Mayo konusunda haklı mı ?

Bu gibi şeyler sizin tekelinizde değil... Orada inancı olan da var olmayan da var. Bende tesettürluyum ama bir gün olsun sizin gibi düşünemedim.. ne yani herkes benim gibi olmak zorunda mı ? Plaj orası ne giysinler ? Karışık plaj diye üstüne basıp basıp durmussunuz, ne işiniz var sizin orada ? Oraya gidince böyle bir manzara ile karşı karşıya geleceğinizi bile bile yaptığınız mantıklı mı ? Siz sanıyorsunuz ki sadece bikini mayo giyen kadınlara bakıyor erkekler , oldu canım ! Hasema giyince o ıslak ıslak vücuda yapıştı mı daha çok dikkat çekiyor emin olun ! Erkekler bakıyor erkekler ediyor vs diye yaygara koparıyorsunuz madem o zaman kocanızı babanızını kardeşinizi göndermeyin öyle yerlere olur mu ? "Kadın insandır erkek de insan oğlu" demis Neşet üstad. Yani bu zihniyetleri yetiştiren de bir kadın... Diretip durmussunuz günah ayıp haram diye... Unutmayın bu dünyada ve bu memlekette, inancı olan da var olmayan da ...şimdi bir zahmet incecik bikini iplerinden siz ve sizin gibiler gözlerinizi çekip daha muhafazakar bir yere gidip orada yüzün...

kisa sorlu heryeri meydan da erkek gorsem 360 derece donerim arkaya bennde rahatsiz olurum dikkat edilmesi gerekir ama bikini ve kadin ikilisi ve dikkatsiz kadin olgusu daha baska daha mide bulandirici
360 derece donunce ayni yere gelirsiniz, burun estetigi hanim

E ebatlar aynı yani kıyas yapması normal

Lafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislik

Haddini bil saygısız .Milletin Müslümanlığı sogulayacak kadar şirke düşmüş kendini bilmez.Senin gibi iğrenç insanlar yüzünden dünya bu halde.Toptan bitsenizde kurtulsak

Bu tebliğ işi anladık Musluman'nin görevi de arkadaş biz de mağarada ya da uçsuz bucaksız bozkırlarda yaşamıyoruz yahu. Elimin altında her türlü imkan varken senin tebliğin ukalaliktan başka bir şey degil. Bir de "tamam saygı duyuyorum" demezler mi... Bütün kuşları öptün bi' ben kaldım leylek olarak. Git bahçendeki ağaçları buda yahu.

Bikini giyseniz nolur, giymeseniz nolur ?
Ben olsam bende giymezdim. eşime de izin vermezdim.
Ayrıca görümce ve kocalarıyla da tatile gitmezdim

Yazdigin hersey birbirinden les. Igrencligin tam dibisin, allah seni kendinle yasamaya mahkum ederek zaten en buyuk cezayi vermis, pisliginde debelen dur.
Avrupali "kafirlerin" de tirnagi bile olamaz senin gibiler;asilarindan tutun, kanser tedavilerine, tup bebek tedavilerinden tutun, cocuklarinizin genetik hastalik tedavilerine kadar her boklarindan yararlanin, bir de utanmadan bik bik otun. Uremekten baska bir boka yarayin da, su dunyaya bir faydaniz olsun.

Ne kadar sacma sapan cahilce seyler yazmssiniz insan hayret ediyor dogrusu.
Herkes ayni olmak ayni giyinmek zorunda degil ama birbirimize saygi duymak zorundayiz .
Ne demek avrupali kafirler ?uslubunuz cok igrenc kafirin arabalarindan,teknolonisinden yararlanirken iyi degil mi?tam yobaz kafasi seninki iste napacaksin seni brn estetik nickli arkadasin yolladi buraya heralde yada ikinci uyelikle donus yaptin

Ayrica konu bu degil konu hakkinda yorum yap yapmayacaksands millete akil satma kendine sakla aklini

biz kuzenler esleri tum sulale olarak denize gittigimizde bikinisini giymisti herkes bana acayip gelmedi rahatsiz olan veya ters gelen insanlarin zaten oyle bir ortamda isi ne herkes bikinili mayolu orda normali bu zaten goze farkli gelmiyorki

Yok...zerre gelisme yok çoğu hatunda
Nen bu topikte bunu anladim...
Bikini giymemek değil mesele
Sebepleri ve zihniyet yapisi
Cok fena cokkk

bence abartılcak bi durum yok normalde ztn bikiniye bişey demiyormuş. yabancı olunca rahat oluyorda böle ailece olunca rahat olmuyor bencede mayo giymelisin istersen bikinide al yanına onlar olmayınca yine giyersin hep dip dibe takılmayacaksınz sonucta öle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…