- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi sinsirella85
-
Mayoda al yanına bikinide. İlk gün mayo giy. Sonra zaten gözler alışır çevredeki bikinili kızlar gördükce, o zaman bikini giyersin. Denizde ortam farklı olur.Arkadaşlar 2 hafta sonra iki görümcem eşleri ben ve nişanlım tatile gidicez 5 günlüğüne nişanlım bikinime hayatta karışmaz ama az önce bana mayo giyiceksin haberin olsun dedi. Şimdi şöyle bi durum var büyük görümcem bikini giyiyo normalde oda mayo giyicek ama o göbegi çıkmış azcık o yüzden giyiyo son iki gün bikni giycem falan dedi. Küçüğü şortlu mayo giyicek o kilolu zaten hem o yüzden hemde eniştem var utanırım diyolar ama ben hep bikini giydim yani ne biliyim mayo istemiyorum bronzlaşamıcam edemicem nasıl bi tepki vermeliyim haklımı enişteleri var diye böyle yapıyo ama bilmiyorum sizce ?
Erkeklerden de utansaydiniz keske...mayoyla.bikininnin.ne farki varki ikiside alttan allah ne verdiyse belli eden seyler degilmi...bugun denizde utandim.valla kizlarin halinden...cok.ayip.geliyor bama.her ikisi de...lutfen kimse karismasin yorumula bu benim.dusuncem....canim.sende lutfen dikkat et ya gorumcelerinin kocalarinin yaninda heryerin.belli nasil.durucaksin...ya bana cok.ters...birliktw denize bole gitmezdim.birak.mayo.giymeyi
erkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??Erkeklerden de utansaydiniz keske...
Ust taraf oldugu gibi meydanda mesela
Iyide size gore zaten kadinlarin her yeri meydan da degil mi ?erkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??
Erkeklerden de utansaydiniz keske...
Ust taraf oldugu gibi meydanda mesela
Oraya hic girmesadece üst taraf mi, ya slip mayo giyenler, ya da astarsız şortla bacağını ayırıp oturanlar
kadınların bikinisinden mayosundan rahatsız olan plaja gitmesin bi zahmet, ben o kadar rahatsız olup utanacağım yere gitmezdim, ne işim var.
estetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....Iyide size gore zaten kadinlarin her yeri meydan da degil mi ?
Ayrica evet cok estetik erkek bedenleri var
Siz sadece kadinlari mi izliyorsunuz?
Oraya hic girme
Gerci erkektir giyer...sen hatunlardan haber ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?