Mayo konusunda haklı mı ?

Arkadas nasil insanlar var ya. Meme denilen sey de, vajina denilen sey de, penis denilen sey de sadece bir et yigini. Ona ne anlamlar yuklenip, ne mesajlar veriliyor ya. Bir ruhu olduguna ve beden oldukten sonra ruhun cennete veya cehenneme gidecegini dusunen "bazi insanlar";bir et yiginina en cok kiymeti verenler oluyor. Organik bir yapiyiz sadece,manyak manyak dusunceler yuklemeyince et yiginlarina, hayatinizdan bir sey eksilmez.
Her konuya gelip biri damliyor "bik bik bik bik bik" biktik vallahi bu tiplerden.

Ben de bikini giyiyorum, bu sene yeğenim ve eşiyle tatile gidiyoruz diye halter tipi bikinilerden almayı düşünüyorum,akraba yanında ben de rahatsız oluyorum..derli toplu bikiniler aslında çok hoşuma da gidiyor, yüzerken oram buram açıldı derdi de olmuyor..

Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım
Neden uzlaşma arıyorsunuz ısrar edip nişanlınızı razı etmeye çalışmak filan. Çocuk musunuz siz ne giyip giymeyeceğinize nişanlınız mı karar veriyor. Giymiyorum dersiniz olur biter. İlişki evlilik birbirine müdahale uzlaşma değildir ya. İki insan kendi kararları ve bireysellikleriyle birbirini sever ve hayatı paylaşır. Birbirini kontrol etmeye müdahale etmeye yontmaya çalışmaz. Size mayo giyeceksin ona göre diyen bir erkeğe hakikaten hiç sinir olmuyor musunuz

canım benim hiç üstelemeeeeeeeeeee...
benim düşüncem nişanlın tamamen enişte yüzünden öyle diyo ve aslında bence haklıda. sonuçta o da erkek ve nişanlında bence eniştenin sana baktıgını görmek yerine önlem almaya calışıyo kendince..

eşim olmadan 1 defa denize girdim bu sene, ve bana dedi ki, şort giymezsen asla giremezsin, öküz gibi orana burana bakar laf atarlar kafayı yedirtme dedi veeeeeeeeeeee haklıydıda.. şort giymeme rağman rahatsız hissettim kendimi. maloz gibi dikmişler gözü kadınlara bakıyolardı pislikler(ben paçoz oldugum için en fazla şu kıza bak ne kadar kötü görünüyo demişlerdir bence)
ve normalde bensizde denize girdin haaaaa,, vaaaayyyyy beeeeeeee diyecek olan adam, beni anladığın ve özenli davrandığın için çulsuz paçozlar gibi denize sortla girdiiğin için tişikkir idirim dedi

yani özet şu ;

adam haklı ve bikini giyersen bi noktada onu ezmiş olursun. bence dinlemelisin.. başbaşa tatil yaptığınızda karışmayacaktır

Hakli degil. Enistesi var diye yapiyor diye aklarsan elin yedi kat yabancilarinin yaninda ne giymeni ister? Enistelerine mi guvenmiyor ne alaka. Bence boyle gerikafaliliklari onaylama en bastan. Ne giyecegini sen bilirsin ama fikrini soyleme uslubu bile yanlis (bence) hos fikir soylememis bile direkt beyan da bulunmus. Enisteleri var diye mi uslubu kacti acaba?

Plajda bikini giymekle evde misafir yanında sütyen kilot dolaşmayı bir tutmuşsunuz ya ohaaaaaa! Baldızını bikiniyle görse gözü dönebileceğini düşündüğünüz bir kocanız varmış çok acıdım size

günahmı.. ? ben bilmiyodum da konu kesin kapatılır bu gece

Birileri saydırmış döktürmüş mide bulandırıcılar, her yerleri meydanda, kadın memesi ile erkek memesi bir mi falan fıstık. Konular niye, nasıl bu hale getiriliyor, niye durduk yere birileri gelip böyle nefret kusuyor anlamıyorum. Bikini mi mayo mu, eşim/nişanlım böyle dedi, sizce haklı mı konu bu, ama konu dışı, sayfalarca insanın asabını bozan yorumlar. İlginç. İnatla algılanmıyor şu "Benim hayatım bana, senin hayatın sana" fikri. Kendileri de huzura erecek oysa.

Ben kendim tesetturluyum bu konuda fikrim yok... ama arkadaslarimdan biliyorum mesela kizkiza denize gidiyoruz hepsi bikini giyiyor... ama eslerle gittigimizde cekiniyorlar... hepsinden ayni muhabetti duydum... tanimadik olunca rahat oluyoruz ama tanidik erkegin yaninda biraz cekiniyoruz derlerdi o yuzden eslerle beraber denize havuza gitmek istemezlerdi... belki esinizde boyle düşünüyordur... hatta en yakin arkadasim eslerle surekli gidince rahat etmek icin kendine etekli mayo aldi.. ohhh boylesi daha rahat dedi kendimi kasmama gerek yok dedi.. ama baska zaman gene bikinisini giyiyor

inan geriye dönüp okumak bilee istemedim sen söyleyince..

konu acılıyo. 'mayo konusunda haklı mı'? diye..

herkes kendince kendi dünya görüşüyle yorumda yapıyo.

verilen cevap

evet haklı
veya
hayır haklı değil......
olmalıydııı...

af edersin günahı da sevabıda kişinin kendine zaten..

Konuyu ilk onudugimda enistenin gormesini istememeden ziyade erkeklik egosu kasmis gibi geldi bana.atiyorum ahmet nisanlisina bikini giydirip gezdiriyor dedirtmemek icin gibi..adi mayo olsun gibi.cunku eniste gormesin gibi bi dusuncesi olsa mayo da cok kapatan bisiy degil hem oyle insanlarla oyle dusunse tatile goturmez normal biri nisanlisini zaten.

Bende halam ve enistemlerle defalarca tatile gittim kimsede bunu giyme onu giyme demedi. Enistem zaten kitabindan kafasini kaldirmaz yani ailemin boyle bir cekincesi yok. Nisanliniz o adamlara guvenmiyorsa sizi iclerine sokmamali bence

Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım

E mayo giyin o zaman aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…