğüm geldi bana.inşallah beğenmeyip sıkılıp biran evvel gidelim demezler,bir ömür boyu birlikte oluruz artık onlarla:emir_bebek::emir_bebek:
çok sevindim yazını görünce hep aklımdaydın duamdasın merakla sonucunu bekliyorum
ınş tutunurlar sana kuzucukların ınş bu sefer anne olursun

:CüvCüv:

Back
X