- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
- 23
Ahınız tutar. Allah size kötülük yapanlara bin beterini yaşatsın. Ama sizde bu hırsla kendinizi daha da üzmeyin kurtuldum deyip şükredin kendinize bebeğinize odaklanın. Zaten bir şekilde cezasını bulur yapan yaptığını çeker.Evliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
Bayiliyosunuz bi konu olsun da suclayalim diye. Bravo.Zaten ilk geceden anlamışsınız. Kendi kendinizi mazlum edip ah tutar mi diyorsunuz.
Bayiliyosunuz bi konu olsun da suclayalim diye. Bravo.
Cok bos konuşma bence bu ya. Yani nasil bu kadar hakli ve sakin bir yakarıştan bu sonuca vardiniz anlam veremiyorum. Bu da bir başari. TebriklerHep başka şeyleri suçlayıp ah edelim tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?