Bir yuva kolay kurulmuyor aldatma siddet yoksa çabalayın bence bişeyleri düzeltmek icinEvliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
Bence de boşan.İnsan çocuğunu da mi düşünmez.Evliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
Evliliğin ilk gecesinden sorunlar başladıysa keşke o kadar sorunlu bi adama çocuk yapmasaydınız...Evliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
Kesinlikle tutuyor, zamanı değişiyor uzun kısa olabiliyor ama asla şaşmaz mutlaka tutuyor.Evliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
bu nasıl aileymiş Palu ailesi gibiBir aile tanıyorum
Ailenin 4 kız 3 oğlu var
Büyük kız evlendi 2 çocuğu oldu kocası trafik kazasında ölünce kocasının kardeşi ile evlendi
Ondanda 6 çocuğu oldu
Ondan sonraki kız bir bağamlıyla evlendi adam hem hovarda çapkın iş ev bilmeyen bir adam
kocası kızın temizlikten kazandığı 3 5 kuruşu döverek elinden alıyor
Sonra daha oğul 13 yaşındayken gitti köyden 15 yaşında parasını verip annasız babasız bir kız aldındı
Kız hamile kaldı bir kızı oldu
Kız işkencelere dayanamadı bebeğini bırakıp kaçtı gitti
bebek büyüyüp 13 yaşında olunca amcası döverek hastanelik edince yetiştirme yurduna veridi
şimdi kız iyi
Sonraki kız bir şöföre kaçtı
Adam bir suç işledi hapse girdi
Kızda başka bir adamla gitti kendinde 30 yaş büyük biri
2 çocuğu oldu adam öldü
Sonraki kız çok güzeldi daha 16 yaşında varlıklı dul bir adama verildi
Bir kızı oldu adam bundan boşandı
Kız çok güzel adı çıktı orda burda çalışıyor diye(bence iftiraydı)
Bu kız iki çocuk babası evli bir adamla birlikte olmaya başladı ondan 2 oğlu oldu
Adam terk etti 3 çocukla başka bir memlekete gitti
Bu ailenin babası 54 yaşında sirozdan öldü
Sonraki oğluna gittiler daha 14 yaşındaki kuzenini getirdiler evlendirdiler
Bir bebeği oldu adam karısını alıp gitti nerdedir ne yapıyor kimse bilmiyor
Küçük kız daha 18 yaşında evlendirildi 7 aylık hamileyken terk edildi
Doğumdan hemen sonra bebeği daha görmeden eşinin ailesi alıp götürdü
Kızıda başkasına verdiler
Son erkek çocuk bekar kimse kızını vermiyor oda evlenmiyor zaten annesiyle yaşıyor
Anne yaşlı berbat bir kişilik perişan durumda
Bu aile kimin ahını aldı bilmiyorum ama bazen bazı şeylerin ahla mahla alakası yoktur
Senin dünyaya bakış açın amelindir
Merak etmeyin kötü birileriyle karşı karşıya iseniz sizin bişey yapmanıza gerek yok
Onlar kendilerine yeterince zarar veriyor
Ve şimdi size kötü gelen yaşadıklarınız
Sizin ve evladınızın şansı olabilir
Emin ol PAlu ailesine dua ettirecek aileler insanlar hiçte az değilBu
bu nasıl aileymiş Palu ailesi gibi
9 aylık süre bir çocuğun ömur boyu yaşamına sebep oluyor malasefEvliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?