- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi sinsirella85
-
tobe tobe, seytan olduk zaten, bir de lut kavimciler gelecek sen boyle yaptigin icin:))))Gelbi kere opeyim anlasalim
Bu gibi şeyler sizin tekelinizde değil... Orada inancı olan da var olmayan da var. Bende tesettürluyum ama bir gün olsun sizin gibi düşünemedim.. ne yani herkes benim gibi olmak zorunda mı ? Plaj orası ne giysinler ? Karışık plaj diye üstüne basıp basıp durmussunuz, ne işiniz var sizin orada ? Oraya gidince böyle bir manzara ile karşı karşıya geleceğinizi bile bile yaptığınız mantıklı mı ? Siz sanıyorsunuz ki sadece bikini mayo giyen kadınlara bakıyor erkekler , oldu canım ! Hasema giyince o ıslak ıslak vücuda yapıştı mı daha çok dikkat çekiyor emin olun ! Erkekler bakıyor erkekler ediyor vs diye yaygara koparıyorsunuz madem o zaman kocanızı babanızını kardeşinizi göndermeyin öyle yerlere olur mu ? "Kadın insandır erkek de insan oğlu" demis Neşet üstad. Yani bu zihniyetleri yetiştiren de bir kadın... Diretip durmussunuz günah ayıp haram diye... Unutmayın bu dünyada ve bu memlekette, inancı olan da var olmayan da ...şimdi bir zahmet incecik bikini iplerinden siz ve sizin gibiler gözlerinizi çekip daha muhafazakar bir yere gidip orada yüzün...tabikide bukadar insana ben utanc duygusu verecek degilim...sadece taşlanirim vay efendim nasil dersin git gelme o ortama sen de bakma tarzi sozlere zaten sasirmiyorum...en azindan mini etek giyin alt bolgenize bari yaa hadi ustunuze biseu demiyorum..ve son sozum lutfen kadinlarimiz kendinize cok cok cok dikkat edin..allahin haram kildini erkeklwrin yaninda ufacik.minicik camasirlarla hatlariniz belli olarak reddetmeyin...ben kotu bisey demiyorum...uyarimi siddetle reddedenlere de hidayet diliyorum
360 derece donunce ayni yere gelirsiniz, burun estetigi hanimkisa sorlu heryeri meydan da erkek gorsem 360 derece donerim arkaya bennde rahatsiz olurum dikkat edilmesi gerekir ama bikini ve kadin ikilisi ve dikkatsiz kadin olgusu daha baska daha mide bulandirici
Plajda bikini giymekle evde misafir yanında sütyen kilot dolaşmayı bir tutmuşsunuz ya ohaaaaaa! Baldızını bikiniyle görse gözü dönebileceğini düşündüğünüz bir kocanız varmış çok acıdım size
Lafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislikPlajda bikini giymekle evde misafir yanında sütyen kilot dolaşmayı bir tutmuşsunuz ya ohaaaaaa! Baldızını bikiniyle görse gözü dönebileceğini düşündüğünüz bir kocanız varmış çok acıdım size
Haddini bil saygısız .Milletin Müslümanlığı sogulayacak kadar şirke düşmüş kendini bilmez.Senin gibi iğrenç insanlar yüzünden dünya bu halde.Toptan bitsenizde kurtulsakLafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislik
Lafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislik
Ne kadar sacma sapan cahilce seyler yazmssiniz insan hayret ediyor dogrusu.Lafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislik
Tam nişanlı kafası. Yarın kuyrugunuzda başkaları olmadan tatile gidemezsen samimi yorumumu hatırla. Baştan mesafe koymazsan işin zor.Akrabalık ilişkiniz samimi değil demekki canım
Ayrica konu bu degil konu hakkinda yorum yap yapmayacaksands millete akil satma kendine sakla akliniLafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislik
Ayrica konu bu degil konu hakkinda yorum yap yapmayacaksands millete akil satma kendine sakla aklini
Yok...zerre gelisme yok çoğu hatundaYazdigin hersey birbirinden les. Igrencligin tam dibisin, allah seni kendinle yasamaya mahkum ederek zaten en buyuk cezayi vermis, pisliginde debelen dur.
Avrupali "kafirlerin" de tirnagi bile olamaz senin gibiler;asilarindan tutun, kanser tedavilerine, tup bebek tedavilerinden tutun, cocuklarinizin genetik hastalik tedavilerine kadar her boklarindan yararlanin, bir de utanmadan bik bik otun. Uremekten baska bir boka yarayin da, su dunyaya bir faydaniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?