- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi sinsirella85
-
evet mide bulandirici...altinda kucucuk bikini bacaklari ayiriip gunesleniyosa kalabaligin iciinde evet kesinlikle mide bulandirici
Detaya girmeden de cok guzel anlatmissiniz o kadar sinir bozucu yazinin uzerine çok iyi geldiniz.iyi gecelerMaalesef inanışın sadece şekil yönünü ozumseyip,diğer insani değerlerin farkında olmamaktan kaynaklaniyor işte.detaya girmeyim mune abla kızıyor:)
Teşekkür ederim size de iyi gecelerDetaya girmeden de cok guzel anlatmissiniz o kadar sinir bozucu yazinin uzerine çok iyi geldiniz.iyi geceler
Neden uzlaşma arıyorsunuz ısrar edip nişanlınızı razı etmeye çalışmak filan. Çocuk musunuz siz ne giyip giymeyeceğinize nişanlınız mı karar veriyor. Giymiyorum dersiniz olur biter. İlişki evlilik birbirine müdahale uzlaşma değildir ya. İki insan kendi kararları ve bireysellikleriyle birbirini sever ve hayatı paylaşır. Birbirini kontrol etmeye müdahale etmeye yontmaya çalışmaz. Size mayo giyeceksin ona göre diyen bir erkeğe hakikaten hiç sinir olmuyor musunuzKayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım
Plajda bikini giymekle evde misafir yanında sütyen kilot dolaşmayı bir tutmuşsunuz ya ohaaaaaa! Baldızını bikiniyle görse gözü dönebileceğini düşündüğünüz bir kocanız varmış çok acıdım sizeAslinda butun gorumce ve eslerle tatile gitmek hic mantikli degil..mayo bikini sadece kendi kendinize bir tatil olsaydi sikinti olmazdi hic ama boyle surekli goruseceginiz en yakinlarinizla bu sekilde bikinili falan yanlis ...mesela ablamla denize gitmistik dediki bikini giycem ..hayir dedim giyemezsin enistenin karsisinda bu ne rahatlik..iyimis evdede sutyen kilotla karsisinda dolas dedim..valla bana ters bu isler...kimse sutten çikmis ak kasik degil yani..
Yine mi gelmiş yok günah, yok bikini giymek şöyledir böyledir diyenler?
Eksik kalsalar şaşarım zaten, en alakasız konuyu bile dakikasında polemik ortamına dönüştürmek en büyük keyifleri olsa gerek.
günahmı.. ? ben bilmiyodum da konu kesin kapatılır bu gece
Birileri saydırmış döktürmüş mide bulandırıcılar, her yerleri meydanda, kadın memesi ile erkek memesi bir mi falan fıstık. Konular niye, nasıl bu hale getiriliyor, niye durduk yere birileri gelip böyle nefret kusuyor anlamıyorum. Bikini mi mayo mu, eşim/nişanlım böyle dedi, sizce haklı mı konu bu, ama konu dışı, sayfalarca insanın asabını bozan yorumlar. İlginç. İnatla algılanmıyor şu "Benim hayatım bana, senin hayatın sana" fikri. Kendileri de huzura erecek oysa.
Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım
Prensip olarak kimse bana ne giyecegimi soylemesin ,soylese de sallamam zatencanim ne istiyorsa onu giyerim
Gelbi kere opeyim anlasalimDark giyemezsinPP ahlakimi bozuyorsunuz hep cibil cibil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?