Doğal Saç Bakım Kürleri Mayonezli bakım :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi s3nc3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

s3nc3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
71
1
46
Ankara
kuaförüm dün mayonezin saç bakımı için kullanıldığını ve çok iyi geldiğini söyledi deneyen, duyan, bilen varmı acaba ?:26::26::26:

kuaförüm dün mayonezin saç bakımı için kullanıldığını ve çok iyi geldiğini söyledi deneyen, duyan, bilen varmı acaba ?:26::26::26:

Buradan biri daha duyup sormuştu onu, ama hazır mayonez ıcınde katkı maddesı vardır ki... yumurta, zeytınyagı, limon, hardal karışımı var diye yapılıyorsa doğal malzemeler konulması uygun olur bence.

Buradan biri daha duyup sormuştu onu, ama hazır mayonez ıcınde katkı maddesı vardır ki... yumurta, zeytınyagı, limon, hardal karışımı var diye yapılıyorsa doğal malzemeler konulması uygun olur bence.

bende öle dedim ama ısrarla söledi bakım yapıyormuş besliyormuş daha canlı görünüyormuş bide sirke var sanırım mayonezde. evde kendimiz yapsak tarifi varda bit düşer diye korkuyorum

bende öle dedim ama ısrarla söledi bakım yapıyormuş besliyormuş daha canlı görünüyormuş bide sirke var sanırım mayonezde. evde kendimiz yapsak tarifi varda bit düşer diye korkuyorum

canım nıye bit yapsın, yapsa aynı malzemeyle hazır mayonezdekı de bit yapar. sirke yerıne limon dıye bılıyorum ben:) sen dene istersen ama bit yapmaz yani. ben yag karışımları ve serumlara başladım, memnunum etkısı fark edıldı, bılınmeyenden zıyade herkesın bıldıgı memnun kaldıgı tarıflere yonelebılırsın.

bende duymuştum mayonez çok yağlı bişi olduğundan saçı nemlendiriomuş ama nasıl uygulanır hazır mayonez mi kendimiz mi yapcaz işte onu bende bilmiorum...

kızlar,ev yapımı mayonez olabilir,ama hazır mayonezlerin içinde bol bol tuz var,ki tuz saçı yıpratan bir şey,yazın denizde nasıl kazık gibi oluyor saçlar.bence evde yapın içine tuz koymadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…