Mayo konusunda haklı mı ?

Bana da başka insanların yanında karışmazken,
akrabalardan birileri varken karışmak ikiyüzlülük geliyor. Ayrıca şunu "giyeceksin haberin olsun" lafı da cok itici ve sinir bozucu. Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin.

Mayoda al yanına bikinide. İlk gün mayo giy. Sonra zaten gözler alışır çevredeki bikinili kızlar gördükce, o zaman bikini giyersin. Denizde ortam farklı olur.

Çok mu gerekli böyle enişteli görümceli cümbür cemaat tatil? İlla ki gidilecekse de, adam bikiniden haşemaya der gibi onlarca level atlamamış. Bikini giyene, mayonun abes gelmesi saçma. Öle istiyo madem, giyiverin nolcak..

mayoyla.bikininnin.ne farki varki ikiside alttan allah ne verdiyse belli eden seyler degilmi...bugun denizde utandim.valla kizlarin halinden...cok.ayip.geliyor bama.her ikisi de...lutfen kimse karismasin yorumula bu benim.dusuncem....canim.sende lutfen dikkat et ya gorumcelerinin kocalarinin yaninda heryerin.belli nasil.durucaksin...ya bana cok.ters...birliktw denize bole gitmezdim.birak.mayo.giymeyi

Erkeklerden de utansaydiniz keske...
Ust taraf oldugu gibi meydanda mesela

teorik olarak mayo ve bikini arasindaki fark gobek evet ama bikini mayoya gore daha ciplak kaliyor. nisanlinizin istegini anormal bulmamakla beraber bunda asiri israr etmesini de dogru bulmuyorum. eger fikr ayrismazlgniz varsa ve israr ediyorsa. enistelerin size yan gozle bakmasi anlamina gelmiyor nisanlinizin istegi. bunun imasini dahi yapmayin nisanliniza sakin. once ki sayfalarda yorum okudum. bunu kullanirim demissiniz aman diyim.

Nişanlin hakli.sonucta aileden insanlar.hos olmaz.bikininin goruntusu ic camasirindan farksiz.bense bikini giyerim.ama aileden birileri varsa mayo sort giyerim rahat edemem.

Denize hep mi görümcenlerle giriceksin?
İllaki bir ara nisanlinla girersin

erkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??
Iyide size gore zaten kadinlarin her yeri meydan da degil mi ?
Ayrica evet cok estetik erkek bedenleri var
Siz sadece kadinlari mi izliyorsunuz?

Erkeklerden de utansaydiniz keske...
Ust taraf oldugu gibi meydanda mesela

sadece üst taraf mi, ya slip mayo giyenler, ya da astarsız şortla bacağını ayırıp oturanlar
kadınların bikinisinden mayosundan rahatsız olan plaja gitmesin bi zahmet, ben o kadar rahatsız olup utanacağım yere gitmezdim, ne işim var.

Oraya hic girme
Gerci erkektir giyer...sen hatunlardan haber ver...

göbek açılınca noluyo? mayonun alt kısmı yine bikini gibi değil mi.

bence çok saçma. ben olsam toplu şekilde tatile çıkmazdım galiba.

nişanlım böyle bi istekte bulunuyosa da mantıklı açıklamasını yapsın (ki öyle bişy yok)

Sırf enişte gelecek diye bikini giymekten vazgeçmem, nişanlım bu kadar rahatsız oluyorsa cümbür cemaat tatile çıkartmasın. Nişanlımın kardeşleri ve eşleriyle hayatta tatile matile gitmem ben bu arada, başbaşa çıkmak varken doğru dürüst bilmediğin etmediğin tiplerin yanında "iyi gelin" maskesi takmak sinir bozucu. Tatile dinlenmeye eğlenmeye gidiyorsun sonuçta, onlar büyükse onlara ayak uydurmak gerekecek -ki nişanlının tavırlarından da böyle olacağı belli.

Şu kadinlar bi kerede de kendi hem cinslerinden rahatsiz olduklari kadar erkeklerdende rahatsiz olsalar ne guzel olurdu degil mi?
Yazip yazip benim düsüncem bu demekte ayri guzellik.bende denize elbiseleriyle girenlerden hoslanmiyorum benim gorusumde bu.
Bu arada konu sahibi sende mayo giy cok şık mayolar var erkekler akrabalari yada arkadaslari olunca hassaslasiyorlar

Adam enistesinden mi suphelenip rahatsiz oluyor anlamadim ki. Ben ablamin esinin karima yan gözle bakabilecegini düşünebilecegim ve hayatima normal devam edeceğim? Insanlar tuhaf hayatlar yasiyorlar valla. Boyle bir ihtimal varsa beraber tatile cikmasin zaten. Ama yok tek derdi hastalikli düşünce tarziysa o zaman da size geçmiş olsun.

Hanımlar sakin lütfen.
Bikini ve mayo plajda giyilen giysilerdir, plajlarda insanlar ister mayo giyer ister bikini, özel hayatlar, giyim tarzları kişilerin kendisini alakadar eder, belli bir üslupla yapılan eleştirilerde düşünce özgürlüğüdür, fikrini saygı çerçevesinde söyleyen kişileri taşlamaya gerek yok.

Iyide size gore zaten kadinlarin her yeri meydan da degil mi ?
Ayrica evet cok estetik erkek bedenleri var
Siz sadece kadinlari mi izliyorsunuz?
estetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....

Oraya hic girme
Gerci erkektir giyer...sen hatunlardan haber ver...

ben hiç donla denize giren erkeğin yanında bikinli kadın görmedim,
ama bizim toplum beyaz donla tüm takım meydanda denize giren erkekleri değil, plajda bikisiyle denize giren kadınları eleştirir, çünkü biz kadınları sevmeyiz, ayrıca pek tabi ki yiğidin malı meydanda gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…